Днес ден за мързелуване ми беше. Бях на църква, много народ имаше, но на празници е така, не ми пречи нито чакането, нито тълпата. Може всички да не са силно вярващи, да не знаят ритуалите, но това, че отиват в църквата по свое желание е нещо хубаво, все значи носят и малка частица от вярата в Бог. Подразни ме само, че понеже бях в един манастир край Бургас и пред входа му бяха разпънали едни сергии и продаваха какви ли не боклуци.
Свекървата ни нахрани добре, чак и за вкъщи кутии напълни, много готви тя по поводи и все огромни количества, сега мога поне два, три дни дане готвя, ще тренирам пак козунак и курабии.
Лейди, чуден козунак и аз ще направя по рецептата на Морена!
Марче, как без твоя вкусна и красива торта ще празнувате рд, не се оправдавай, че не искаш, ти без повод си сладкар признат от всички, та баш половинката да пренебрегнеш! Ще чакаме снимки да си кусаме и ние!
Креми, пак не се спираш, тези твои юнаци как добре ги гледаш, на ръце ще те носят после!
Хайде спорна работа на тези, които кулинарстват, ще дойда за вечерното питие !

Вика му "Ти си спи колкото си искаш, а аз ще си довърша нивото на играта" 
Поспа малко, пи разтворим парацетамол, даже вечерта стана и ми помогна това, онова. Единствения му каприз като е болен е, че не иска да пие каквото му давам и се инати като малко дете. Иначе не мрънка и не хленчи.

.