Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Момичета и момчета, някой поръчвал ли е този комплект? Интересува ме как е номерацията.

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00EWJHTP4?vs=1

Леле, вдигнали са цената. Беше 20 паунда допреди секунди.

# 271
  • София
Размер 4 /4+  на памперсите на цена около 0.12-0.13 ли се движат или изпадат и по -евтинки?

# 272
  • FR
слънцезащитните кремове RoC Soleil Protexion Spray Lotion, тези които са по 3 броя с превозвач ли ги поръчвате? Сега се опитах да пусна и ми даде една бомбастична доставка от 13 лири  Crazy

# 273
Здравейте, за пръв път исках да пазарувам от немският Амазон, направих си регистрация с посредник, но не ми прие картата VIZA , само с кредитни ли карти може? Пазарувала съм от немското Джавари с нея, преди месец, никакъв проблем, има още една година до изтичането и.Прочетох темата в началото, не открих да има ограничения само с кредитна, ще ви бъда благодарна да ми поясните.
Най-вероятно изписваш номера на картата, вместо сметката си, в немския амазон искат сметката. Ако ти е по лесно си въведи данните в английския и после ще ти излезе автоматично.

Това някаква новост ли е-никъде до сега не съм изписвала номер на сметката ?

# 274
  • Варна
Преди малко получих този течен сапун Dettol, оказаха се наистина 4 бр. Мислех, че е грешка в описанието. Струваха общо 1,59 паунда. Нищо чудно, че вече не са налични.

Някой получи ли вече слънчезащитните кремове на Roc? Годни ли са?

# 275
  • София
Че те продават ли неща с изтекъл срок на годност?

# 276
Тази Брита с 3 филтъра за 15 евро, добре ли е като цена? Мисля да поръчам ....  newsm78
http://www.amazon.de/gp/product/B007ZXLRVQ/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

# 277
  • Варна
Че те продават ли неща с изтекъл срок на годност?

Продавачът не е Амазон. Поръчах импулсивно и сега има да мисля. А имам и кремове за приятелки.

pi_pi Най-евтината оферта за 3 филтъра, която съм срещала излиза към 15-16 лв. за трите, така че 15 лв за кана е супер. И с 4лв доставка пак е добре струва ми се.

# 278
  • Варна

Някой получи ли вече слънчезащитните кремове на Roc? Годни ли са?

На 11 страница писаха за тях.

Аз вчера взех едно кремче на Olay и е произведено преди 2 месеца.

# 279
  • Варна
За кремчетата с продавач Амазон никак не се притеснявам. Спомням си, че се писа, че са произведени през 2011, та се чудех дали са годни, нищо,  че не са отваряни.

# 280
  • София
http://www.amazon.co.uk/Christmas-Q88-A13-Tablet-PC/dp/B00AFMLL6 … ;m=A2C8VJXZJJ92TN
 newsm78
някой има ли впечатления от този таблет?

# 281
Тази Брита с 3 филтъра за 15 евро, добре ли е като цена? Мисля да поръчам ....  newsm78
http://www.amazon.de/gp/product/B007ZXLRVQ/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
В английския 10на паунда излиза каната с 1 филтър, намалени филтрите са около 2.50 п бройката, така че тази за 15 Е си е ОК според мен. Нашата е същата "малка", но не е болка за умиране. Мн и се радвам и като виждам как буквално след седмица ползване има утаени песъчинки по филтъра и  #Crazy #Crazy без кана това нещо ще си го пием...

Таблета ме впечатли, който vanina_nina,  дали си струва  newsm78

# 282
В английския 10на паунда излиза каната с 1 филтър, намалени филтрите са около 2.50 п бройката, така че тази за 15 Е си е ОК според мен. Нашата е същата "малка", но не е болка за умиране. Мн и се радвам и като виждам как буквално след седмица ползване има утаени песъчинки по филтъра и  #Crazy #Crazy без кана това нещо ще си го пием...

Поръчах я. Ще ползвам и новата услуга на КД /като превозвач от Германия/.

# 283
  • София
таблета тук го намерих за 105 лв - което си е с 35 отгоре...
аз го искам за малкия на 2 години е и да си цъка, трябва ми единствено да е по-здравичък... в немския амазон цената му е 49-50 Е....
 newsm78

# 284
  • София
За кремчетата с продавач Амазон никак не се притеснявам. Спомням си, че се писа, че са произведени през 2011, та се чудех дали са годни, нищо,  че не са отваряни.
Април 2011 излизаше според кода.
Козметиката стандартно има годност 3 години, аз не бих ги поръчала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт