Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте момичета. В неделя ми поръчаха две чанти от Amazon.co.uk и са ме абонирали за амазон прайм. Сега не знам какво да направя. Как да се откажа от абонамента и ще ми вземат ли някаква такса за доставката? Предварително ви благодаря.
Ох и мен тоя въпрос ме вълнува, и въобще как да  разбера дали съм се абонирала, защото имам такива съмнения. В профила не ми излиза Prime setings, a manage prime membership- това как да го разбирам, трябва ли да влизам да се отказвам или всичко си е наред?

# 451
Проверката е лесна: влизаш в Your Account -> Settings -> Manage Prime Membership трябва да пише "You are not an Amazon Prime member."  Peace

За отказ - пак там. И на 1-ва страница е обяснено.

# 452
  • София
Проверката е лесна: влизаш в Your Account -> Settings -> Manage Prime Membership трябва да пише "You are not an Amazon Prime member."  Peace

Благодаря  bouquet, умрях от притеснение, то като не знае човек и се шашка за глупости.
Да ама се оказа че съм си го пуснала на немският, затова моля за помощ, там как да го спра?

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:19 от миленски

# 453
  • София
Засилех се да поръчам чанта от немския Вип,но на последна стъпка ми начислява доставака,въпреки,че изпращам до немски адрес. Стойноста на чантата е 22,45,накрая финализира на 29,63. Над каква сума в немският Вип е безплатна доставката до адрес?

# 454
ВИП-овете са с безплатна доставка НАВСЯКЪДЕ над 100 евро.
Доставката при по-малка сума е еднаква и за България, и за Германия.

# 455
Проверката е лесна: влизаш в Your Account -> Settings -> Manage Prime Membership трябва да пише "You are not an Amazon Prime member."  Peace

А аз какво съм направила и как да се откача от този Prime. Това съобщение имам: http://prikachi.com/images/614/7291614h.jpg. Картата е празна. Как мога да стигна до "Cancel membership"?

# 456
  • София

А аз какво съм направила и как да се откача от този Prime. Това съобщение имам: http://prikachi.com/images/614/7291614h.jpg. Картата е празна. Как мога да стигна до "Cancel membership"?
Е и в немският не мога да намеря бутон за отказване, а лошото е че в моята има пари , но питах в банката и ми казаха че дори и без да имаш пари те си ги калкулират и сметката ти става на -, когато я захраниш си ги вземат.

# 457
  • Според сезона
Ако влезеш в английския си акаунт, не ти ли излиза за отказ. Освен това 1 месец беше безплатно.

# 458
  • София
Ако влезеш в английския си акаунт, не ти ли излиза за отказ. Освен това 1 месец беше безплатно.
В английският акаунт, не съм се абонирала, обаче в немският съм, излиза че са отделни, написах им писмо да ми спрат членството, защото е безсмислено, за 1 ден или повече-пак ти трябва превозвач. А и няма опция за отказване, в немският го прерових целият, една девойка също го е активирала в английският и там няма опция за отказване, нищо че пише че има.

# 459
  • софия
В английският акаунт, не съм се абонирала, обаче в немският съм, излиза че са отделни, написах им писмо да ми спрат членството, защото е безсмислено, за 1 ден или повече-пак ти трябва превозвач. А и няма опция за отказване, в немският го прерових целият, една девойка също го е активирала в английският и там няма опция за отказване, нищо че пише че има.
Всеки Амазон е отделен Peace
До момента не съм попаднала да няма опцията за отказ. Регулярно се активира възможността да ползвам прайм, регулярно го ползвам и отказвам. Бъкел немски и френски не знам. Ползвам превода на Гугъл и по усет от английския. Опцията е точно там, където е описано в първия пост.

# 460
  • София
Всеки Амазон е отделен Peace
До момента не съм попаднала да няма опцията за отказ. Регулярно се активира възможността да ползвам прайм, регулярно го ползвам и отказвам. Бъкел немски и френски не знам. Ползвам превода на Гугъл и по усет от английския. Опцията е точно там, където е описано в първия пост.
Скрит текст:
Ето ми акаунта с активиран PRIME, изобщо аз не виждам опция за деактивиране, моля те ако я виждаш да ми я посочиш.

# 461
  • Пловдив
миленски, в ляво има син надпис Mitgliedshaft andern, от там би трябвало да можеш да се откажеш.  Между другото отдолу пише, че членството ти е активно до 15ти май и след това няма да има допълнителни разходи, тоест би трябвало да се прекрати от само себе си.
И аз предлагам да ползвате преводача на гугъл - за толкова ще свърши работа, предполагам.  Peace

# 462
  • София
Скрит текст:
Понеже не разбирам немски, ползвам гугъл преводач през Chrome, това ми преведе. а не смея да цъкам да не активирам още други глупости, съпоставях го с английския, но понеже там не ми е активирам, нямам такава опция за тези - за да ги видя как са на английски. Както и да е отговориха ми че ще го спрат. Отметките не могат да се махат, не са активни.

# 463
  • София
Момичета,
моля ви да не ми се карата за най-вероятно глупавия въпрос, но пазарували ли сте от amazon.com?
Питам, защото си харесах един часовник там, който в аmazon.de и amazon.co.uk e двойно по-скъп.
Защо е така?

# 464
Защото доставката му до европа е безумна, затова е двойно по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт