Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Subscribe & Save ако взема 5 неща с амазон фемили уж ми дава 20% отстъпка. обаче всяко едно веднага ми го дава в отделна поръчка и да го плащам.
та какво да направя, за да събера петте заедно и ако не ги събера къде да очаквам тая отстъпка  newsm78
Не плащаш всяко по отделно, а генерираш отделен абонамент за всяко! Когато станат 5 нещата ще ти се сменят цените им автоматично и в менюто с Твоите абонаменти ще може да си видиш начислените 15%, а не 20% намаление.

# 496
  • Варна
Някой пази ли линк за чантите на Лола Морети от Бай вип?

# 497
  • По широкия бял свят
Спомняш ли си долу горе по кое време е била кампанията?

# 498
# 499
  • София
http://it.buyvip.com/ref=pe_385681_45231101_dai?src=email&sa … ale=ASCCDH288R40X
Съжалявам,  че в 2 поста, но през телефона не мога да сложа 2 линка наведнъж.

# 500
  • Варна
Ехаааа, Оки4, много благодаря.

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 01:20 от Toni_baraboni

# 501
Между другото, слънцезащитните кремчета на Roc за лице се оказаха произведени през декември 2013 г.
Сега чакам тези за тяло, дано и с тях да няма проблем.

И аз получих кремчетата, и при мен излезе, че са произведени през Декември 2013. Големи благодарности на момичето, което пусна линка към тях   bouquet
За тези, които не успяха да си закупят сега пак са на същата цена.
Става с доставка до България за два паунда.
Ето и другите пакети по три -  1     2.
Успешни покупки.  Heart Eyes Grinning

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 07:39 от veronika

# 502
Между другото, слънцезащитните кремчета на Roc за лице се оказаха произведени през декември 2013 г.
Сега чакам тези за тяло, дано и с тях да няма проблем.

И аз получих кремчетата, и при мен излезе, че са произведени през Декември 2013. Големи благодарности на момичето, което пусна линка към тях   bouquet
За тези, които не успяха да си закупят сега пак са на същата цена.
Става с доставка до България за два паунда.
Ето и другите пакети по три -  1     2.
Успешни покупки.  Heart Eyes Grinning
Още едно добро предложение http://www.amazon.co.uk/THREE-EXFOLIATING-CREAM-DEMAQUILAGE-3x40 … 587031&sr=1-6

# 503
Ако някой желае да се комбинираме за Бургас да пише на лични , моля . Смятам да поръчам от детският и слънцезащитните кремове на Roc за лице .
Благодарности за линка   bouquet

# 504
Ако някой желае да се комбинираме за Бургас да пише на лични , моля . Смятам да поръчам от детският и слънцезащитните кремове на Roc за лице .
Благодарности за линка   bouquet
До Бургас (т.е. до Б-я) доставката е 11 паунда  Confused Няма смисъл до Бг адрес, по-добре до англ.  Wink Аз поръчах току що точно същите неща до адреса на КД  Simple Smile

# 505
  • Пловдив
И аз ще поръчам от кремовете за лице, имам един свободен, който иска да ми пише. Peace

# 506
Четох назад в темата, че този портфейл на Suzy Smith е бил намален, но когато го гледах цената беше вече увеличена. Сега пак е намален на 11.80 лири и пуснах един черен. Дано да е хубав, пише естествена кожа, а и първоначалната цена е  Shocked

# 507
Мацки, от къде се проследяваше промяната на цената на артикул в Амазон?

# 508
Мацки, от къде се проследяваше промяната на цената на артикул в Амазон?

http://uk.camelcamelcamel.com/

# 509
  • София-Лагера
Alex_VM  аз го чакам в черно тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт