Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 953
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Креми

Ма ко ?!?

# 226
  • при късмета
Люси, ацефин и аолин ми дразнят стомаха, а главата не се повлиява.
Наобяд взех 2 хапчета и беше започнало да минава. Надуха ме после и ме забоя още повече врата и ухото даже, а главата още повече

# 227
  • София
Ма ко, съчувствам  Confused

# 228
  • Fort Worth, TX
Другарки.Да споделя, че тавата е на привършване. Mr. GreenМислех да има и утре за закуска, но като се приберат ,че излезнаха да слегне няма да има нищо. Mr. Green
На видяхте, че не съм толкова схваната у ръцете Mr. Green

И мен ме тряска тиквата.Даже мерих кръвното.100/70 НИСКО за мен.

# 229
  • София
Креми, това е от времето може би... взимай мерки веднага...

Сподели рецепта, нИдей да ни мъчеш...

# 230
Лус попадна ми тая класика от мойта соц. младост hahaha Ако някой си спомня какъв кеф беше коняк плиска 5 звезди и цигари ВТ........ НАЗДРАВЕ!

Ма ко не знам дали вярваш и правиш такива неща, но като ти е неспокойно и те боли глава си направи вана на краката със сол с миризма която ти харесва - казват, че всичко отрицателно излиза от краката и заминава с водата - дали е вярно - не знам, но мен ме успокоява. Какво стана с розата ти?
Писе какво ще пресяваш?
Смърфи  Heart Eyes
Креми - веднага течности за кръвното

# 231
  • Fort Worth, TX
О, Милейди вече съм една идея по-добре само като видях каква банка за вливане  си ми приготвила. Mr. Green
Люси, това е тестото с което правя пици, мекици, пити.Задушила съм спанака и нарязох на охлювчета.

# 232
  • София
Калинка, и коняка помня и ВТ пуших в големи количества... Hug

# 233
Лус  Hug Hug Hug ама беше мнооооооого хубаво - дискотека, коняче с кола, ВТ......младоооооооооост. Тодор Колев има много хубава песен "Жалба за младост"
Креми наздравеееееееее!!!

# 234
  • Sofia
Нощни, съболезнования.
Вио, съчувствам.
Сватя, и на теб  съчувствам.
Крем, браво бре!  Grinning
Вале, подкрепям изказалите се момичета! Ще вземете правилното решение, знам.
Ели, а дано се решиш за бебенце, докато имаш време.  Hug
Усещането е съвсем различно, поне за нас с ММ. Като съм казвала - Гушкан е нашата пролет, подмладихме се и много по-спокойно, лежерно я гледаме. Да не беше и тая криза...
Калинка,  Hug

И на неспоменатите  Hug

# 235
Морена аз не мога да сравня емоцията с имането на дете в млада възраст, но за подмладяването си права  Peace

# 236
  • София
И аз не мога... Родих първото на 30,. второто - на 38...

# 237
  • Sofia
Аз на 21, 23 и 35.  Simple Smile

# 238
Тук съм ,нещо последните дни не съм много аз , ама да видим.
Честит рожден ден на Ема !!!!!!!!!!!
В работа една особа ми трови нервите и взех че поддадох вчера и цял ден съм ревала, ами то се събира събира.Днес уж съм по спокойна, гледам да не го пренасям в къщи, направо ми се искаше тази сутрин да не ходя на работа, което от което самата аз се плаша.Щом сутринта първо преброих колко дни има до края на учебната година...Ама ще ми мине да се надявам, все пак не съм се женила за работата.
Вале Hug Hug изчетох няколко пъти, прегледах всички снимки и инфо , определено решението не е грешно.Зная че искаш най -доброто.Определено от галерията със снимки си личи че тези не  са направени с цел реклама .На всички тези дечица им трябва толкова малко .
Нощни, съболезнования .
Креми , баницата е била страхотна Simple Smile  Днес тук беше само за сладолед, сърдита съм че няма постен такъв, даже и на замръзената вода пише може да съдържа следи от яйца  Crossing Arms

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.
Отивам да лягам че станало време да ставам  Tired

# 239
Аз на 36  newsm78
Джейми тегли една дълга и сочна майна на особата и си сложи китката на другото ухо!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт