Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 395
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ВИП-овете са с безплатна доставка НАВСЯКЪДЕ над 100 евро.
Доставката при по-малка сума е еднаква и за България, и за Германия.

Благодаря ти за разяснението.

# 466
И аз се притесних, но  проверих и си отдъхнах, не съм  Manage Prime Membership.
И защо са ми взели 11 лири за доставка на 1 преса от 11 лири?!? Sad А аз съм в Белгия

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 20:45 от LorryM

# 467
Здравейте, харесах това якенце http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00820ZHF8/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Някой има ли информация за размера - умален, уголемен, точен или по принцип за детските дрехи на марката?
Благодаря предварително!

# 468
  • Варна
....В неделя вечер ми се скапа ютията и си поръчах:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0051UGYXG/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Пуснах я до БГ...имам някакъв тракинг 429660150362.......

Още е в Германия,чакай я другата седмица:
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … tendedSearch=true
[/quote]

Момичета нормално ли е пратката от 22/04 да седи на този статус, и все още да я няма в БГ..почнах да се притеснявам?  Blush

# 469
Цитат
....В неделя вечер ми се скапа ютията и си поръчах:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0051UGYXG/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Пуснах я до БГ...имам някакъв тракинг 429660150362.......

Още е в Германия,чакай я другата седмица:
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … tendedSearch=true

Момичета нормално ли е пратката от 22/04 да седи на този статус, и все още да я няма в БГ..почнах да се притеснявам?  Blush
Много ясно, че да Simple Smile Все пак ги превозват с камиони, не със самолет. Докато се придвижи, обработи тук...
Виж и на сайта на БГ пощи.

# 470
Мога ли да ползвам код за намаление при немците за часовник? Регистрирана съм от почти 2 години, но не съм си ползвала кода 20% ?

# 471
  • Бг
Мога ли да ползвам код за намаление при немците за часовник? Регистрирана съм от почти 2 години, но не съм си ползвала кода 20% ?

Алвелина, до колкото ми е известно при немците в момента няма действащ код за отстъпка, при абониране.
Имаше преди време един, който от поръчка мисля над 40 евро сваляше 10 евро, но той от доста отдавна не е активен.

# 472
А при Вип-овете какво беше условието за 10 евро, освен че трябва да изпратя покана и прителя да се регистрира?

# 473
  • Luxemburg
И аз се притесних, но  проверих и си отдъхнах, не съм  Manage Prime Membership.
И защо са ми взели 11 лири за доставка на 1 преса от 11 лири?!? Sad А аз съм в Белгия
Амазон uk си спряха безплатната доставка до съседните страни и има само стандартна доставка от 3.04.2014.

# 474
  • Варна
Здравейте момичета,
имам регистрация в английския Амазон. Не помня да съм се регистрирала за Прайм. Снощи са изтеглени 116 лв. от сметката ми, а не съм поръчвала нищо.  Сега ви прочетох и се отписах от Прайм. Как мислите, дали са ми блокирали пари за Прайм и дали ще ми ги върнат. Къде мога да им пиша за това блокиране. Притеснявам се да не би някой да си е пазарил с моята карта  Sad

# 475
  • софия
Здравейте момичета,
имам регистрация в английския Амазон. Не помня да съм се регистрирала за Прайм. Снощи са изтеглени 116 лв. от сметката ми, а не съм поръчвала нищо.  Сега ви прочетох и се отписах от Прайм. Как мислите, дали са ми блокирали пари за Прайм и дали ще ми ги върнат. Къде мога да им пиша за това блокиране. Притеснявам се да не би някой да си е пазарил с моята карта  Sad

Ако, когато си поръчвала нещо и си отбелязала Прайм при доставката си се регистрирала.

Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки - С Amazon Prime получавате безплатна  First Class доставка за 1 ден, на артикули, продавани от Амазон, без ограничение на бройката на поръчките, в продължение на една година - струва 49 паунда. Може да се ползва и от други членове на домакинството. Добра опция е за хора, живеещи в Англия, които поръчват постоянно разни неща. Ако сте се абонирали, можете да се откажете, преди да сте направили поръчка, за която да сте се възползвали от Amazon Prime - отивате в акаунта си - https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage?ie=UTF8&%2AVersion% … p;%2Aentries%2A=0, там има линк - "Prime Settings", после "Cancel membership". Ако сте ползвали промоционална оферта за безплатен Amazon Prime (пускат такива, обикновено за 1 месец), просто отбележете "Do not upgrade" и няма да ви изтеглят пари. Дори и да ви изтеглят парите, ако не сте използвали някоя от услугите, все още можете да прекратите членството, като им пишете, ще ви ги върнат.
Не си писала за кой Амазон питаш. За УК:
Когато избереш Help, в дясната част на екрана има бутон Contact Us. Като влезеш има отделен таб Prime and more или нещо от сорта беше. Там имаш опция как да контактуваш с тях: мейл, телефон, чат.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 13:56 от zvanche

# 476
Мярна ми се, че има някакъв код за часовници (от Английския) - има ли и важи ли за намалени такива  newsm78

# 477
  • Luxemburg
А защо трябва да се свързвате с хелпа за да се отписвате? Отписвате си се от акаунта, а те ще ви върнат парите. Ако не сте ползвали услугата ще ви върнат цялата сума, а ако сте я ползвали ще ви върнат някаква част. Като се свържете с хелпа няма да направят нещо повече. Също и те не могат да отблокират сумата в банката защото това зависи от банката а не от амазон. В някои банки става отблокирането като им пратите извлечение на отказана/върната стока или в случая на услуга, но в други си чакате чинно до 45 дни (в зависимост от банката). И моля ви четете 1 страница! Последните 2 страници се пита само как да се отпишем от прайм и обяснения, а всичко е написано още в началото на темата. Знам, може да се случи на всеки да се абонира по погрешка, но умолявам ви преди да питате прегледайте 1стр. и последните 10тина страници. Ще гледам за следващата тема да пратя на Чоки скрийн шот от отписването от този Прайм в английския, немския и френския амазон.

# 478
Здравейте,

Имам регистрация в амазон.uk, и прочетох че мога с user-a и password-а от нея да влизам и в javary и VIP-ете. Но  ми дава текст, че регистрацията трябва да е направена след 01 Юли или нещо такова. Моля ако сте наясно да ми помогнете, трябва нова регистрация ли да направя newsm78.

Предварително благодаря  bouquet

И още един въпрос, относно плащането, плащането може да се направи с дебитна и кредитна БГ карта, нали?

# 479
  • ВАРНА
Здравейте,получих спирала от Амазон.ук с дата на производство 2008г  Shocked как се процедира,къде да им пиша и какво да очаквам - ще поемат ли разходите за пощенските обратно?

Общи условия

Активация на акаунт