сайта Booking.com

• 105 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Queen L, има хотели продават апартамента, ако ще 10 да са вътре. По-скоро се ориентирай към такъв за в бъдеще. Има апартаменти за 3-ма или 4-ма възрастни, ако има дете, което не се таксува/заради години/ , може да го обявиш в забележка, не е нужно да го задаваш като "човек" в търсенето. В случая, апартамент за 4-ма щеше да ти свърши работа, и не би трябвало хотела да ти прави проблем.  Peace  Българите са с по 1 или 2 деца, чужденците са с доста, виждала съм майка с 4 сина и то големи. Та няма начин да няма начин ми е мисълта.  Mr. Green Peace Много е удобно, обаждаш се на рецепция и казваш, ние сме толкова възрастни и толкова деца, какво ще ми предложите като цена и помещения и тн...

# 196
Не знам дали на някой му се е случвало, но позната резервира хотел през букинг и месец по-късно хотелът се свърза с нея да й каже, че стаята била продадена на грешна цена и сега имала 2 опции - да плати двойно или да дели баня с други хора.  Crazy

Та тя им писа гневен мейл, както и на букинг,и на следващия ден букинг й отговориха, че са се свързали с хотела и ще уважат първоначалната й резервация. Simple Smile

# 197
Не знам дали на някой му се е случвало, но позната резервира хотел през букинг и месец по-късно хотелът се свърза с нея да й каже, че стаята била продадена на грешна цена и сега имала 2 опции - да плати двойно или да дели баня с други хора.  Crazy

Та тя им писа гневен мейл, както и на букинг,и на следващия ден букинг й отговориха, че са се свързали с хотела и ще уважат първоначалната й резервация. Simple Smile

Длъжни са.  Peace Или да я настанят в друг хотел, при равни други условия/ каквото и да значи това/, на същата цена, която е по резервация.  Peace

# 198
Някой ползвал ли е летищен трансфер от хотел, резервиран чрез букинг? Как предварително да разбера колко ще ми струва/в смисъл преди да резервирам определен хотел/, на кого трябва да пиша - на букинг или на хотела?

# 199
На хотела на рецепция ще се разбереш, не става през букинг.

# 200
Значи сега предварително няма да мога да разбера колко ще ми струва? Може би ще трябва да се пиша не хотела, те да ми отговорят.
Защото напр. има други платформи или сайтове, които дават да се калкулира желан трансфер.

# 201
Значи сега предварително няма да мога да разбера колко ще ми струва? Може би ще трябва да се пиша не хотела, те да ми отговорят.
Защото напр. има други платформи или сайтове, които дават да се калкулира желан трансфер.

София летище-Пловдив е 100/120 лв. В колко часа, от къде до къде, колко човека сте и с колко багаж...  за цена. Има фирми за коли под наем, може директно на такава да се обадиш и да питаш.

# 202
Става въпрос за хотели в чужбина, затова питам дали някой е ползвал такъв трансфер.

# 203
Най-добре питай хотела, не е нужно да е на рецепцията лично, естествено.
Дори и да има ползвали, надали ще е същия хотел и същото летище.
Аз винаги се извозвам с такси или градски транспорт. Ако няма, съм питал хотела и кола под наем за колкото дни трябва излиза същото или малко по-евтино от трансфера.

# 204
Въпроса ми не е за определен хотел и държава, а по принцип знаете ли как да разбера цена на трансфер в  хотели в букинг. Но явно не може да се разбере ако не се пита хотела. Защото в други платформи при резервация на хотел има и допълнително поле ако желаем летищен трасфер, и си виждам цената дали ме устройва, ако ли не- оправяме се с градски транспорт.

# 205
Здравейте
 Вчера направих резервация за лятната ни ваканция и booking ми даде много добра цена.Преди това бях задала търсене 2 възрастни и 1 дете (5 г) .Цената беше много добра за сезона ,хотела и т.н
Получих потвърждение по мейл

Вашата резервация   5 Нощувки, 1 Стая
Настаняване   петък, 15 юли 2016 г. (от 14:00)
Напускане   сряда, 20 юли 2016 г. (до 12:00)
Двойна стая със спалня или 2 отделни легла с морски изглед (2-ма възрастни + 1 дете) - За единично използване    Единично настаняване ме притеснява .Дали не съм букнала 1 възрастен и 1 дете ?
Чакам понеделник и да им звънна ,за да съм спокойна.

# 206
Здравейте
 Вчера направих резервация за лятната ни ваканция и booking ми даде много добра цена.Преди това бях задала търсене 2 възрастни и 1 дете (5 г) .Цената беше много добра за сезона ,хотела и т.н
Получих потвърждение по мейл

Вашата резервация   5 Нощувки, 1 Стая
Настаняване   петък, 15 юли 2016 г. (от 14:00)
Напускане   сряда, 20 юли 2016 г. (до 12:00)
Двойна стая със спалня или 2 отделни легла с морски изглед (2-ма възрастни + 1 дете) - За единично използване    Единично настаняване ме притеснява .Дали не съм букнала 1 възрастен и 1 дете ?
Чакам понеделник и да им звънна ,за да съм спокойна.

Доста е вероятно. Обикновено пише цена при настаняване за 1 и за 2-ма. Виж пак в хотела цените за датите.  Peace

# 207
Моят проблем всъщност не е в букинг, дори не знам дали имам проблем - резервирах стая, потвърдиха ми на мейла, дотук добре. Обаче до настаняването ми остана по-малко от седмица, а никой не ми дръпва или блокира пари от картата. Писах на хотела да питам дали всичко е ок, казаха ми, че не виждат кредитна карта през резервацията в букинг Rolling Eyes Помолиха ме да им дам данните, за да задържат сумата - направих го, потвърдиха, че са получили данните, но още не са ме чарджнали... Писах им (на хотела), ако има проблем, да се свържат веднага с мен, за да реагирам - никой нищо не ми пише. И сега не знам - да настоявам ли още пред хотела да ми вземат парите Mr. Green, да отивам направо ли, считайки, че имам валидна резервация, какво да правя? Освен това видях, че днес от букинг са правили авторизация на картата ми - може би от хотела са го поискали. Дали пък не е проблем, че картата не е кредитна, а дебитна и има ли изобщо проблем или напразно се главоблъскам? Хотелът е в Италия, ако това е от значение.

# 208
Моят проблем всъщност не е в букинг, дори не знам дали имам проблем - резервирах стая, потвърдиха ми на мейла, дотук добре. Обаче до настаняването ми остана по-малко от седмица, а никой не ми дръпва или блокира пари от картата. Писах на хотела да питам дали всичко е ок, казаха ми, че не виждат кредитна карта през резервацията в букинг Rolling Eyes Помолиха ме да им дам данните, за да задържат сумата - направих го, потвърдиха, че са получили данните, но още не са ме чарджнали... Писах им (на хотела), ако има проблем, да се свържат веднага с мен, за да реагирам - никой нищо не ми пише. И сега не знам - да настоявам ли още пред хотела да ми вземат парите Mr. Green, да отивам направо ли, считайки, че имам валидна резервация, какво да правя? Освен това видях, че днес от букинг са правили авторизация на картата ми - може би от хотела са го поискали. Дали пък не е проблем, че картата не е кредитна, а дебитна и има ли изобщо проблем или напразно се главоблъскам? Хотелът е в Италия, ако това е от значение.

Ами всъщност букинг не прави авторизацията, а хотела. Имаш право да канселираш, до датата на пристигането, и за какво да ти дърпат пари. Не е задължително и авторизация да ти правят, явно защото си настоявала са ти направили.  Laughing Имаш си резервация, иди с принтирано потвърждение, макар и това да не е задължително.Имаш ли потвърждение от там на сетне тяхно задължение е да те настанявт.. Сума предварително не се тегли, освен ако не го пише изрично в условията на хотела.  Peace Приятно пътуване.  Hug

# 209
Скрит текст:

Ами всъщност букинг не прави авторизацията, а хотела. Имаш право да канселираш, до датата на пристигането, и за какво да ти дърпат пари. Не е задължително и авторизация да ти правят, явно защото си настоявала са ти направили.  Laughing Имаш си резервация, иди с принтирано потвърждение, макар и това да не е задължително.Имаш ли потвърждение от там на сетне тяхно задължение е да те настанявт.. Сума предварително не се тегли, освен ако не го пише изрично в условията на хотела.  Peace Приятно пътуване.  Hug

Много ти благодаря bouquet Отивам с принтираното потвърждение и това е. А за авторизацията - виждам през интернет банкиране, името на правилия авторизация е Booking.com Amsterdam NLDNL.

Общи условия

Активация на акаунт