Електронни четци - XIII

• 58 939
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
С Киндъл 6 съм от началото на март и десния клавиш за прелистване на следваща страница е хлътнал надолу. Нормално ли е?

# 346
С Киндъл 6 съм от началото на март и десния клавиш за прелистване на следваща страница е хлътнал надолу. Нормално ли е?

и моя десния хлътна малко, защото го ползвам предимно него

определено има разлика от левия вече, но не е много забележимо

# 347
Явно е нормално, на ММ пък не е, а е от Коледа.

# 348
  • София

Моя е от септември. Активно ползван. И четирите клавиша са си равни.

# 349
  • au bout du monde
Manufacturer refurbished Grade A1 Refurbished - Retail Boxed - 3 Month Warranty какво означава? Работи си ли четеца добре Rolling Eyes За Nook става въпрос.

# 350
Manufacturer refurbished Grade A1 Refurbished - Retail Boxed - 3 Month Warranty какво означава? Работи си ли четеца добре Rolling Eyes За Nook става въпрос.

доколкото знам, продаваните refurbished устройства са със стар хардуер , но със заменени капаци, копчета и екран...
ако цената те устройва, взимай

# 351
  • Ямбол
Здравейте, от два дни само ми е киндъла /6/ Свалих си книги /от читанката/ документи pdf формат, дотук нямаше проблем. С word  документите обаче не става, не се качват, не се четат...нищо! Конвертирам с Колибри, но сигурно не го правя както трябва. Излиза ми английския текст последно, а кирилицата ми е на маймуница Embarassed с точки знаци и подобни. Може ли помощ!
Не съм срещала pdf-и в Читанка. Тези формати са преобразувани снимки и никоя програма не може да ги направи подходящи за четец. Четците могат да ги отворят, но не са удобни за четене.
Сваляй epub или fb2.

# 352
Няма pdf в читанката, прим. някои закони съм си свалила в този формат, няма пречка, четеца си ги чете перфектно, свалих документи, учебници, намерих програма която за секунди преобразува уордовите документи, но от вчера и начин да си качвам Word на четеца чрез имейл.  Simple Smile Също чете перфектно!

# 353
Здравейте, от два дни само ми е киндъла /6/ Свалих си книги /от читанката/ документи pdf формат, дотук нямаше проблем. С word  документите обаче не става, не се качват, не се четат...нищо! Конвертирам с Колибри, но сигурно не го правя както трябва. Излиза ми английския текст последно, а кирилицата ми е на маймуница Embarassed с точки знаци и подобни. Може ли помощ!
Leidi Di, за конвертиране на документи в Word в PDF използвам една програмка doPDF инямам никакви проблеми.

Аз имам един въпрос: таблетът удобен ли е за четене на книги? Има ли други недостатъци в сравнение с електронните четци освен батерията, която ще държи по-малко?

# 354
  • София
Аз имам един въпрос: таблетът удобен ли е за четене на книги? Има ли други недостатъци в сравнение с електронните четци освен батерията, която ще държи по-малко?

Основния недостатък на таблета е екрана, който натоварва изключително много очите.
Четците са с e-ink екран, който се доближава максимално до хартиената книга и щади очите.

# 355
  • Казанлък of all places
Синът ми взе моя Киндъл за известно време и четях на таблета. Опит от първа ръка:
1. Никаква видимост под пряка слънчева светлина
2. Батерията пада за денонощие Аз чета достатъчно много, пътувам по миниму 4 часа и никакви настройки не удължават живота на батерията.
3. Екранът си изглежда като екран. Няма усещането, което дава Киндъла,че държиш книга. Очите ми отиват по дяволите.
(Таблетът е хубав, Самсунг нещо си)

Ми не, благодаря, при следващото пътуване се сменяме и си вземам Киндъла обратно.

# 356
Никаква връзка няма четенето на таблет и на четец. Още след няколко минути четене на таблета усещаш напрежение в очите...

# 357
  • au bout du monde
В немския амазон  Kindle Paperwhite е намален на 109евро.   Simple Smile

# 358
Мъжът ми прочете една "тухла" на iPad, приложението iBooks, което ми препоръчахте тук. Не се е оплакал, удобно му беше, но доста пипна настройките, преди да започне да чете - намалена осветеност на екрана, регулиран контраст, лист "сепия", вместо искрящобял... Обаче предполагам, че ако се превърне във фен на четенето от екран, в някакъв момент ще премине на е-четец. Peace

# 359
И обратното е вярно-започнеш ли да четеш на четец,ставаш фен на четенето.До толкова много книги имаш достъп,че имаш чувството,че няма да ти стигне един живот да ги прочетеш...

Общи условия

Активация на акаунт