Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 925
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Днес ден за мързелуване ми беше. Бях на църква, много народ имаше, но на празници е така, не ми пречи нито чакането, нито тълпата. Може всички да не са силно вярващи, да не знаят ритуалите, но това, че отиват в църквата по свое желание е нещо хубаво, все значи носят и малка частица от вярата в Бог. Подразни ме само, че понеже бях в един манастир край Бургас и пред входа му бяха разпънали едни сергии и продаваха какви ли не боклуци.
Свекървата ни нахрани добре, чак и за вкъщи кутии напълни, много готви тя по поводи и все огромни количества, сега мога поне два, три дни дане готвя, ще тренирам пак козунак и курабии.
Лейди, чуден козунак и аз ще направя по рецептата на Морена!
Марче, как без твоя вкусна и красива торта ще празнувате рд, не се оправдавай, че не искаш, ти без повод си сладкар признат от всички, та баш половинката да пренебрегнеш! Ще чакаме снимки да си кусаме и ние!
Креми, пак не се спираш, тези твои юнаци как добре ги гледаш, на ръце ще те носят после!
Хайде спорна работа на тези, които кулинарстват, ще дойда за вечерното питие !

# 511
  • Sofia
Честито на цветята в темата ни!  Grinning
И аз днес мързелувах общо взето. Само плетох и пекох сутринта козунаците, чудни станаха. Grinning
После бяхме на обяд при свекитата, девера и смейство са си тук за тяхната великденска ваканция, та се видяхме. Голяма радост беше, липсваме си въпреки скайпа.  Heart Eyes
Неотдавана се прибрахме, отивам да слагам Гушкан да спи.
И ще се навъртам, докато си гледам Куинката.

Калинка, браво, радвам се, че ви е вкусен козунака!  Hug

# 512
  • София
Коя шЪ съ познай тука:
https://www.facebook.com/photo.php?v=599069006845718

# 513
Добър вечер!
Честит  празник на всички и  Честит имен ден на празнуващите!
Много здраве,щастие и късмет ви желая!  bouquet
Днес малко на мързел го раздадох.Взехме върбичка,после малко по двора стояхме и готвих.
Грееше слънце,но и си духаше вятър та беше хладно.
Ще приготвя само великденски курабии и от козунаците ще се откажа. newsm78
Достатъчно ми е като боядисвам и си играя с яйцата.
Креми-стискам палци! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Хайде по едно питие за приятна вечер. Wink
Скрит текст:

# 514
  • при късмета
Добър вечер!
Писе, май забравих да честитя подаръка на дъщеря ти. Да си го ползва със здраве и само хубави новини да й носи!
Хортензия, ако знаеш шефа как гледа баща си  ooooh! Вика му "Ти си спи колкото си искаш, а аз ще си довърша нивото на играта"  hahaha
Мъжо като, че пресече това което се опитваше да пипне. Дано  Praynig Поспа малко, пи разтворим парацетамол, даже вечерта стана и ми помогна това, онова. Единствения му каприз като е болен е, че не иска да пие каквото му давам и се инати като малко дете. Иначе не мрънка и не хленчи. 
И на мен ми е много мързелив ден. Не стигнахме до филм, че мъжо все заспиваше, мотах се цял ден из кухнята и за утре налична има само една порция гювеч
Сега си взимам едно питие от на Писето и сядам

# 515
  • София
Ох, Вале така не съм се смяла от много време...не,  не,  не  е истина този клип.... hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo Точно такива джинси си имам които не мога да ги вкарам, не на легло, не на под легло, не вл `АЯ и не вл `АЯ, мамка им. Къде е Людачка да хвърли един коментар и да се приключва.  Simple Smile Heart Eyes
Пускам ви тортичка, която я направих преди малко. Свърших я.

Скрит текст:
с печен филиран бадем е уж украсата. От мен,  толкоЗ. Не мога като Валето и Моренка да ги украсявам. Дали е вкусна още не зная. Утре ще я пробвам.
Писе, взимам си едно питие, качвам си крачката на височко и замирам вече. Край!!

Къде сте бре, красавици??

# 516
  • Sofia
От опит знам, че като сложа сутринта на Великден закуска - козунак и разни дребни сладки, последните не биват изобщо забелязани (както и друг път съм споменавала - у нас не се ядат особенно). Когато направя само един вид -  курабийки, локумки или още 2-3 вида, които се харесват - вървят, но в компанията на козунака - абсурд.  Wink.
Иначе в петък наготвям и в събота двете щерки отговарят за яйцата, аз за козунаците.  Grinning

Мако
, ММ като е болен си пие сам, каквото си знае, че му действа.  Simple Smile

О, душа, и аз не съм по връткавите украси, много ми допада твоята, взимам си парче....мммм  Heart Eyes

# 517
  • Fort Worth, TX
Марче, ето.Снимките са от 2 мин.Тавите са пълни, щото още не са се прибрали гладниците. Mr. GreenТова момичетата в днешно време са опасни.Една тяхна приятелка от градината да вземе да се напие като мотика.Сега чакат тяхните да дойдат да си я приберат.

# 518
  • Fort Worth, TX
Твоята тортичка много апетитна.

# 519
  • София
Креми, да вземеш и да ме осиновиш при теб. Няма да ти се пречкам, ще ти помагам и ще похапвам. МММММмм...да.
Тази девойка дето разказваш, че се е напила, ако и бях родител така щях да я ошамаря та да си помни за друг път. Ненормалници разни много мразя.

# 520
  • Fort Worth, TX
Маре става.Само за цигарите не знам как ще се разберем Wink

# 521
  • при късмета
Креми, сладките ги оставям на мъжете ти. Обаче пицата я отмъквам, нищо, че вчера и аз правих. Да не сте я пипнали, ей
Марче и тортата ще оставя, че е за рожденник, ако й се назландисва, свиркай

Леле слушам прогнозата за времето, за другата седмица и сняг дават  ooooh! Студ и дъжд, уф  #Cussing out

# 522
Привет, момичета! Пак да четитя на цветята в темата празника!
Ние ходихме до православната църква и ни дадона едни зелени клонки, то тук върба няма. Запалихме по една свещ, запознахме се с падрето, който супер се зарадва, че сме българи. Помазване тук се прави обаче само в сряда. Сега ще ни пратят адреса на бг църквата в Ню Йорк, за да отидем там за Великден.
Пак сте направили големи вкусотии, аз няма да отслабна, имам чувството, че пълнея, само като гледам екрана.Simple Smile
Обядвахме в един ресторант по пътя, сега си почивам и после се мятам да правя багаж!

# 523
  • София
Много е смешен този клип, имам си доста дънки, които дори с бомба няма да облека...

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 22:49 от luss

# 524
  • Fort Worth, TX
Люске Sad.
Смърф, айде какво се моташ.Боже аз за НЙ ще ги стегна за норматив.Апарата, апарата да не забравиш.

Общи условия

Активация на акаунт