сайта Booking.com

• 105 108
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!Искам да попитам така,след като е анулирана резервацията преди безплатния период,кога ще ми изтеглят неустойката от карта и възможно ли е това?Благодаря Ви на всички за предишните отговори както и за този.Приятни празници!

# 256
  • Варна
Здравейте!Искам да попитам така,след като е анулирана резервацията преди безплатния период,кога ще ми изтеглят неустойката от карта и възможно ли е това?Благодаря Ви на всички за предишните отговори както и за този.Приятни празници!
Как така анулирана преди безплатния период? Може би имаш предвид анулирана, докато е още в срок за безплатно анулиране?
Тогава не дължиш неустойка, така  че няма да ти теглят нищо.

# 257
Ами резервацията беше с безплатна анулирана до 31.12 до 18 часа.А аз я анулирах преди 31.12.Та кога да очаквам да си дръпнат пари от неустойката.

# 258
  • София
Значи нищо не дължиш, нали за това е безплатен период.  Simple Smile

# 259
  • Луната
Ами резервацията беше с безплатна анулирана до 31.12 до 18 часа.А аз я анулирах преди 31.12.Та кога да очаквам да си дръпнат пари от неустойката.
Щом е с безплатна анулация няма неустойка т.е. нищо няма да ви вземат. Ако случайно са ви дръпнали предварително парите по резервацията, трябва да Ви възстановят цялата сума.

# 260
Безплатната анулация беше от
до 28.12 ДО 18.00 часа.Аз обаче я анулирах преди 19.12.Значи пише,че преди 31.12.имам неустойка 90% от сумата.Кога трябва да ми я дръпнат тези 90% като имам неустойка,в какъв период от време
?ЕТО ТОВА ПИЩЕШЕ;Моля, забележете, при анулиране, изменение или в случай на непристигане, 90 процента от общата цена на резервацията ще бъдат изискани за плащане.

# 261
  • Варна
Моля, забележете, при анулиране, изменение или в случай на непристигане, 90 процента от общата цена на резервацията ще бъдат изискани за плащане.
А след 31 колко е неустойката? newsm78 90% от сумата  в случай на анулация, не е безплатна анулация.
Просто копирайте целия текст за да стане ясно.
.

# 262
  • Луната
Безплатната анулация беше от
до 28.12 ДО 18.00 часа.Аз обаче я анулирах преди 19.12. Значи пише,че преди 31.12.имам неустойка 90% от сумата.Кога трябва да ми я дръпнат тези 90% като имам неустойка,в какъв период от време
?ЕТО ТОВА ПИЩЕШЕ;Моля, забележете, при анулиране, изменение или в случай на непристигане, 90 процента от общата цена на резервацията ще бъдат изискани за плащане.
Безплатна е анулацията до 28.12. до 18.00 часа (нали така Ви пише?)т.е. Вие сте анулирали преди тази дата и час т.е. на 19.12 и следователно няма да плащате нищо. Ако бяхте анулирали след 28.12. (18 часа )и преди 31.12 вече имате неустойка от 90%.
Копнете все пак целия текст без съкращения от Ваша страна, за да видим Peace

# 263
 *Ще заплатите на...................... в местната валута (валутният курс може да варира): € 1 = BGN 1.96

Възможно е издателят на вашата карта да ви таксува комисиона за плащане в чуждестранна валута.Вашата резервация    1 Нощувка, 1 Стая
Настаняване    събота, 31 декември 2016 г. (от 15:00)
Напускане    неделя, 1 януари 2017 г. (до 12:00)
Предплата    
Ще бъдете таксувани предплащане в размер на общата сума по което и да е време.
Правила и условия за анулиране    
Ще бъдете таксувани 90% от общата сума, ако анулирате резервацията си.
Таксите за анулиране или промяна на резервацията, ако има такива, се определят от мястото за настаняване. Вие заплащате допълнителни такси само на мястото за настаняване.
Разноски по анулиране    

Отсега нататък: € 51.84

Тази резервация не може да бъде анулирана без наказателна такса.

# 264
Ако анулирам и не отидеме в хотела преди безплатния период значи дължа неустоика в размер на 90%.И да питам има ли период в който ше бъде дръната неустойката.

# 265
  • Луната
А къде е тази дата 28.12 и 18.00 часа?
От това, което сте постнали - нямате право на безплатна ануалация т.е. резервацията е без право на отмяна. Ако отмените дължите 90% неустойка. Те могат да ви бъдат взети по всяко време.
Дръпнали ли са Ви сумата от картата?

# 266
  • София
Аз не мога да разбера за какъв безплатен период говорите?  newsm78

# 267
Ми не са я дръпнали,защото няма пари в нея. Около 1.02.ще се зареди с пари.Има ли период в който трябва да си вземат неустойката.

# 268
  • Луната
Ми не са я дръпнали,защото няма пари в нея. Около 1.02.ще се зареди с пари.Има ли период в който трябва да си вземат неустойката.
При всеки търговец е различно Peace. Най-добре е да питате в банката си (от която е издадена картата) дали има искане за такава сума и какво можете да направите. Някой път чакат в картата да постъпят средства и след това да ги дръпнат. Друго не зная какво да Ви посъветвам.

# 269
Ами ако се обяви картата,за открадната,картата не е кредитната.тогава ще се издаде от от обб дрруга карта с друг номер,тогава ще има ли проблем.

Общи условия

Активация на акаунт