Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Може би има за някои много обемни и тежки неща Wink

# 331
Може би има за някои много обемни и тежки неща Wink
Е те нали са и те на кг?  .. както и да е Simple Smile

# 332
  • София
Зависи от случая кое колко излиза. Предполагам се проверява в движение за всеки случая...някои споделяха, че си поръчват уреди дирекно, за да им важала амазонската гаранция, което аз много не го разбрах.

# 333
Момичета, този код за 20% на дрехи и обувки колко време да го чакам на мейла си....натискам си, ама никакъв код не получавам. А ми трябва за днес. Нали където пише"sign up"  и чакам да дойде на пощата ми....или аз нещо не разбирам.
Aко си ползвала код на същия акаунт ,нямаш право на втори.
Не съм ползвала никога код.

# 334
Есента поръчах кухненски робот с тегло 7 кг и директната доставка до БГ беше около 8 паунда. С превозвач щеше да ми излезе по-скъпо, като се добави и куриер. Отделно от това, пратката пристигна буквално 2 дни след поръчката и директно вкъщи. Така че си имаше голяма полза.
В момента начисляват около 23 паунда за 8 кг Sad

# 335
Чанта ми се вижда по-удобно, по-широки са, но по- къси, няма да се подритват, освен ако раничката не е много малка, но тогава ще събира малко.
Малката вече върви, и ми се случва да зарежа количката  да ходя да я завръщам. Затова си мисля една раница на гърба ще ми е по удобна.  newsm78

# 336
Пращали ли сте скоро с Интерлогистика стока за Амазон. Повреди ми се една машина и ме интересува колко излиза с тях пакет около 2,700 кг. С пощите пътува като колет за около 45 лв. А с тях имате ли идея newsm78
Цена мога да получа от тях във вторник чак по телефона Rolling Eyes
Мерис Hug

# 337
  • София
http://www.interlogistica.bg/s_out_europe_bg.aspx
Ти до къде ще връщаш немско или английско? За англия имаше някоя от фирмите превозвачи, която имаше услуга и в обратната посока, обаче коя беше...иначе беше изгодно.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:39 от Angel_Dust

# 338
Това по-ниско качество ли е?
Ами,май да,уж 18 10 е по-устойчива.Специално за този сет има,както много добри мнения,така и такива,че бързо се надрасква,много му се чудих и аз.тук една мама беше писала,че го има и е доволна

# 339
Момичета, този код за 20% на дрехи и обувки колко време да го чакам на мейла си....натискам си, ама никакъв код не получавам. А ми трябва за днес. Нали където пише"sign up"  и чакам да дойде на пощата ми....или аз нещо не разбирам.
Aко си ползвала код на същия акаунт ,нямаш право на втори.
Не съм ползвала никога код.
редактирам се...след час получих код...явно трябвало търпение:)

# 340
По въпроса с доставката до Бг- иска ми се да поръчам фритюрника на Филипс, който преди време доста от вас поръчаха, но доставката е 29 паунда... 6,40 първоначално +2,10 на кг. Чудя се Филипс имат ли международна доставка и какво се случва ако нещо се повреди, а е поръчан до Англия с превозвач? Нещо на фона на фритюрник около 90 паунда хич не ми се дава 1/3 от стойността му в доставка.

# 341
Здравейте за първи път ще поръчвам от сайта Amazon.co.uk и ще бъда много благодарна на малко помощ? Директно до България ли поръчвате или ползвате превозвач ,как се разбира на кои стоки е продавач Amazon Благодаря Ви предварително!

# 342
  • София
В къщи до тук всичко с превозвачи.
За продавача си пише под цената - Dispatched from and sold by Amazon... или ако не е амазон, друго.

# 343
  • Варна
Зависи от случая кое колко излиза. Предполагам се проверява в движение за всеки случая...някои споделяха, че си поръчват уреди дирекно, за да им важала амазонската гаранция, което аз много не го разбрах.
Края на март поръчах прахосмукачка директно до БГ. За 7,5 кг доставката излезе малко над 9 паунда. Доставиха ми я с UPS до вратата. С превозвач определено щеше да ми излезе по-скъпо и неудобно.

# 344
Края на март поръчах прахосмукачка директно до БГ. За 7,5 кг доставката излезе малко над 9 паунда. Доставиха ми я с UPS до вратата. С превозвач определено щеше да ми излезе по-скъпо и неудобно.

И аз това казвах, много по-удобно е. Значи съвсем скоро са надули така цените, щом в края на март още е било нормално Sad

Общи условия

Активация на акаунт