Електронни четци - XIII

• 58 826
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Там, където ме обичат

Единствената разликата между двата е в това, че с първия може да купуваш или сваляш безплатно книги непрекъснато. На мен, а и на повечето в темата, ни е достатъчно да сваляме книги отвреме-навреме, а ако непременно искаш веднага, винаги може да намериш наблизо безжичен интернет - в моловете, магазините на мобилните оператори, някои офиси и т.н.
Затова моята препоръка е за втория. Същия си поръчах и аз.  Peace

# 466
За мен това е по-важно от малката разлика в цената.  Wink

Колко малка? На 180 лв. 60-70 лв. надолу никак не е малка разлика, особено ако го пресметнеш в проценти.  Laughing
Има и коректни продавачи, които съдействат за гаранцията.  Peace

# 467
  • The Vampire City

Колко малка? На 180 лв. 60-70 лв. надолу никак не е малка разлика, особено ако го пресметнеш в проценти.  Laughing
Има и коректни продавачи, които съдействат за гаранцията.  Peace

Всеки сам си преценява. Аз съм избрала по-удачния за себе си вариант и не съжалявам ни най-малко.  Peace

# 468
  • Ямбол
Както стана ясно в тази тема, нашите българските продавачи, май Техномаркет бяха, не са много отзивчиви като амазонските и не признават току така гаранция. А като имам опит и с други техники по принцип, по-добре да си спестиш парите и да си вземеш от някой, който внася и ако се наложи рекламация, с Амазон е по-вероятно да се разбереш, отколкото с нашите, които могат само да те овикат.

# 469
# 470
  • au bout du monde
Как се трият книги от пепъруайт newsm78 Гледах, гледах и не успях да разбера Embarassed

# 471
  • Ямбол
Как се трият книги от пепъруайт newsm78 Гледах, гледах и не успях да разбера Embarassed
През компютъра не става ли?

# 472
Със задържане на пръста върху заглавието не излизат ли опциите?

# 473
  • au bout du monde
Със задържане на пръста върху заглавието не излизат ли опциите?

Става така, мерси   bouquet

# 474
  • Варна
Kindle Paperwhite е намален на 89 паунда в английския амазон до 22.07.

# 475
  • Сред мелниците
Става дума за Киндъл 4. Не беше използван около месец , оставен на минимум батерия и преди два дни, като го извадих, имаше вместо скрийнсейвър, голяма икона, която показваше, че батерията му е свършила. Досега не бях виждала такова изображение на екрана.

Включих го в комп. да зарежда, иконата изчезна и се появиха някакви странни черти. Викам си - айде честито! Отиде дисплея! Обаче, не! - след 15 мин явно батерията се съвзе се изписа някакъв списък с команди. Оставих го цяла нощ да се зарежда. На   сутринта моите грамотни  Wink мъже го разцъкаха и си се появи нормалния екран както при  включване
Но радостта ми беше дотук.
 Сега няма екран home. Няма нито една книга, а беше пълен и най-важното, никой не си спомня точно какви бяха опциите в това меню. Доста дългичко, впрочем.
Единствено възстановихме с общи усилия, че пишеше нещо като Would you like to exit the diass ? Предполагаме че това е дагностик моуд.  Която и опция са използвали за да излязат.

Предполагаме,  че заради пълния пад на батерията сме влезли в някакъв режим , който е трябвало да настроим, но не сме го направили. При мисълта, че трябва да търся гаранционни карти и да ходя по сервизи ми се разваля настроението.
Ако някой може да помогне  Hug Hug Hug

# 476
Опитайте да рестартирате устройството,става след задържане на бутона за включване за 15 секунди.

# 477
  • София
Моля за помощ за избор на четец!
Шефът ми ме помоли да избера четец за жена му, който да бъде възможно най-хубавия. За него хубав означава скъп, с голям дисплей ( Crazy) и да свети нощно време. Има ли такова чудо??? И има ли марка КОВО?!  Rolling Eyes Ще съм ви изключително благодарна за всякакви предложения и съвети.

П.П. Аз се опитах да му рекламирам Киндъл, но той категорично отсече, че не били достойни за жена му.  Crossing Arms  Mr. Green

# 478
Моля за помощ за избор на четец!
Шефът ми ме помоли да избера четец за жена му, който да бъде възможно най-хубавия. За него хубав означава скъп, с голям дисплей ( Crazy) и да свети нощно време. Има ли такова чудо??? И има ли марка КОВО?!  Rolling Eyes Ще съм ви изключително благодарна за всякакви предложения и съвети.

П.П. Аз се опитах да му рекламирам Киндъл, но той категорично отсече, че не били достойни за жена му.  Crossing Arms  Mr. Green

май това е за жената на шефа http://www.whsmith.co.uk/products/kobo-aura-hd-black-ereader/product/36495993  Peace Laughing

# 479
Тонка, има марка Кобо, да. Разгледай Kobo Aura HD например. Sony имат красиви дизайни на четците си, но май още нямат модел с подсветка, не съм сигурна. Аз лично харесвам и дизайните на Kindle, красиви ги правят според мен. А и не мисля, че Kindle минава за тъпа марка в сектора, но той щом така си е решил... Simple Smile)))) При Nook и Kobo зависи от модела.
За скъпарския вид на четеца много голяма роля играе калъфчето Wink, а то е задължителен аксесоар. Постарай се там да намериш нещо изработено, специално за конкретния модел, да се защраква хубаво четецът вътре, а не да се държи от ластичета, да е от качествена кожа, с качествена закопчалка и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт