Електронни четци - XIII

• 58 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
До толкова много книги имаш достъп,че имаш чувството,че няма да ти стигне един живот да ги прочетеш...
О, със сигурност няма да стигне  Joy

# 361
Здравейте,
искам да изкажа благодарности към потребителите в темата, защото се насочих от къде да закупя новия си четец! Аз се спрях на моделa Nook "Simple Touch with Glowlight".
Благодаря бг мами - върха сте!  bouquet

# 362
  • ... рееща се.
@Barbabeau, аз използвам iPad само и единствено за .pdf файлове, които не мога да конвертирам. Киндъла за нищо не го заменям  Mr. Green

# 363
Искам да попитам екранът на Pocketbook може ли да става по-светъл, че ми се вижда някак тъмен. Аз все още съм в процес на чудене.

# 364
Киндъла за нищо не го заменям  Mr. Green

Ами така, де. По тази причина мъжът ми не получи достъп до моя киндъл, а великодушно се постарах да се сдобие с апп. Simple Smile)))

BTW, набелязала съм в Амазон един учебник с множество цветни страници. Хартиената му цена е към 40 евро, а в ел. формат е около 20 евро. Мисля да го дръпна в ел. формат в Kindle Cloud Reader, като досега не съм използвала тази функция Thinking - в италианския сайт е сравнително нова. Намерението ми е да го чета от компютъра или от таблет, задари цветните илюстрации.

# 365
Искам да попитам екранът на Pocketbook може ли да става по-светъл, че ми се вижда някак тъмен. Аз все още съм в процес на чудене.

Не може, такъв си е и се свиква. Ако светлината е добра, не е никак тъмен екрана.

# 366
Мерси за отговора! Hug
А имаш ли представа дали може да му се променя големината на текста, разстояние между редовете, въобще това колко реда да има на страница?

# 367
Може да се променя, да. Има много шрифтове и размери на текста, има и разстояние между редовете. Единственото, което ме дразни малко е, че във формат fb2 сричкопренасянето нещо не работи и понякога се получават малко по-големи разстояния между думите.

# 368
Здравейте,
искам да изкажа благодарности към потребителите в темата, защото се насочих от къде да закупя новия си четец! Аз се спрях на моделa Nook "Simple Touch with Glowlight".
Благодаря бг мами - върха сте!  bouquet
Със здраве да си го ползваш!

# 369
Може ли да се променя времетраенето, през което екранът на Киндъл 6 остава на режим за четене?

# 370
 penelopy, ти кой модел имаш?

# 371
# 372
Аз се чудя между него, между този

http://www.pocketbook-int.com/bg/products/pocketbook-basic-touch

че ми се вижда по-приятно с неговите копченца и между Киндъл 4.

На една позната разгледах втория и забелязах, че като прелистваш страниците и на 4-5 стр. някак почернява екранът преди да се смени стр. Не знам защо.

# 373
На една позната разгледах втория и забелязах, че като прелистваш страниците и на 4-5 стр. някак почернява екранът преди да се смени стр. Не знам защо.
Презарежда се екранът. Ако не го прави, остават леки следи от буквите от предишните страници. Всички четци с e-ink го правят, като по принцип може да се настрои дали да минава през черен екран на всяко прелистване, през две, през три или през повече.

# 374
Благодаря и на теб за мнението! Hug

Общи условия

Активация на акаунт