Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Ее, знаех си, че при вас ще намеря сродни души и приятелки, ето и вие ги знаете моите упражнения Heart Eyes. Правете ги редовно за по-добър ефект, аз също съм на 21повторения и не пропускам и ден без тях!
Марче, пробвай ги и ти ще помогнат на болежките ти в кръста!
Аз съм се разчистила предвеликденско с най-пипкавата работа-чистене и пренареждане на рафтчета, чекмеджета и други подобни в кухнята.
Валето не се е включила как мина огледа на училището!

# 196
Благодаря, момичета за хубавите пожелания!
Толкова ангажименти имам тая седмица, нямам много време да пиша, но ви чета в движение.

# 197
  • Germany
Хортензия, честит празник! Много здраве, щастие и усмивки за порасналото ти момиче!
Аз днес бях на зъболекар за контрола след едно лечение на парадонтоза и резултатите са много добри. Остана ми само един проблемен зъб, за който трябва да отида на консултация с хирург, да каже дали нещо може да се направи или докато изкара... След това пих кафе с приятелки и сега почваме да учим с големият, че нещо му се опъват задачите с пари и време, а утре има тест. Никога не съм вярвала, че ще помагам аз на децата по математика, с мойта 3ка в дипломата, но току виж покрай тях и аз науча нещо ново Simple Smile
Хубав ден!

# 198
  • UK
Добър ден
добре, че е  форума да ме "светнат" че у Англиско и памперси, че и АМ е по-евтино, сега вече дупетата са им сухи, щото са с англ памперси и цокат англ. мляко, току-виж и първо на английски език да ми проговорят Joy

Честит празник на Еми, Хортензийка! Да е жива и здрава!  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 199
  • Fort Worth, TX
Тук съм.Взех билети за цирка.Сега изчезвам да задушавам спанака и после да ви дразня.

# 200
Ха добър ви ден   bouquet Сядам да  smile3546 Спалните и банята са великденски чисти  Joy за днес ми останаха хладилниците само, че утре ще ги зареждам  Joy До Великден все ще успея да изчистя и първия етаж  hahaha
Лус как е Петьо? Учителката взе ли си забележка? Не е ли на занималня?
Марче сърдита съм ти с тия топли кроасани Sick Направих пирожки и от злоба изплюсках 5  #2gunfire Чакаме те разкрасена  Peace
Елинор - на мен това пипкавото ми предстои, ама все го отлагам...
Хортензия стана ли тортата с Маша и мечока?
Мони добри новини от зъбарницата   bouquet с математиката и при нас е интересно, но аз му преподадох бг математиката до 5-ти клас включително и няма проблем с пресмятането, но всички у дома имаме проблем с термините  hahaha hahaha hahaha Нито аз, нито мм сме учили математика на англ. - та сега ги учим всички  hahaha
Кокона китайците задоволяват с евтино производство целия свят, но пусто българина е алчен за бързи, огромни печалби, та надценките са шокиращи.... Няма лошо да ти проговорят на английски  Joy а и в момента те говорят на савършенния език, но ние не ги разбираме  Joy
Креми  smile3511 smile3514

# 201
  • UK
Лейди Hug има такова нещо -за езика, ма така е, кат не съм съвършена, като тях Joy
Намислила съм да им пазаря и от немски сайтове да започнат с Дойча, че е  далеч по-труден Joy Кремоо с ко ша ма дразниш, със спанак ли Naughty hahaha Мен, само с шоколад!

# 202
Кокона те езиците са трудни за нас, не за децата  hahaha hahaha hahaha по този повод се сетих за един мнооооого стар виц - в Америка всички магазини били "Кореком" и децата от новородени знаели английски  Joy Joy Joy
Хладилниците са изчистени, турско кафе - направено и сега имам 1 час да си ровичкам из нета докато дойде време да прибирам наследника.

# 203
  • Sofia
Мушкат, честит празник!   bouquet  Да ви е здрава и щастлива малката Ема!  Hug
Ели, да, завършва голямата щерка.
Не съм ги чувала тези тибетци, ама ми стана интересно и на мен.  Simple Smile
Вале, очакваме развоя при вас.  Hug

Благодаря ви за вниманието и хубавите думи относно Миа!
Душа, нали малките са по-интересни, та затова и повече за Гушкан.
Скрит текст:
Голямата е с гадже от 1 година, завършване и предстои, бал, кандидатстване и такива ми ти работи.
Синът, споменавах... студент е втора година (Индустриално инженерство с английски език),  с гаджетата е несериозна работа, с фитенс се занимава.
Туй.... е положението. Simple Smile
Чуден кроасан, душа! Мерсаж!  Hug

Писенце, благодаря за вниманието и хубавите думи и на теб относно Гушкан!  Hug
Заповядай!  Grinning  

# 204
  • София
Тук съм!
Мушкатова, да ви е  здраво и щастливо детенцето!

Ех, момичета, важно решение предстои да вземем в нашата къща и страховете от грешка са огромни. Неописуемо огромни. Видях училището, хората изглеждат мотиврани....но си е държавно помощноучилище...ако мога да се изразя така снобарски. Ако успея да надскоча това си мислене, може би това ще е нашето място. Ако ли не успея...не знам. Страх ме е от грешка, много ме е страх.

# 205
Вале - кога е родителската среща в сегашното училище? Кога трябва да вземеш решение?
Морена  bouquet

# 206
  • София
В петък е срещата. Решението трябва да го взема най-много до края на април.

# 207
Вале - успокой се и изчакай първо да мине срещата. Днес като ходи в държавното разбра ли колко деца са в клас, колко са с родители, колко са израсли по домове и колко от децата са в това положение защото са "социално занемарени", а не защото са с медицински проблем? Отрицателното в държавните помощни училища го виждам не като нежелание на учителите да работят с децата, а в смесването на здрави деца от домове, които са  "социално занемарени" и деца със специални нужди.
Хуквам за малкия и после ще чета.

# 208
  • София
Калинка, пиша скрито, не всички искат да четат моите драми:
Скрит текст:
Значи деца от домове няма. Всички са деца от домашно отглеждане Laughing. Някои майки ги познавам от години и всички са довелни. Децата са по малко вклас- 5-6. Гледа се да има индивидуален подход, това ми го разказват мйките. Тоест детето го влече готварството- участва в такива прояви. Някои имат нужда от работа са проблеми с поведението или сензорни проблеми, с тях основно за това се работи.  Майките ми разказваха, че директорката е много дейна, работи със замах- постоянно прави новости, сега е обзавела сензорна стая, днес като отидох беше организирала да докарат конче в двора и децата да яздят. Работи се пред родителите, някои от тях си стоят в училището, не в стаите де, защото живеят далеч и няма кога да ходят и да се връщат за това време. Директорката хем ръководи със замах, хем участва и ако щеш във воденето на децата в тоалетна. Майките си имат клуб по мартенички, плетат си. Освен това всяка майка, която има желание, уччаства в разни проекти, например една ги учи да правят готварски неща, друга- на пачуърк...участват активно и родители ако желаят де. В класните стаи има снимка на всяко дете със семейството си, директорката ми обясни, че това успокоява децата и ги кара да се чувстват още по-добре.
На мен ми хареса. Ето и сайта на училището ако ти е интересно:
http://shesto-pomoshtno.eu
Просто имам нужда някой да ми каже, че не греша. Някой, различен от ММ. Защото той смята, че това е правилното решение, но той е...част от мен така да се каже, и аз съм част от него. Катоми го казва той все едно сама си го повтарям.
Аз цял ден рева. Досега в нашето училище всички деца са с проблем. Не е като да не съм виждала. Но са малко деца, а и са по-малки. Моето е най-голямо. А сега дефакто видях 50 деца примерно, частот тях по-големи от Бояна, с всякакви увреждания. И гледката малко ми подейства...тъжно. Сигурно звуча ужасно като родител на дете с проблем. А те са толкова мли. Една майка ми обясняваше как по-големите деца помагали на нейното да преодолее страха от качване по стълби. И детето успяло с тях за ръчичка. И сега се качва само. А вкъщи по стълбите не иска, само в училище с каките и батковцитеПросто трябва да се преборя с моите закостенели разбирания за помощно училище и ще се оправя..

# 209
  • при късмета
Привет, прибрахме се рано-рано днес, че е такъв ветрилник навън  ooooh! Вятъра за малко да духне детето, ама наистина  hahaha
Вале, ако приемаш друго мнение освен на ТМ, ще ти кажа моето. Според това което описваш, аз не виждам защо се притесняваш. Само за това, че у-тето се води помощно ли? Да ти кажа, чак не вярвам в у-тето в което сте сега,да е по-добре. В условията и начина на работа с децата които си описала какви са разликит от сегашното?

Общи условия

Активация на акаунт