Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Люска  Cry  Hug
Смърфи, българска царква ли има в НЙ? Много хубаво

# 526
  • Sofia
после се мятам да правя багаж!
Гушкан като беше по малка... приготвям аз багаж и тя казва: "Мамо, как си се разбагажила..."  Laughing  Пък ние харесахме думата, много на място ни се видя.  Grinning
Сега се присетих... влакът според нея (пак малка... 3годишна някъде) прави "пътуф-пътуф, пътуф-пътуф..." вместо тутуф, тутуф....

Люска
, съчувствам ти!  Hug

# 527
Хайде наздраве, дами!
Ох, спрете се, какви са тези вкусотии пак, ще се пръсна-хубаво, че дънките вече са все еластични, иначе ще съм същата като от клипа! Joy
Марче, пак ни утрепа с творението си-и казваш набързо-аз ако се заема с правене на торта ще се плескам цял ден сигурно!
Креми, жена за пример си и ти-хем слабееш, а каква си кулинарка-това за мен е мисия невъзможна! А за девойките и аз като тебе, че нали и аз съм с двама пубера, мъжът ми май с право не искаше момиче да има, че като гледам какво чудо са! Но, младостта е така, ние уж сме съвременни, но не можем всичко да възприемем. По наше време също се пиеше, аз съм пропушила в 1 курс в техникума, мъжът ми и той. Големият ми син отскоро научил и той цигарите, ами колко се тръшках и обвинявах, че не можах да го предпазя, но вече се примирих, нали и ние сме били същите. Така че и да пият и да пушат ще мине и това време, да си изживеят буйните години, не че е за пример, но животът си е техен, само живи и здрави да са и късмет да имат занапред!
Люси, сега прочетох и много тъжно ми стана, боже защо се стигна дотам, няма ли да се спрат!

# 528
Добра вечер   bouquet
Лус  Hug Hug Hug Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower
Грабвам и аз питие от Писенце и вдигам кълки!
Морена благодаря за рецептата за козунака – много е вкусен и стана на конци, но нещо с плетенето и размера имам разминаване, но следващия път ще изчистя проблема.
Хортензия честита придобивка.
Марче тортата изглежда фантастично!!! Връткавите украси са за детски рд   Joy  а това е класика!!!
Креми много вкусотии си направила!!! Пицата е страхотна!!!
За алкохола и безобразната му употреба имам особенно мнение, но на обществото пречат цигарите....само дето от пушене не знам какви болести и золуми се правят, но от алкохола.....това са си мои размишления.
Цял следобяд бяхме навън – разхождахме се из селото, в парка и накрая карахме колелета. Хубаво ни обрули вятъра, хапнахме и сега нещо ме натиска към възглавницата. Хубава бечер за всички

# 529
  • София
Креми, как къде, ами на стълбите на кооперацията, ако и там не ме изгонят.. Simple Smile

Смърфи, бързо приготвяй багажа, че време не остана.  Simple Smile

Моренке, пътуф... Joy

Людачка,  Wink тъжна работа става.

ма-ко, ако не я харесат я взимам с мен и все ще я хапнем някъде заедно, няма да я хвърлям. Па, 300 г масло има, бре, а и шоколад...аааа

Ели, здравей!

# 530
  • София
Няма да спрат, момичета... Ще става по-страшно...

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 23:04 от luss

# 531
Така е Луси-истината никога не излиза.Патят обикновените хора.Винаги са намесени пари и власт.Дано  всичко да се разреши в кратко време и с малко жертви. Hug

# 532
  • при късмета
ма-ко, ако не я харесат я взимам с мен и все ще я хапнем някъде заедно, няма да я хвърлям. Па, 300 г масло има, бре, а и шоколад...аааа
Как ще хвърляш, бре! Това е криминално престъпление, да се хвърля торта  Naughty
По скоро се опасявам, че няма да ни оставят  Laughing
Ели и аз все викам и ние бяхме такива и гледам да ги разбирам децата. Някои наистина забрявят, че са минал по същия път. И децата неминуемо ще минат по техния. И купони и напивания и гаджета, няма начин
Луси, абсолютно никакъв шанс ли няма за виза  Cry Майка ти покрай лечение, а брат ти като придружител или някакъв такъв вариант. Те си знаят, но мисля, че трябва да направят всичко възможно да се махнат от там. Теб много силно те гушкам, представям си как се притесняваш от тук и нищо не можеш да направиш  Hug

# 533
  • София
Брат ми не иска

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 23:16 от luss

# 534
Люси, много е тъжно това, което се случва с народа ти  Confused

# 535
  • София
Людачка, много са зле нещата, как ще се оправят....сложно е. Огромни икономически интереси има + политически.  Лошо. Направи всичко възможно да ги изтеглиш, поне мама.  Sad

Лягам си. Уморена съм и продължава да ме  "хапе" яко  и гърба и кръста. Май ще трябва да отида до ЛЛ да ми бие някаква инжекция. Дипрофос, какво друго.. newsm78. Само да спре болката.

ма-ко, "това е криминално престъпление,  да се хвърля торта"... Joy Joy Сладур!

До утре на кафе на Велик Понеделник.

# 536
Люси, Hug , ужасно е всичко това, което описваш...Няма по жестоки същества от хората, толкова безмислени войни, прекратени животи на невинни хора. Винаги го има това някъде по света, от историята още като сме учили и в наши дни също, но е много трудно да го понесем когато е близо до нас или близки наши хора...
По този повод ще пусна нещо като виц, но никак не е смешен, а след това, което сподели ти ми стана още по тъжно...
Скрит текст:
Алберт Айнщайн умира и отива на небето. Посреща го самият Господ.
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!
Айнщайн казва:
- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула – онази, по която направи човека.
Господ се дърпа:
- Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова…
След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, да де…

# 537
  • при късмета
Само това май им е надеждата и спасението. Дано успеят  Praynig
Вио, напразнува ли се  Hug

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 23:21 от ма ко

# 538
  • София
Марче, не знам как...

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 23:16 от luss

# 539
  • София
Марче, не знам как...
Скрит текст:
Мисля, мисля, но не виждам... Чакам да пуснат юни месец чартери, за да пътува от Донецк, ако й дадат визата....ако ще има такива полети.... Няма да иде до Киев - това е... Като им говоря за тук имам осещане, че ме почват да мразят, че не ги разбирам, особено брат ми... А и братотовчеди не ме разбират. Къде да бягат, за колко време... Цял Донбас няма да избяга, нали...
Единен народ сте,  Людка. От една страна това е прекрасно, а от друга...лошо, ще има жертви.  Това е Руската душа, ние никога не бихме могли да бъдем такива. Кое е по-доброто, за себе си зная.
Юни месец...не е толкова далеч. Дано нещо да се уреди за мама. Тя надали ще отиде на барикадата. Да се пазят!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт