Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета...

Днес много хубаво изкарахме сред природата...
Едно страхотно семейство(съученичката на Петьо), ни поканили веднага след училище на камбаните... Взехме и още едно детенце... Взехме пиците и айрянчета на децата и прекарахме 3 часа и половина супер. Те 45 минути са тренирали, а после се излежавахме на слънцето... Имам дори тен, Петьо изгоря "на очила" и е много сладък като миеща мечка Laughing Laughing Laughing

Защо да се страхувам, - каза Червената Шапчица..., - гората познавам, секс обичам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Прибрахме се и се наядох с боб и наденичка и филийка гаден купешки козунак... не беше вкусен, но героично го изядох Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Валенцето, не знам какво и да кажа, стискам палци да сте попаднали на добро място...

Моренка, сне може да са ти толкова Peace големи деца...

Марче, кроасан е перфектен, като всичко при теб... Ще те чакаме разкрасена довечера Hug

Калинка, учителката "уж" взела забележки, поне децата са спрели да се оплакват newsm78

Коконка, колкото повече езици, толкова по-добре... само да не проговорят първи китайски, че нали знаеш - сайтове са немски, английски, а стоката на 90% е китайска Laughing Laughing Laughing

Мони, радвам се за добрите новини от зъбарница Peace

Креми, кога ще ходите на цирка? И какъв е цирка?

Ели, голямо чистене при теб! Браво за тибетците... Peace

Ма ко, може и да си права Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 21:21 от luss

# 211
Привет и от мен!

Много работа свърших днес, доволна Laughing!
Успях и да направя картофените кюфтета, това ми е голямо постижение, че всички опити досега са били плачевни, даже хапнах, довечера ще видим мъжете вкъщи ще ги оценят ли не/не че много ми трябва тяхната оценка, ако не харесат по-добре за мен, ще си ги ям сама Laughing/
Излизах и на пазар и да си измия колата, че горката не се виждаше какъв цвят е. Бяхме си в Созопол за ваканцията, а там целия град е разкопан, довършват прословутата не знам от колко години вече почната и завършваща  канализация на града и е такава мръсотия и прахоляк-не виждам до сезона ще оправят ли улиците. Минах и покрай свеки на по кафенце и прибрах големия син.

Вале, прочетох написаното за училището, съвети наистина не можем да ти дадем, ти си майка и усещаш кое ще е най-добро за детето, но само не плачи, моля те, не мисли отрицателно и за твоите предразсъдъци, сигурно е много трудно, но не се поддавай на лоши мисли, че нали знаеш, че мислите се материализират! Изказвам само мое лично мнение, че това, че живеете в София е голям плюс за вас, в по-малките градове няма такива училища, а по описаното от теб наистина звучи добро училището. Така че, кураж и смелост във вземането на решение, повярвай, че ще е във ваша и на детето полза!

Луси, браво за слънчевите бани, откри значи летния сезон, па макар и на полянката!

Морена, големи деца имаш ти, леко ти завиждам за мъничето, аз така и не добих смелост за трето, а много ми се иска, то не се знае де, но ако съм сигурна, че ще е момиче на 100% няма да се колебая! Друго си са малките дечица, ей сега моите хубостници, големи, не се свъртат у дома, гаджета задирят, хич и не се сещат вече за мене, освен когато са гладни или имат някакъв зор.

Чакаме Марчето да разкаже как се е разкрасила!

# 212
Здравейте  smile3546
Вале отговарям скрито, но това не е ТВОЯ драма, а ДРАМА НА БОЛНОТО НИ ОБЩЕСТВО!!!!!
Скрит текст:
Вале, зададох тези въпроси, защото баща ми беше от първите дипломирани олигофренопедагози и 45г. работи в училището което сега се нарича СУПЗ "Д-р Анастасия Железкова". Това е училище за деца завършили 8-ми клас в помощните училища, оздравителни училища с документ от ЛКК и с физически увреждания от ТЕЛК с III група инвалидност. - такива са 9 в цяла бг., но на практика големия процент са тези от социалните домове, защото държавата няма какво да ги прави - та можеш да си направиш извод, какво се случва като се смесят здрави, абсолютно не социални младежи и девойки/защото вече не са деца/ и деца които са живяли в любяща и щадяща домашна среда. Та това бяха моите опасения и притеснения за твоето слънчице. Децата са ми болна тема - без значение раса, религия, здравословно състояние. Разгледах с интерес сайта на училището и много внимателно те прочетох - та -спри да ревеш, вземи дръпни един душ,  накипри се малко, нацелувай децата и направи една празнична вечеря, защото човек с такова семейство заслужава да празнува   bouquet Когато сложиш децата да спят, сипете си с тм по едно питие /ако човека е на работа, може и само на себе си  Hug / вземи си лист и химикал, начертай нещо като координатна система и започвай да пишеш - горев ляво - всичко положително от сегашното училище, в квадрата под него всичко положително за новото училище. В отсрешните квадрати записваш отрицателните неща. Пишеш всичко каквото се сетиш - ако никога до сега не си го правила - сама ще се учудиш на резултата. Ако направиш това и все още имаш нужда от някой, който да ти каже, че постъпваш правилно - аз съм тук и те подкрепям  Hug Hug Hug
Лус, Ма ко, Елинор  Hug  bouquet
По-късно ще пиша

# 213
  • Germany
Вале и аз мисля, като Ма ко, но ти си тази, която най добре може да ги усети нещата и съм сигурна, че ще вземете правилното решение!

# 214
  • ул. "Мечтание"
Малко лоши новини покрай мене (не с мене, спокойно!):
Скрит текст:
Баба ми е починала днес. Честно да си кажа от новината чувствам облекчение. Но майка ми е пощръкляла. Вдигнала е кръвно, направила е нервна криза. На всичкото отгоре не може да се свърже с личния лекар на баба ми за да установи смъртта и да се почнат нужните процедури. Не знам какво друго може да се направи в такъв случай, кого може да се извика? Бърза помощ?

# 215
Нощни - съболезнования - само лл - трябва да знаете след работно време с кого има договор лл. Другия вариант е чрез траурна агенция - те всичко знаят.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:55 от Ladybird_

# 216
  • UK
Нощни съболезнования   bouquet

Но от Бърза помощ(те само констатират смъртта) ще ви препратят към джипито пак, ТО е човека, който издава смъртния акт Peace

Луси аз за този момент не се бях сетила Joy

# 217
Нощни, съболезнования  Hug
Вале, успокой се, мила   Hug Всичко ще си дойде на мястото. А от това, което си написала за държавното училище, аз виждам само плюсове  Peace Направо не мога да повярвам, че в държавно училище има такова отношение към такива деца. Пиша го най - отговорно - майка ми работеше в помощно училище, само че за глухи деца. Знам за какво става въпрос, затова ми се струва, че вашето държавно училище е направо цвете  Peace Пак премисли, Лейдибърд ти е дала чудесна идея с писането на плюсовете и минусите  Peace Аз съм сигурна, че ще вземете най - доброто решение за Бояна. С теб съм  Hug
Момичета, дядо изпадна в кома днес, сега е в Оарил. В болницата са казали едва ли не да се подготвяме за най - лошото  Confused

# 218
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета!  Hug

ЛЛ е в отпуска, с изключени телефони и не се знае кой замества.  ooooh! Поръчах на брат ми да се обади в някоя траурна агенция, дано има ефект от цялата работа.

# 219
Нощни-преди години беше в събота като почина бабата на съпруга ми.Бърза помощ също издава  съобщение за смърт. въз основа на него после се издава смъртен акт.
Моите съболезнования. Confused
Вио-подгответе се. Sad  Няма да се мъчи и да го боли.

Вале- Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed при вземане на решението.
Хортензия-честито рожденничка!  bouquet
Днес излезнах сутринта и си напазарих,после си взех саксии.Следобяд стоях  до късно в двора на топло и се препичах на слънце.
Лека и приятна вечер момичета!
Скрит текст:

# 220
Събудих се рано, прочетох ви и пак съм заспала...

Нощни - моите съболезнования! Не знам какво да те посъветвам за смъртния акт...

Вио - много сила за вас!

Валенце - от всичко, което си написала, аз разбирам само хубави неща за това училище. Защо така си се филмирала? Имаш и положителните оценки на другите майки, само защото е държавно ли? Изчакай срещата в петък, мисля, че на нея сама ще си отговориш. И помни, че когато се затваря една врата, друга се отваря.

Другите няма да си изброявам по именно, вие си знаете, че ви  Heart Eyes

# 221
Нощни успокой майка си, че и да бърза няма какво да задейства - лл ще напише съобщението за смърт и с него се ходи в ГРАО в общината за да се издаде акта за смърт и от там вече в обреди за гробно място - всичко това е в общината, а тя работи до 16,30. Вариант да си спестиш всичко е траурна агенция. Няма за какво да разкарвате бърза помощ - тя има други функции.
Вио - живота има начало и край.... това са нормални неща.

# 222
  • Fort Worth, TX
Нощни съболезнования.
Калинке

# 223
  • при късмета
Нощни, моите съболезнования! Успокой майка ти, в момента няма какво друго да направиш. Не мога да ти дам адекватен съвет какво точно да направите. Агенция ми звучи подходящо.
Вио, на теб не знам какво да кажа. Сега и това ще мислиш. Май за човека е по-добре да не се задържа дълго в това състояние. Ти беше писала, че е и доста възрастен, ако съм запомнила правилно. Сила и кураж, какво друго да ти кажа. Много ти се събра  Hug
Леле, Креми, паля колата и тръгвам за Пловдив да знаеш. Запази ми баница
Люси, страхотна почевка сте си спретнали. Завид за тена
Вале, почакай до петък  Hug
Пустото главоболие не ме пуска, иде ми да си сменя главата. И беше много шантав ден. Случи ми се нещо ....хм, странно да го наречем, още го осмислям. И и аз научих лоши новини за бивша колежка и мъжа на приятелката на майка ми.  Sad
До после

# 224
  • София
Въй, Креми, какво е това чудо, ще оближа монитора.... Laughing

Нощни, съболезнования. При нас траурната агенция направи всичко...

Вио, наистина да сте готови..., има малък % да излезе от комата.... Cry

Валенцето, стискам палци, мила...

Коконка, ама това е... китайска му работа Joy

Смърфи, и ние те обичаме Hug

Писенцето, благодаря за почерпката Hug Взимам си едно коктейлче засега...

После ще чакам коняк с цигарата от Калинка, тя редовно ми сервира Peace

Марче, стана ли красотна? Или ти като отслабна и гардероба сменяш? Hug

Ма ко, смени лекарствата за глава. Преди няколко дни като бях на гости и ме почерпили със Ацефеин - главата (мигрената)почти ми мина за 30-на минути... После след 1-2 часа пих още 1 и забравих за главоболието...

Общи условия

Активация на акаунт