Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Смърфи и в Бг вече трудно се намират вкусни български картофи, ние също само от Краснодар пазарим плодове и зеленчуци, знаем вече от коя сергия какво е най-добро, но картофите ми се е случвало от едно и също място да са различни, единия път страхотни, другия -не. Сортовете ли вече не са като навремето, то и с другите зеленчуци е така, но взехме да позабравяме вече вкуса на българското от детството ни. Но Краснодар си е класика, атмосферата е запазена там, може да не е всичко бг производство, но усещането е, че всичко е набрано от някоя бабина градина! Във всяка голяма верига има плодове и зеленчуци, ами не купувам оттам, освен цитруси за фрешове, че все са на промоции, а много фрешове пием ние.

# 151
Само да кажа "Здрасти" на всички! .....И отлитам да нанкам.......Нешо се преуморих тия дни.....
шА мА прощавате,ама.....  ooooh! Whistling

Елинор,добре дошла и от мен! Щом момичетата те приеха тук - нямам възражения! (аз съм от новите,но видях какво стана последните дни,та малко ще се въздържа от коментар) .....Живи и здрави да сте цялото семейство!  Peace

Марчони кво ти има на кръста бре? Ако е само от преумора - пий един аспирин и се намажи се с обезболяваш спирт(помага,когато си се натоварил и болят разни мускули.....загрява спирта,а аспирина отпуска мускулатурата) ........Пфууууй........Мен другата седмица ме очаква.....Таквоз де........ Аз му викам "агро-фитнес" .......

Мотика "номер 8",садене,плевене и други "екстри".....шА Одим на вилата и......сещай се!  hahaha

# 152
Наздраве!!! Приключих с дневните задължения, малкия е в банята и от там в леглото  hahaha Време за активна почивка  smile3546 Мм днес купил на малкия първата електрическа четка за зъби и сега ще има миене на зъби половин час  Joy
Смърфи ние обичаме скара, скарата е на двора, та пържолите така ги хапваме. От бялата риба има видове, които много обичам, но тези тук не ги познавам. Най-масовата не ми хареса, ама и аз я панирам. Записах рецептата и ще я пробвам задължително. Много обичам риба, детето също - само мм се мръщи, но веднъж седмично го търпя намръщен на масата  Joy Сметана купувам, че обичаме спагети "карбонара", но им слагам и гъби и стават доста хранителни  hahaha
Хортензия   bouquet след детски рд се чувствам като изцедена  hahaha
Марче не се фръцкай ами дай и твоята рецепта - лесна-трудна няма значение - вече се отказах да пея hahaha
Мастър удари едно преди сън де  hahaha

# 153

Мастър удари едно преди сън де  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да "ударя" ,ма дали шА мА държи до другата седмица? (аспирина де ) ......  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Честита ви нова четка за зъби....... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha аЙ да видим до кага ще е интересна......  rotfImbo #Silly

# 154
  • София
Ели, какво значи - от Краснодар купуваме, това името на руски град по-принцип, или има такова място в БГ?

Момичета, майка ми е съвсем малко по-добре, иначе все така си ходи с мишешки стъпки... Каза, че не помни, че ще идва да живее тук, каза, че само за изследвания... Тя да дойде, ще видим после кога ще я пусна...

Брат ми пак ще ходи в Крим, намерил си добра работа в един малък хотел, не е много платена, но пък със живеене и храна...

Марче, ще чакаме снимките на китките... Ти все така само на ягоди, или лапна някой един кИфтак Wink Добре съм, благодаря... Нервно ми е много заради много неща, ама не мога да оправя света... Затова си пийвам, си хапвам... и ще чакам да се уреждат нещата едно по едно...

Калинка, Джак със цигарката... с удоволствие...  bouquet

Ма ко, кога ще черпиш с картофените кюфтаци, а? Wink

Мастърчето се появи Hug Hug Hug

Смърфи, и ние тачим скарата много... Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 06:53 от luss

# 155
  • София
........
Марчони кво ти има на кръста бре? ..............Мен другата седмица ме очаква.....Таквоз де........ Аз му викам "агро-фитнес" .......
..............
Мотика "номер 8",садене,плевене и други "екстри".....шА Одим на вилата и......сещай се!  hahaha
Joy Joy
Душа, имам си мноооого сериозни проблеми У кръста - дискови хернии, ама не дискови , а са като огромни чинии за телевизия.  Joy Аз се уморявам ежедневно и ежеминутно. Ай, лека ти вечер!  Hug

Калинче, давам ти я, но е със сурови яйца. Изобщо не се притеснявам, когато са от магазина. Пиша:
Шоколадов Мус
Скрит текст:
200 г един млечен и един черен
4 бр  яйца - разделени на жълтъци  и белтъци
1/2 п масло около 60 г
2 с.л. захар
2 с.л. прясно мляко
1 с.л. ром
Шоколадът се разтопява на водна баня и се прибавя внимателно всичко друго. Разбърква се и се прибавя белтъка разбит на твърд сняг. Отгоре се поставя топка сметана или запечени орехи/ бадеми. Държи се в хладилник.
.............Може да се направи и един шоколад с ядки и един нормален.
Те това е.
Ели, картофи купувам едни френски. Никога не прорастват за разлика от нашите. Някой ден може и да ми проговорят, знам ли ги какво има У тЕх, френска му работа, ама са много вкусни, сладки са.  Joy

Смърфи, мнооого обичам скара, много.

Людачка, днес съм на един пържен картоф, след четири часа 1/2  пържен кюфтак, а сега за вечеря една куха ягоди.

Взех Пироксикам за болката, помогна ми, УРА!!

# 156
  • София
Марче, пази се бе, момиче... знам как боли кръста... Сигурно сваляш по кило на ден с това ядене...  bouquet Браво на теб!!!

Ние ще лягаме с Петьо... Много ми се спи...

Аз ще спра май малко фитнеса, гони ме пролетната умора... Последните пъти направо се насолвам, не ми прави кефа нещо.... Не знам... може би само утре няма да отида...

# 157
Мастър какъв аспирин???? Моя доктор каза - каквото и да пия, да е с черен етикет, щото другото не ми понася  Joy
Лус аз питах за Донецк, но не коментирай - аз го чух по bbc, но имаше разминаване с новините за кризата в Украина.  Разбирам отговора като - не е окончателно, ще има развитие. Другото си го представям. Кога плануваш пристигане на мама? Почивай си - фитнеса няма да избяга  Hug
Марче и аз не се притеснявам от сурови яйца особенно тук. На Морена също е със сурови яйца. Ще се пробват и двата и ще рапортувам. Пробвай и с един точков масаж на краченцата

# 158
Люска.....  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Марчони......То и аз си имам проблеми с кръста.......Ама.....Таковата де...Друг път шА разказвам..

За френските картофи.......Аз купувам само когат шА праЯ пюре или яхния......Демек за готвене са супер......За пържене тц! Почерняват! .....Много "сладост" има в тях,та затва не стват за пържене......Да знаете де,ако не сте пробвали...

Калинчееей......  smile3532  Тва аспиринче с черния етикет (
Скрит текст:
) ..... Около 50 -60 лв струва....Колко му е.......кУ кажеш,че помага веднага да пращам ПоловинЪт да взима......М?!... Mr. Green Laughing

# 159
  • при късмета
И моите легнаха, аз си четях нещо уж да си почина и се хващам, че заспивам на бюрото  ooooh! ужас
Шефа обича спагетите със сос Болонезе (нали той беше с кайма и дом. сос?) и Карбонара така и не запомних как се прави. Обичам го иначе
Мастър, агрофитнеса е полезно нещо  Laughing Саденето не ме притеснява, ама пуста трева докато я махнеш е някакъв ужас. Добре, че в саксиите не излиза толкова.
На село не ме карат да помагам в градината от 7-8 годишна. Тогава баба правеше градина, а леля идваше само събота и неделя. Ще помагам на леля, тя пък на баба и трябваше да се махат на доматите едни малки чепчици м/у стеблото и листата, защото те не давали плод. Показа ми жената и ме остави, тя отиде да свърши нещо друго. На 3 реда домати бях махнала листата и бях оставила чепките които няма да родят  hahaha изхвърлиха ме от градината и повече не ме накараха да вляза  hahaha
В по-късна възраст, като исках да помогна нещо в градината увещавах леля доста време. Захващах се с най-сръткавата работа, да чистя ягодите, та ме оставяше.
 Люси, ще черпя няма никакъв проблем. Дано се оправят там, че става май по-срашно вместо по-добре, ужас. Нали нямахте там много роднини. Майка ти и брат ти си знаят, но аз на твое място бих ги накарала всичко там да продадат и тук или другаде на по-сигурно.
Пиивам едно набързо от почерпката на Калинка и заминавам да спя
не мога да публикувам

# 160
Лус - Краснодар е името на централният пазар на Бургас:)

# 161
  • Fort Worth, TX
Марче, терминаторите опукаха всичо.Има малко мусака за обядТутманика със спанак ще е утре вечер.
Аз картофи ям само селски.Мойто за кво се мори миналата седмица с цял декар.Нямам търпение да излезнат пресните и да ги подпукам всеки ден.

# 162
Луси, Краснодар се казва открития пазар в Бургас,от онова соц.време му е останало името, навремето производители наемат там сергии и продават само домашна продукция. Мисля, че и в други градове има такива пазари, варненския също е с руско име- Колхозния пазар се нарича, оттам също пазарях като живеех, юнските сеси като учех за изпити що кила череши съм изяла оттам. А в София не е ли Женския пазар такъв, не съм ходила там?
Марче, заинтригува ме с тези френски картофи, да не са едни червени с тънка коричка, виждала съм ги в Кауфланд?
И да питам при мен ли е само проблем, чемного бавно ми зарежда форума, излизат ми сума ти страници с реклами и препратки, това на лаптопа, пиша сега от таблета, че там ги няма, дали може отнякъде да ги изключа? Извинявам се, че малко грешки допускам от таблета

# 163
Мастър те и лекарствата не лъжат като цена  hahaha ама аз предпочитам това да купувам  hahaha
Ма ко карбонара е задушаваш малко лук, намачкан чесън, бекон или шунка, сварено пилешко, слагам и гъби, течна сметана да стане сос и два сурови жълтъка. Тези са по-блажни  hahaha Мм има киселини от доматения сос, та тях ги правя като го няма  hahaha Обичам агрофитнеса  hahaha всичките ми салатки са опасани от гълъбите  #2gunfire
Марче за озон интересувала ли си се?

# 164
Ели, на мен в чужбина ми се отваря супер бавано, ама си мсилех, че е само за тези с чужденстранните IP-та.

Общи условия

Активация на акаунт