Времето при нас е страхотно – слънчицето напече рано, рано та направихме дъъъълга разхода. Днес е Велики Понеделник – ден за почистване на къщите и душите, та ще позачистя каквото има и ще го ударим на почивка.
Вале стискам силно палци да ви хареса новото училище

Креми вероятно е вече в болницата...

Марче честит семеен празник – дълги години да приготвяш торти и да празнувате

Морена, Ма ко – любител съм на европейско кино – „Живата гора” и на нас ни харесва – испански е и за това не е толкова популярян. Препоръчвам ви и немската анимация „Епоха на животните” – а е и с поука, и сина ми много го харесва. Имаме и любим сайт в който има за всички ни по нещо интересно за четене – вярвам и на вас ще ви допадне http://iskamdaznam.com/category/animals
Лус благодаря за закуската и кафенцето

Контеса, Кокона, Мони

Елинор – разходката на бърз ход и колоезденето за мен е решението – бягането натоварва ставите. Плуването е другия подходящ спорт, но нямам условия тук. Ти си знаеш възраста, килограмите и състоянието на ставите, но внимавай с бягането.
Вио браво за диетата! Дея е станала на 4м?!? Да расте здрава и усмихната
Третото само ще се гледа 

spoiler]
spoiler]
Ха, ми че той ги е минал отдавна моите 105 г. Сега е някъде към 205 г. вече
обичам виненки и охлювииииии.....
Харесвах сайта Колибка, но тук ми е блокиран..... "Епохата на животните" е за по-големи деца от "Живата гора". Той е на екологична тематика и като го промотираха имаше детски конкурс за рисунка. Иначе все едно гледаш "Ледена епоха".

Купихме аквариум и златна рибка на шефа. Има си домашен любимец, че много искаше. Много е щастлив
Не помня дали си давала рецепта за нея... Изглежда възхитително!