Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 922
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Вио, напразнува ли се  Hug
Ами...не ми е много да празнуване...Излизахме за малко следобед, то и времето едно мрачно, дъждовно...Нещо не беше както трябва тая Цветница  Confused

# 541
  • при късмета
Люси, че какво по-голямо разбиране от това да искаш да са на сигурно, нали за тях мислиш. Разбирам и брат ти, но му кажи, че го правиш иманно от загриженост и разбиране.  А насила никой нищо не можеш да накараш да направи
Вио  Hug Другите ще бъдат  Heart Eyes

# 542
  • София
Лека нощ, момичета, да не ви развалям празника...

Няма да пиша повече по темата по определени причини....

Честит празник още веднъж на всички!

Марче, утре да изненадаш ТМ!

# 543
  • Germany
Лус  Hug
Честит празник на всички цветенца!

# 544
Вио, напразнува ли се  Hug
Ами...не ми е много да празнуване...Излизахме за малко следобед, то и времето едно мрачно, дъждовно...Нещо не беше както трябва тая Цветница  Confused
Ха, добра ви вечер и от нас.
Със сигурност вашата Цветница е била по добре от нашата. В момента вали сняг от часове и е -8 градуса-разкош..

Луси, не разбрах  какво и къде си писала, но малкото ,което чувам (не гледам новини от години) ме потресе жестоко и не разбирам каква е тази жажда за власт, контрол и то на всяка цена. Има кой да гледа и той всичко вижда . Praynig  Hug Hug

Честит празник на всички цветни именнички днес !ДА СА ЗДРАВИ, ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И МНОГО ,МНОГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet  bouquet

# 545
  • София
Добро утро!
Марче, честит ти рожденник! Да ти е здрав и да се обичате още много години! И да му правиш все такива хубави торти докато и той стане поне на 105. Hug
Луси, не мога да ти дам съвет, ти сама знаеш кое е най-доброто! Желая ти да се случи най-доброто за твоите близки и за теб! Hug
Контеса, при вас направо пролетно Mr. Green.
Аз леко съм се подула от един зъб. Не ме боли, имам гнойна торбичка. Следобяд ще ходя да видим. А сега с нахалство пак ще помоля да стискате всички палци- след малко ще водя детето в новото училище, дано и хареса и да се успокоя съвсем за другата учебна година.

# 546
  • София
Добро утро, момичета!

# 547
Добро слънчево утро, момичета!
Стискам палци за Валето, за Креми, която днес ли влизаше в болница.
Люси, моля се да са добре твоите близки и да се спасят от този ад там!
Контеса, голям студ при вас, то и тук го дават пак застудяване, няма да е Великден май много топъл и слънчев.
Честит РД на съпругът на Марчето! Жив и здрав да е, Марче и още дълги години да се радвате заедно на живота!
Аз глътвам кафето и ще отивам да вървя из комплекса. Исках да бягам, но няма подходяща алея тук и нещо сама не ми харесва, ще пробвам да вървя всеки ден. После съм намислила да направя някакви курабии, ще прегледам пак рецептите, които предложихте да избера някоя.
Хубав слънчев ден ви желая!

# 548
Добро утро!
Вале, Креми, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Марче, честит ти рожденик и от мен, да е жив и здрав  Hug
Днес съм на бобови (нали се водя по 90 дневната диета уж  Crazy ), та сложих да сваря един фасул. Ще го направя на салата, много обичам.
Хубав и слънчев ден, красотни  Hug

# 549
  • при късмета
Добро утро
Люска, страхотна закуска, мерси
Креми, стискам палци чакам да кажеш ще имаш ли нет
Марче да е жив и здрав мъжа ти, да сте заедно още дълго време в разбирателство
Вале, стискам палци да й хареса на Бояна, това е най-важното
Ели, приятна разходка
Вио, ти сериозно се хвана с диетата, браво
Ще изведа детето след малко, че не е излизал няколко дни, а и дават после пак да се разваля времето.
Празнична и усмихната седмица на всички  Hug

# 550
  • София
Марче, честит РД на съпруга ти! Да е жив, здрав още дълги години, да се обичате и да се разбирате. Весело изкарване довечера... Hug

Креми, стиснати палци за теб, всичко да мине успешно!

Ели, приятна разходка

Ма ко, излезте, вече е топло, към обяд ще е слънчево, то слънцето също лекува... да поиграе малко шефа...

Валенцето, дано да хареса дъщеричката ти новото място...  Успех при зъбаря днес... Peace

Контеска, -8 - направо е жега  Joy, дано вече почнете на +....

# 551
  • Sofia
Добро да е утрото!:)
Душа, честит да му е рожденият ден на ТМ! Да е здрав и щастлив!  Grinning
Приятно да го отбележите! Hug

Ели, приятна разходка на теб.  Аз си пешеходствам задоволително до у-ще и обратно, 2 пъти на ден и то бърз ход, че гоня и автобуса, който ако изпусна, ще го чакам около 30мин.  ooooh!
Ако искаш, погледни и моите курабийки.

Стиснати палци на Валето и КремHug

Мако
, препоръчвах ли ти за детето или пък семейно кино - "Живата гора"  newsm78  Не е от класиките и познатите филми, а на нас много ни харесва.  Grinning
Времето е хубаво сега, защото е тихо, та поизлезте след още час някъде.

Ще се помотая малко с кафето, че сега се прибрах и подхващам... каквото - такова до 11.30ч.

Хубава седмица!  Grinning

# 552
  • UK
Добро утро Hug

умишлено пропускам празниците никка не ми е празнично и НЯМА да празнувам, тазо година  е черна за нас, но да ви честитя с огромно закъснение вчерашния празник, на ВИО, Креми, Марче, честит РД на съпруга ти!  bouquet  Палци за Кремито днес Praynig

# 553
  • при късмета
Коконче  Hug
Морена, мерси за филмчето. Току що го свалих мисля, че ще им хареса
Вио, честита 4та месечинка на Дея
Излизаме

# 554
Коконче  Hug
Ма ко, мерси  Hug Аз пак я забравих милата Дея...А като си спомня с Ванко какво вторачване беше - броях дни, седмици, от друга страна грамчета, килограмчета....Сега всичко се случва някак много естествено (и добре, че е така де, иначе щеше да ми е много трудно). С третото сигурно ще ми е още по - лесно, м?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт