Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Това е за еспресо, не за шварц Wink
Хм, а капсули ли е? Нищо не мога да разбера. newsm78

# 436
Това е за еспресо, не за шварц Wink
Хм, а капсули ли е? Нищо не мога да разбера. newsm78
Не е с капсули, а едни незнам как се казват, като пакетчета чай. И аз я гледах преди, но доста скъпо се хваща кафето

# 437
Някой да има код за немския БайВип? Ще съм много благодарна   bouquet

# 438
Преди няколко дни писах за проблем с пратка от amazon.de.Тъй като мажът ми е на работа и в работно време няма кой да го получи е написал бележка къда да бъде оставен пакета.Съответно те не са го доставили и в статуса на поръчката пише, че пакета е отказан.Сега какво да направя.Отказаните пакети обратно до амазон ли се връщат.Знаете ли как да се свържа с амазон и да издира този прословут пакет.

# 439
  • София
Здравейте! Някой да е попадал скоро на изгодно Lego за 8 годишно момче?
http://www.amazon.co.uk/LEGO-Hero-Factory-44005-Bruizer/dp/B0094 … 6679&sr=1-105 това е на 7,50 п.Момчетата ги харесват тези чудовища, а и като обем е подходящо за подарък.

зависи от момчето и какво точно обича да строи с легото, моят тези на hero factory не ги харесва, искаше много  беше се запалил от детската преди време, взехме ги, сглоби ги, разпарчатоса ги и повече не ги погледна, че на вс отгоре не стават и да строи с техните парчета с обикновенното лего. Зависи и до колко пари търсиш.

milimi - да, би трябвало да го върнат, някъде около поръчката ти трябва да има да се свържеш с продавача, може би може и в чата да им пишеш.

# 440
Angel_Dust каде точно, че не разбирам много немски.

# 441
  • София
някой от бутоните  в дясно, в поръчките ти, може би  verkдufer kontaktieren или нещо на което да пише  verkдufer feedback аз също изобщо не разбирам немски, гледам с транслатор, може би мъжът ти да пише най-добре, той нали е там сигурно поназнайва немски.

# 442
Благодаря за помоща.Дано се издири този пакет накрая и го получи.

# 443
Преди няколко дни писах за проблем с пратка от amazon.de.Тъй като мажът ми е на работа и в работно време няма кой да го получи е написал бележка къда да бъде оставен пакета.Съответно те не са го доставили и в статуса на поръчката пише, че пакета е отказан.Сега какво да направя.Отказаните пакети обратно до амазон ли се връщат.Знаете ли как да се свържа с амазон и да издира този прословут пакет.
Ако пратката ти е изпратена с DHL,пиши им от тук
http://www.dhl.de/de/paket/hilfe-kundenservice/sendung.html -веднъж ми се наложи,писах ти по-напред,за съжаление така и не успяхме да си вземем пратката. Но отговарят иначе.
Не са ли му оставили бележка някаква,с бар код и къде се намира пратката?
Обаче щом пише-отказана,съмнявам се да я получи.

# 444
  • София
До -90% в немския BuyVip

http://de.buyvip.com/#page=g&dept=outlet

# 445
  • София
Получих сутиен на Паначе - http://www.amazon.co.uk/panache-Womens-Idina-Moulded-Everyday/dp … rds=panache+idina  -  на картинката закопчаването отзад е с две закопчалки, имам същият  купен от БГ - също е с две закопчалки, а този който пристигна е с 3 закопчалки, съответно коланчето е по -широко, банелите идват на по различно място, и са една идея по различни. /поръчах си номер като този който имам/.
Сега се чудя, има и още един цвят и искам и него и сега е даже 24 Паунда, на снимката пак е с 2 закопчалки, та имали начин да разбера какво ще дойде??? / с две или с три закопчалки  newsm78/

# 446
  • София
dioni  с твърда чашка ли е? Аз на картинката виждам три закопчалки.

# 447
  • София
Не е с твърда чашка, с мека е , но е усилена и специално създадена за подръжка на голям / да не кажа огромен/ бюст. Закопчалките са две /във височина/, а три нива на регулиране на ширината на подгръдната ./ то май всички сутиени са с по три нива на регулиране/.
Та въпросът ми е за двете във височина  newsm78

# 448
Ако пратката ти е изпратена с DHL,пиши им от тук
http://www.dhl.de/de/paket/hilfe-kundenservice/sendung.html -веднъж ми се наложи,писах ти по-напред,за съжаление така и не успяхме да си вземем пратката. Но отговарят иначе.
Не са ли му оставили бележка някаква,с бар код и къде се намира пратката?
Обаче щом пише-отказана,съмнявам се да я получи.

Пратката е изпратена с Хермес.Не са оставили бележка на вратата и явно са си спестили ходенето отново.Доколкото знам се ходи 3 пъти.На 2 път направо са написали, че е отказана, а те изобщо не са си направили труда да я оставят на посочения адрес който е в същата къща.Писах на амазон и виждам, че са ми сложили в поръчките още един телефон но с цена 0.00.Сега отново трябва да потвърдя да го пратят ли?От Хермес все още чакам отговор какво се случва с пратката ми.

# 449
  • София
Здравейте момичета. В неделя ми поръчаха две чанти от Amazon.co.uk и са ме абонирали за амазон прайм. Сега не знам какво да направя. Как да се откажа от абонамента и ще ми вземат ли някаква такса за доставката? Предварително ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт