Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между Kindle Paperwhite и базовия модел Kindle?
Как да конвертирам PDF файлове за четене на Kindle или как да конвертирам книга от PDF в подходящ за Kindle формат?
Как да премахнете защитата на книги, закупени от Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между Kindle Paperwhite и базовия модел Kindle?
Разликите между Kindle Paperwhite и базовия модел на Kindle включват наличието на подсветка при Paperwhite, което позволява четене на тъмно, липсата на тъчскрийн и аудио при базовия модел, както и вграден тълковен речник на Оксфорд за английски, автоматично запомняне на потърсени думи във Vocabulary Builder за преговор, бързо прелистване на страници , X-Ray и други функции при Kindle Paperwhite.
-
Как да конвертирам PDF файлове за четене на Kindle или как да конвертирам книга от PDF в подходящ за Kindle формат?
За да конвертирате книга от PDF във формат, подходящ за Kindle, можете да използвате програмата Calibré. Преди преобразуването запишете книгата като .rtf файл и след това я преобразувайте в желания формат, като например .mobi или .epub, който е съвместим с Kindle. PDF файловете не се преобразуват добре за четене на Kindle; трябва да се извърши OCR, редактиране и коригиране на грешки, след което да се конвертират в подходящ формат за Kindle като .mobi или .azw.
-
Как да премахнете защитата на книги, закупени от Amazon?
-
Какви са разликите между Kindle Paperwhite и Kindle DX?
-
Какви са възможните размери на екрана за електронни четци и каква е нормалната продължителност на батерията?
Благодаря ти!
Както и да е, дадох на шефа ми две предложения - вече спрегнатия по-горе Ково и Kindle Papewhite. Аз съм си заклет фен на Киндъл и няма начин да не го предложа на шефа, пък той да избира каквото реши.
За съжаление нямаше бял със синьо, та се примирих на бяло със сребърно, от мен ако зависеше бял с розово беше десетка, ама викам от мен да мине
пък цветно то за списания добре ,ама за книга мога да го прежаля и да ми е черно-сиво -бяло
то детето на шарено ще се радва.Да си кажа ,ако ми се даваха пари бих си купила Сони обаче така и не прочетох имат ли осветление ,а при мен е от значение ,тъй като чета нощем.Нука с подсветката ми върши работа за сега