Електронни четци - XIII

• 58 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да си отдъхна - и аз до него стигнах.  Grinning Благодаря ти!
Сега остава да видя от къде се поръчва това нещо.
Но иначе гледам, че не е скъп...

# 481
Ако не се лъжа,вече излязоха и цветни,но не си спомням марката.Те са вече скъпи и може би достойни за жената на шефа...

# 482
  • София
Жената на шефа е супер скромна жена. Възрастна е и дори някой трябва да й сваля книгите, защото тя самата не може да се оправи, няма си и хабер от компютри.  Crazy Както и да е, дадох на шефа ми две предложения - вече спрегнатия по-горе Ково и Kindle Papewhite. Аз съм си заклет фен на Киндъл и няма начин да не го предложа на шефа, пък той да избира каквото реши.

Още веднъж - благодаря!

# 483
Ако не се лъжа,вече излязоха и цветни,но не си спомням марката.Те са вече скъпи и може би достойни за жената на шефа...

Цветните не са с e-ink екрани и в този смисъл не са истински четци, а са си един вид таблети. Simple Smile

# 484

Цветните не са с e-ink екрани и в този смисъл не са истински четци, а са си един вид таблети. Simple Smile
Имах предвид това:
http://myebook.bg/?tag=%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD-eboo … D1%82%D0%B5%D1%86

# 485
О, не знаех, че вече ина цветни e-inks (пък то дори не изглежда да е новост според датата на статията). Shocked Embarassed Мерси!

# 486
Аз да се похваля, че съм много доволна от моето Киндълче Simple Smile Голям кеф е да имаш много книги на едно място. Започнах  "Свобода" на Джонатан Францен.

Иначе за зараждене - продават се преходници от USB към мрежата и с тях може от мрежата, а не от компютъра да се зарежда. А самото управление на книгите го правя през компютъра, действа си като нормална УСБ флашка.

# 487
Аз на мъжът ми взех Кобо Гло, бял е и определено на външен вид е много ефектен, отделно е и супер добър четец  Wink За съжаление нямаше бял със синьо, та се примирих на бяло със сребърно, от мен ако зависеше бял с розово беше десетка, ама викам от мен да мине  Mr. Green Аура HD е с по-голям екран и със сигурност е по-добрия вариант и от Глото, ако има бял вече гласувам с две ръце!

# 488

Имах предвид това:
http://myebook.bg/?tag=%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD-eboo … D1%82%D0%B5%D1%86
Е колко ще му държи батерията на това чудо? newsm78 пък цветно то за списания добре ,ама за книга мога да го прежаля и да ми е черно-сиво -бяло Joy то детето на шарено ще се радва.Да си кажа ,ако ми се даваха пари бих си купила Сони обаче така и не прочетох имат ли осветление ,а при мен е от значение ,тъй като чета нощем.Нука с подсветката ми върши работа за сега  bouquet

# 489
  • au bout du monde
Колко ви държи батерията на пепъруайта? newsm78

# 490
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Моят държи 17-20 дни, но аз чета много. Направи го в Airplane mode, ако не е, и изключвай подсветката, когато го гасиш. Също не го оставяй на стенд-бай дълго.  Peace

# 491
Първият ми Киндъл купих от продавалник. Дефектира след година активно ползване. Обадих се директно в Амазон и ми изпратиха чисто нов, въпреки че само регистрацията беше на мое име. Без колебание си поръчах и Нук с подсветка от продавалник. Надявам се производителите  да са също толкова коректни, ако нещо се прецака. Цената му беше 150 с калъф. За Нук без подсветка 180 си е пладнешки обир... според мен.

# 492
  • au bout du monde

Моят държи 17-20 дни, но аз чета много. Направи го в Airplane mode, ако не е, и изключвай подсветката, когато го гасиш. Също не го оставяй на стенд-бай дълго.  Peace

Благодаря, ще изключвам подсветката и го направих в Airplane mode. И аз чета много и гледам батерията започва да пада още на първия ден.

# 493

Ами не знам - гледам, че е почти пълна, а чета всяка вечер. И  го държа на стенд-бай. Ще се опитам да засека и ще пиша.

# 494
B emag.bg има намаление на четците до утре.
http://www.emag.bg/ebook-chetci/l
http://www.emag.bg/ebook-chetci/c

Общи условия

Активация на акаунт