Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 681
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Добър ден и от мен   bouquet
Времето при нас е страхотно – слънчицето напече рано, рано та направихме дъъъълга разхода. Днес е Велики Понеделник – ден за почистване на къщите и душите, та ще позачистя каквото има и ще го ударим на почивка.
Вале стискам силно палци да ви хареса новото училище  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Креми вероятно е вече в болницата...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Марче честит семеен празник – дълги години да приготвяш торти и да празнувате  nbirthday
Морена, Ма ко – любител съм на европейско кино – „Живата гора” и на нас ни харесва – испански е и за това не е толкова популярян. Препоръчвам ви и немската анимация „Епоха на животните” – а е и с поука, и сина ми много го харесва. Имаме и любим сайт в който има за всички ни по нещо интересно за четене – вярвам и на вас ще ви допадне  http://iskamdaznam.com/category/animals
Лус благодаря за закуската и кафенцето  Hug  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Контеса, Кокона, Мони   bouquet
Елинор – разходката на бърз ход и колоезденето за мен е решението – бягането натоварва ставите. Плуването е другия подходящ спорт, но нямам условия тук. Ти си знаеш възраста, килограмите и състоянието на ставите, но внимавай с бягането.
Вио браво за диетата! Дея е станала на 4м?!? Да расте здрава и усмихната   bouquet Третото само ще се гледа  hahaha

# 556
Привет!
Честит празник на ТМ!НЕка е жив и здрав и все така да те слуша!

Креми, Praynig

Аз изчистих,прахосмучих,освежавах килими и пътеки,остана ми да простра прането и да измия чиниите.Сега отивам да дръпна една и после ще ходя да вземам фифито от ясла.Хич и не плака,нямаше търпение да обуя пантофките и да избяга,даже и целувка не даде.

Ето ги и моите виненки и охлювите

Скрит текст:

Изчезвам,после повече!

# 557
  • Sofia
Калинка, свалила съм го Епохата (то какво ли не съм де, нали съм споменавала, че имам два диска по ~ 250Gb и отделно на дискове съм свалила сумати филми за Гушкан), да видим кога ще му дойде времето. Simple Smile
Много благодаря за този сайт, Калинка!  Hug

Да предложа и аз нещо (ако се повтарям, извинете, не пиша от скоро и само в тази тема, та ми се бърка къде какво съм слагала/пказвала...) - http://www.dokumentalni.com/?page_id=5
Гледала съм 3-4 филма, един от тях, който много харесвам - http://www.dokumentalni.com/?p=2177

Аз имам "свободно" за взимането на детето, та...  Simple Smile

# 558
  • София
Добър ден, прекрасни!  Hug
Благодаря за пожеланията, ще му ги предам.
Да ви почерпя
Скрит текст:
[/spoiler]

Скрит текст:
[/spoiler]

Добро утро!
Марче, честит ти рожденник! Да ти е здрав и да се обичате още много години! И да му правиш все такива хубави торти докато и той стане поне на 105. Hug
............
Joy Ха, ми че той ги е минал отдавна моите 105 г. Сега е някъде към 205 г.  вече  Joy

Вале, ще се справиш! Стискам всякакви палци. Бъди спокойна.

# 559
Бонболинаааааа  #Cussing out обичам виненки и охлювииииии.....
Морена - благодаря за сайта - не всички филми се отварят, но ще изгледам това, което ми пускат гадовете  #2gunfire Харесвах сайта Колибка, но тук ми е блокиран..... "Епохата на животните" е за по-големи деца от "Живата гора". Той е на екологична тематика и като го промотираха имаше детски конкурс за рисунка. Иначе все едно гледаш "Ледена епоха".
Марче  Hug - ти си знаеш.... благодаря за почерпката   bouquet за тази торта съм чувала, че е диетична, защото нямало брашно в блатовете  hahaha hahaha hahaha hahaha та вземам няколко парчета веднага!

# 560
  • София
Калинче, няма, няма брашно. Само много орехи и масло. Диетична е отвсякъде, взимай колкото искаш.

# 561
Аз пак съм тук, няма отърване от мен!
Направих разходката, Лейди, точно бързо ходене направих, вървях 6 км, вир-вода станах, че е топло днес, но се чувствам чудесно сега! Имам сили и да бягам, не съм с много кг. и навремето съм тренирала лека атлетика-в бягането бях най-добра, но някак си не мога да се настроя тук да бягам. Като си живеехме в Созопол си имах компания и бягахме по плажа или на стадиона когато беше много ветровито. На колело не съм се качвала от детските години и не знам ще мога ли да го подкарам, освен да си купя наколенки и каска и да се пробвам за смях да стана на синовете, че от техните колела ще взема!
Морена, щом си свободна аз нахално да те помоля за помощ за курабийките Embarassed Открих от блога ти рецептата, тези са нали:http://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_654.html
Колко брашно се слага, че когато меся нещо на ръка все не преценям колко може да поеме и ми става тестото много твърдо?
Марче, благодаря за почерпката! Сега след разходката без угризения ще си хапна едно парче! Особено и щом е толкова диетична! Wink

# 562
  • ул. "Мечтание"
Дзак!  newsm47

Как сте мадами?  Mr. Green

Вчера си направих една чудна разходка до Шумен. Видях се с приятелки, позабавлявахме се. Абе супер беше!  Crazy

Снощи като се прибрах, понеже поспах добре във влака, се хванах да направя хлебче, да има за сутринта. Разкошно стана!  Crazy Много съм доволна.

Днес съм намислила да сготвя леща и милинки. Да видим само кога ще се набутам!  Rolling Eyes Crazy Мързел ме гони. Simple Smile

# 563
  • Sofia
.... "Епохата на животните" е за по-големи деца от "Живата гора". Той е на екологична тематика
Като стана дума за еколгия, силно препоръчвам книжката "Мистър Фини и светът с главата надолу" -  http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2011/12/07/1345990_ljubopit … _v_mistur_fini_i/    Simple Smile

Ели, не съм ги правила скоро и не помня, но започни с 300-350г брашно и после до меко тесто... меко като за козунака, нали си пекла други печива, ще го усетиш, знам. Simple Smile Ето и клипче в рецптата за козунака (ако не си го видяла) и малко обяснение в опит да покажа как да се прецени мекотата.

Привет, Нощни!  Simple Smile
Аз довечера ще сложа тесто за чиабата за утре.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 13:59 от Morena

# 564
  • при късмета
Нощни, браво за приятната разходка
Бонболина, уби ме с охлювите. Аз н мога да ям такова нещо.
Сега ще ходя да диря и филмчето на Калинка
Защото не мога да си го хвана  Joy докааааато го настигна и той вземе, че се шмугне в храстите  Joy
Ние хубаво се разходихме. За какво излязохме с какво се прибрахме  ooooh! Купихме аквариум и златна рибка на шефа. Има си домашен любимец, че много искаше. Много е щастлив

# 565
  • гр.Варна
Привет от мен.На работа съм и вече нямам търпение да дойдат почивните дни.Като гледам графика си май няма да успея даже яйцата да боядисам в четвъртък.Нали се боядисват преди да се стъмни или нещо се бъркам?
Общо взето това е от мен .Едно и също всеки ден. Hugна всички

# 566
  • София
Марче, чудесна тортичка Peace Не помня дали си давала рецепта за нея... Изглежда възхитително!

Нощни, чудесно преживяване с приятелки, браво!

Ма ко, честит ви домашен любимец... Как го влачи тоз аквариум?

Бонболинка, големи красотии-вкусотии си направила, а и голямо шетане направи днес. Радвам се, че детето хареса градината

Калина, Морена - много са добри линковете на документалните филми Hug

Ели, 6 км..., как оживя, спортистке Wink

Плами, според мен няма значение кога да се боядисват. Ние го правиме към 11 в събота например, когато се наспим...

# 567
Нощни   bouquet
Ма ко много харесвам златни рибки и сега обмислям да подаря тропическите рибки на едно детенце, което идва да играе у дома, но повече стои пред аквариума и да вземем златни рибки. В градината има езерце и смятах там да ги гледам, но кучето няма да ги остави..... Честито на Шефа домашен любимец!!!!!Ма ко ако гледате семейно Ледена епоха - и този филм ще хареса на цялото семейство. Това е първата немска 3D анимация и са я направили перфектно - ако ти е 3D телевизора - намерия в този формат да я теглиш. Сега приготвих нещата и ще правя твоите картофени кюфтаци   bouquet
Плами ще ги боядисаш в събота  Joy
Лус   bouquet

# 568
  • Sofia
Плами, нали и в събота се боядисват... по традиция при изгрев. Simple Smile  Ама мен ме няма с петлите, та като станем - тогава.

Люска, радвам се, че ти хареса линка с док. филми.   Hug

И Гушкан си има златна рибка, подарък беше за миналия 1ви юни. Simple Smile  Честито на шефа!

# 569
  • при късмета
Люска, то е малко аквариумче, за една рибка. Прилича на голям буркан
Калинка, да кажеш после дали са ти харесал кюфтетата. Тук съм, ако трябвам
Плами, тя работата край няма. И на работа и вкъщи. За яйцата знам, че е четвъртък и събота. От миналата година разбрах, че и ограничение имало във времето.
Боядисвам ги когато мога и хич не се събразявам с подробности. Особено човек ако е на работа, как да спази традиции
Аз за довечера реших печени пил. бутчета и ще мисля моя китайска рецепта за зеленчуци.
Мисля да ги направя на нещо като салата. Тиквички, моркови, гъби и червена чушка ще ги мятам в уока едно по едно със соев сос. Ще видим какво ще стане. Пък и за гъби трябва да ходя

Общи условия

Активация на акаунт