Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А при Вип-овете какво беше условието за 10 евро, освен че трябва да изпратя покана и прителя да се регистрира?
Приятелят да поръча за минимум 50 Е  е условието. След 30 дни от неговата поръчка, ще ти заредят акаунта.
Jane2013, в javari не знам да важи амазонският акаунт... Във виповете - пишеш данните в по- дясните поленца, където е отбелязано mit Amazon.

# 481
  • Варна
Здравейте момичета,
имам регистрация в английския Амазон. Не помня да съм се регистрирала за Прайм. Снощи са изтеглени 116 лв. от сметката ми, а не съм поръчвала нищо.  Сега ви прочетох и се отписах от Прайм. Как мислите, дали са ми блокирали пари за Прайм и дали ще ми ги върнат. Къде мога да им пиша за това блокиране. Притеснявам се да не би някой да си е пазарил с моята карта  Sad

Благодаря ви за отговорите! Свързах се с представител на Амазон в чат. Удържали са ми за Прайм. Човекът ми обясни, че при регистрацията автоматично ми е активирана услугата за срок от 3 месеца - промоционално, а след това автоматично ми блокират пари за следващ период. Нищо не съм поръчвала и ще ми възстановят цялата сума.

# 482
  • Бг
Здравейте,

Имам регистрация в амазон.uk, и прочетох че мога с user-a и password-а от нея да влизам и в javary и VIP-ете. Но  ми дава текст, че регистрацията трябва да е направена след 01 Юли или нещо такова. Моля ако сте наясно да ми помогнете, трябва нова регистрация ли да направя newsm78.

Предварително благодаря  bouquet

И още един въпрос, относно плащането, плащането може да се направи с дебитна и кредитна БГ карта, нали?

Да, може. Акаунта ти важи и за ВИП-а, и за Джавари, няма проблем. Във ВИП-а влизаш вдсно през черния правоъгълник, пишеше нещо си Амазон. А за Джавари-то не би трябва да имаш проблеми.
Да, и на трите сайта можеш да пазаруваш и с дебитна, и с кредитна. Дебитната трябва да ти е Виза Електрон обаче.

Здравейте,получих спирала от Амазон.ук с дата на производство 2008г  Shocked как се процедира,къде да им пиша и какво да очаквам - ще поемат ли разходите за пощенските обратно?

Моргана, пиши им през контакт формата. Няма да имаш проблем. По всяка вероятност ще ти върнат парите, без да изискват да им връщаш спиралата.
А ти как разбра, че е произведена 2008 ?

# 483
  • ВАРНА

Здравейте,получих спирала от Амазон.ук с дата на производство 2008г  Shocked как се процедира,къде да им пиша и какво да очаквам - ще поемат ли разходите за пощенските обратно?

Моргана, пиши им през контакт формата. Няма да имаш проблем. По всяка вероятност ще ти върнат парите, без да изискват да им връщаш спиралата.
А ти как разбра, че е произведена 2008 ?

http://checkcosmetic.net/  - някой беше пуснал този сайт за проверка на сроковете по кодове,много полезен е наистина  Peace Спирала е на Лореал и е спряна в БГ,явно изобщо е отпаднала от производство  Rolling Eyes Засилих си и протеина за коса на Афоджи да тествам по кода,но я няма тук марката и не мога да проверя,жалко  Mr. Green

# 484
  • Варна
Между другото, слънцезащитните кремчета на Roc за лице се оказаха произведени през декември 2013 г.
Сега чакам тези за тяло, дано и с тях да няма проблем.

# 485
  • на 90 км от морето
Между другото, слънцезащитните кремчета на Roc за лице се оказаха произведени през декември 2013 г.
Сега чакам тези за тяло, дано и с тях да няма проблем.

И аз получих кремчетата, и при мен излезе, че са произведени през Декември 2013. Големи благодарности на момичето, което пусна линка към тях   bouquet

# 486
  • София
Здравейте момичета,
имам регистрация в английския Амазон. Не помня да съм се регистрирала за Прайм. Снощи са изтеглени 116 лв. от сметката ми, а не съм поръчвала нищо.  Сега ви прочетох и се отписах от Прайм. Как мислите, дали са ми блокирали пари за Прайм и дали ще ми ги върнат. Къде мога да им пиша за това блокиране. Притеснявам се да не би някой да си е пазарил с моята карта  Sad

Благодаря ви за отговорите! Свързах се с представител на Амазон в чат. Удържали са ми за Прайм. Човекът ми обясни, че при регистрацията автоматично ми е активирана услугата за срок от 3 месеца - промоционално, а след това автоматично ми блокират пари за следващ период. Нищо не съм поръчвала и ще ми възстановят цялата сума.
Може ли да постнеш конкретния разговор. Това е абсурдно при регистрация,автоматично да се активира Прайм ,без да се пита,те така могат да си взимат пари от всеки регистрирал се.

# 487
То е да избереш опция - дали да го активираш или не - и много лесно се избира ако не се вгледаш и цъкаш само next next next ...

# 488
Искам да върна обувки до  amazon.de и ми изпратиха следния етикет за връщане https://www.amazon.de/returns/label/f58437e2-ec3f-445b-9eb0-b6fe … aID/DW9mtBndRRMA?. Различен е от етикета, който ми показаха в пощата - беше на български и пишеше "безплатно". Този ще ми свърши ли работа и ще ми върнат ли пощенските? Не знам немски и преводача ми превежда доста неясно  e-mail от amazon.de.
Какво да им напиша, че да ми изпратят етикет на български, валиден в Български пощи?

# 489
Не пращат етикети за безплатно.
АКО ти се полага да ти върнат пощенските, пращаш им копие от бележката и сумата в евро и ти ги връщат.
АКО не ти се полага (т.е. ти връщаш по свое усмотрение, не дефектна стока) - няма да ти поемат пощенските.

# 490
  • Бг
Искам да върна обувки до  amazon.de и ми изпратиха следния етикет за връщане https://www.amazon.de/returns/label/f58437e2-ec3f-445b-9eb0-b6fe … aID/DW9mtBndRRMA?. Различен е от етикета, който ми показаха в пощата - беше на български и пишеше "безплатно". Този ще ми свърши ли работа и ще ми върнат ли пощенските? Не знам немски и преводача ми превежда доста неясно  e-mail от amazon.de.
Какво да им напиша, че да ми изпратят етикет на български, валиден в Български пощи?

Корк, ние през твоя акаунт няма как да видим какъв етикет са ти пратили.
Каквото и да им пишеш няма да ти пратят такъв етикет.
Пощенските ще ти бъдат възстановени единствено ако грешката е тяхна.

# 491
Камиче, Alexa разбираш ли немски? Приказват ми нещо за възстановяване на пощенските но не ми е съвсем ясно. Ето писмото
Melden Sie sich bitte in dem Konto an, in dem Sie die Bestellung aufgegeben haben, bevor Sie das Rücksendeetikett aufrufen.

Bitte drucken Sie wie dort angegeben auch die Rücksendungsübersicht aus und legen Sie sie Ihrer Lieferung bei.

Bitte senden Sie die Ware *ausreichend frankiert* an uns zurück. Die Portokosten erstatten wir selbstverständlich.

Sobald Ihre Rücksendung eingetroffen ist und bearbeitet wurde, veranlasst unsere Warenrücknahme eine Erstattung über den Warenwert und die von Ihnen ausgelegten Portokosten. Dieser Betrag wird auf die in der Bestellung hinterlegte Zahlungsart gebucht.
Обувките са от склада и май имам 30 дни за безплатно връщане

# 492
  • София
Ако ги връщаш в 30-дневния срок, Amazon.de възстановява пощенските разходи, просто им прати сканирана разписката.  Peace Важи за дрехи и обувки, без значение дали са от склада или не.

# 493
Благодаря, отивам да ги връщам.  bouquet

# 494
  • София
Subscribe & Save ако взема 5 неща с амазон фемили уж ми дава 20% отстъпка. обаче всяко едно веднага ми го дава в отделна поръчка и да го плащам.
та какво да направя, за да събера петте заедно и ако не ги събера къде да очаквам тая отстъпка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт