Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 954
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
  • София
Калинкаsmile3532 smile3532 smile3532

Къде е Марчето....

# 243
Лус - Марче отиде на разкрасяване

# 244
Лус намерих нашето решение  hahaha hahaha hahaha

# 245
  • София
Страхотни сте! Много ви обичам! Hug
Ще зачезна за няколко дни, чисто духовно, иначе ще ви чета. Имам нужда. Hug

# 246
Вале  Hug Hug Hug Hug  Flowers Four Leaf Clover

# 247
# 248
  • Germany
Нощни, съболезнования.
Вио, сили на вас.
Лус, недей да пише Ацефеин. И аз много му се радвах на това хапче до скоро, защото много ми помагаше при мигрена, но такива проблеми ми направи със стомаха...Сега изкуша ли се да взема Ацефеин и умирам от болки.

# 249
  • при късмета
Да разкажа какво ми се случи днес. Може да стане малко дългичко.
Наобяд ми се обади приятелка да се видим. Отидох към тях и решихме да пием кафе в градинката пред тях, че детето й е вкъщи. След малко мина нейна съседка и се заговориха. Седна жената при нас, на средна възраст, добре изглеждаща. По едно време се обърна към мен, даже не ме пита кък се казвам и започна направо да ми говори. Ясновидка се оказа жената. Всичко което ми каза беше абсолютно вярно. Даже първите й думи бяха "За къща или дом се бориш, много е трудно, почти е минало вече. Ще спечелиш повече отколкото имаш сега, нищо, че не ти се вярва". Аз се втрещих. На тоя етап, наследника по завещанието има равна част с мен и сестра ми. А смятам да водим другодело, което би намалило значително неговата част. Та дано да успеем  Praynig
Другото което ми каза, че занапред само хубави неща ме чакат. И това което ми направи най-голяма впечатление. Каза, че каквото си помисля го предизвиквам да стане или възможно най-невероятната причина според повечето хора за нещо, аз я знам като факт. Разгадавам хора и ситуации безпогрешно и това не било 6 чувство или силна интуиция, дарба съм имала  ooooh! Каза, че най-често ми минава през главата "казах ли ви/ти аз" и това е напълно вярно. Абе ясновидка съм и аз  Joy И други неща ми каза, само едно не ми хареса. Не че е лошо, просто не искам да става на тоя етап, а тя не е казала, че ще стане веднага.
Като си тръгна, приятелката ми каза, че жената има способности. Не гледа за пари, не приема хора и го прави само, като тя прецени. На нея никога не й е гледала, а са съседи 15 години. Каза, че много рядко го прави изобщо. На малкото на които нещо е предсказала всичко е станало.
Тя каза, че при мен щяла да идва щом и аз съм била ясновидка  Joy
Това ми се случва за 2 път. Преди 12 години една друга ясновидка дойде в работата при колежка и всичко ми позна, поне за първите 4 години. После нямаше голяма познаваемост. Ама сега си спомних, че и тя ми говореше за "дарба"  Thinking
Не ходя по врачки, а те ме намират.
Записах си подробно всичко което ми каза. След 1-2 години да ме подсетите да проверя листчето

# 250
  • Fort Worth, TX
да виждаш случайно дали няма да спечеля джакпота Mr. Green

# 251
  • при късмета
Ако можех да го видя, щях ли да кажа числата или да тичам до тото  Joy
никакъв джакпод на теб. Зелена карта ти пожелавам
На Вио, също
аз на гости ще идвам са ден-два

# 252
Ма ко много е хубаво това  Hug Теб да не те боли глава от това? Като съм чела книгите за Ванга тя казва, че я боли глава... и това къде ти писах за краката във вода пак там съм чела.
Креми и аз играя тото  hahaha

# 253
  • при късмета
Калинка, от влагата във въздуха ме боли главата. Имам шипове на 2,3 и 4 прешлен и те ми докарват мигрената. Най-страшно е като е влажно иначе и от други неща се активира, като например да ме надуха вятъра. Вчера и днес са налице и двете.
Понякога просто ме хваща и аз не знам от какво.
Но определено си има медицинско обяснение  Joy

# 254
  • ул. "Мечтание"
Отново благодаря!  Hug Hug Hug

Брат ми е успял да намери заместника на ЛЛ и са уредили нещата. Мъжа ми сега отиде до Варна да му помогне да уредят нещата с агенцията.

Общи условия

Активация на акаунт