Електронни четци - XIII

• 58 911
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Съвсем нова съм и вече чета навсякъде за повече информация. Какъв Киндъл бихте ми предложили? Каква е разликата да се регистрираш в амазон с него или не? Откъде става регистрацията? Какво означава PAGE FLIP? Rolling Eyes

# 376
  • Там, където ме обичат
Съвсем нова съм и вече чета навсякъде за повече информация. Какъв Киндъл бихте ми предложили? Каква е разликата да се регистрираш в амазон с него или не? Откъде става регистрацията? Какво означава PAGE FLIP? Rolling Eyes
Аз няколко месеца четох, рових и питах.
Накрая си взех Kindle Parerwite 2G, кoйто ти препоръчвам.
Взех си и калъф за този модел, пак от Амазон.
Много съм доволна, понеже очите ми не се уморяват, има подсветка т.е. ще множеш да четеш и на тъмно.
Взех го за около 129 евро, но знам че има и намаления, така че се намира и за около 100.
От регистрацията в Амазон не съм видяла кой знае каква полза, щото аз не купувам книги, а свалям безплатни от разни сайтова.
Page flip е прелистване на страниците.  
Успех в избора. Peace

# 377
Аз регистрацията я позвам за да си организирам книжките в колекции (папки) и за да си пращам книгите по WiFi  Peace

# 378
  • Там, където ме обичат
Аз регистрацията я позвам за да си организирам книжките в колекции (папки) и за да си пращам книгите по WiFi  Peace
това как става?

# 379
Амазон при регистрацията ти създава мейл, този скойто съм се регистрирала там е ***@abv.bg примерно, а там автоматично си създаде ***@kindle.com. Пращам си ги като прикачени файлове или директно от калибрето, където съм го свързала. Другият вариант е, имам инсталиран апп на лаптопа Send to Kindle, пак с настройките на устройството. Общо взето кабела ми е чисто нов в кутийката си вече 3 години  Laughing

# 380
А това с прехвърлянето през wifi става ли и за Nook Simple Touch?  newsm78

# 381
  • Там, където ме обичат
Амазон при регистрацията ти създава мейл, този скойто съм се регистрирала там е ***@abv.bg примерно, а там автоматично си създаде ***@kindle.com. Пращам си ги като прикачени файлове или директно от калибрето, където съм го свързала. Другият вариант е, имам инсталиран апп на лаптопа Send to Kindle, пак с настройките на устройството. Общо взето кабела ми е чисто нов в кутийката си вече 3 години  Laughing
Аз не помня как съм се регистрирала.  Embarassed
Но пък съм горда, че най-отгоре ми се изписва ***'s Kindle.  Flutter

# 382
Не става за Нук.
Фокси, от Home, като вляза на меню, на втората страница имам Send-to-Kindle E-mail, под него има изписан киндъл мейла  Peace Аз съм с тройката, но погледни там някъде трябва да е и при теб.

# 383
  • Там, където ме обичат
Не става за Нук.
Фокси, от Home, като вляза на меню, на втората страница имам Send-to-Kindle E-mail, под него има изписан киндъл мейла  Peace Аз съм с тройката, но погледни там някъде трябва да е и при теб.

Отивам да проверя.  Peace

# 384
Здравейте. Някой попадал ли е на Английско - Български речник за Nook Simple Touch? Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 385
  • Там, където ме обичат
Здравейте. Някой попадал ли е на Английско - Български речник за Nook Simple Touch? Благодаря Ви предварително! Simple Smile
Или пък за Киндъл? Безплатен, ако може.  Mr. Green

# 386
  • София
Може, Фокси, метни ми на лични мейл и ще ти изпратя  Peace.

# 387
Тъй като искам да си променя имейла в Nook - имам настройка за изтрия всичко от четеца - Erase & Deregistered Device - ще изтрие всичко качено на него, но ще мога ли да се регистрирам с нов имейл, това не разбрах? Не че е болка за умиране да си кача отново книгите, но идеята ми е новия имейл, тъй като при първоначалната регистрация го обърках  Laughing

# 388
Здравейте ,сдобих се е електронен четец kindle .Кой език са избера -американски английски или британски и имали голяма разлика?

# 389
  • В полите на Витоша :)
Здравейте,
искам да изкажа благодарности към потребителите в темата, защото се насочих от къде да закупя новия си четец! Аз се спрях на моделa Nook "Simple Touch with Glowlight".
Благодаря бг мами - върха сте!  bouquet

Би ли споделила от къде го поръча и колко ти излезна?

След като ми откраднаха Kindle Touch, сега чета и сравнявам всякакви четци, за да си избера някой. Но още не знам дори каква марка да е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт