сайта Booking.com

• 104 095
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Проблема с нашите банки е(и не само с нашите) е , че авторизацията се упоменава като покупка. Rolling Eyes
120 евро е сумата за първата нощувка, нали?

# 406
  • София
Аз съм ползвала Букинг многократно и ще го ползвам още много сигурно. Имам няколко акаунта, за служебни, лични и т.н пътувания. Ползвам ги всичките, който както сваря. Пиша и отзиви за хотелите, почти винаги Thinking Thinking
Някакви промени има там, не знам какво и що,  и не се наемам да споря. Naughty
Но тази година за пръв път ми дръпнаха едни 500 евро , ей тъй за спорта.  ooooh!
Назад някъде съм описала подробно.
Извиниха се хората, говорих с Кол центъра им, ескалирах, пуснах оплаквания.
В банкирането ми пишеше, че парите са дръпнати от Холандия, за хотелска резервация booking.com , а резервацията беше за др държава. Т.е. смятам че самите booking си ги дръпнаха, не хотела. При все,  че с големи букви пишеше, че предплащане не е необходимо и няма да ме таксуват за резервацията. Това си е 100% издънка на самия сайт. Но пак да кажа, че за 1ви път ми се случва с тях

# 407
  • Варна
Букинг са ми любимия сайт за резервации, ползвам го от около 7-8г. и досега съм имала един единствен проблем, то не е точно проблем, а недоглеждане от моя страна. Резервирах хотел в Гърция, всичко беше идеално и след месец решихме да повторим на същия хотел още веднъж. И резервирах пак, но явно не бях догледала условията, защото не очаквах да има промени и явно съм платила с кредитната карта, вместо само да гарантирам. Което така и не го разбрах, защото не беше някаква голяма сума и не съм я проверявала по картата. Добре че в хотела казаха че вече е платено, когато поискахме да платим на тръгване  Grinning От тогава винаги чета внимателно като резервирам.

П.П. Доволна съм и от Genius отстъпките, въпреки че понякога съм усещала при хотелите, че явно цените отиват твърде ниско, вижда се при настроението на хората, при малките хотели разбира се.

# 408
90% от букинг клиентите са джиниъс, дефакто хотелите ще си вдигнат цените в букинг за да компенсират. Като искат да правят отстъпки на редовни клиенти, отстъпката да я дават от техния комисион.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 13:50 от adelinda

# 409
  • Варна
Чак 90% ме съмнява, мисля че изискването за Genius беше 5 резервации за година, което не е толкова малко. Обикновено почивам най-много 2 пъти за годината, не че не искам, просто няма време и отпуск за повече. Мечтата ми е някой ден в България да се урегулира въпроса с отпуските като на запад, където отдавна са разбрали, че няма как хем фирмата да работи хем и отпуските да се вземат и затварят за 2-3 седмици нацяло за да починат всички. У нас нали понеже сме все в преход и реформи, гоним петилетката за 3 г. и все няма как да си ползваш пълния отпуск.

# 410
Има хора работата им е на път. Лично аз един път съм си правила през сайта резервация, защото бях в чужбина. На всеки хотел ценовата политика е различна. Цена се проверява.

# 411
Мен не са ми махали  Genius от доста години.и много често го ползвам.

# 412
  • София
От няколко дена правя резервации в сайта и се случва нещо, което не ми се вярва, че е истина.
Имам стотици резервации, значителна цифра, но ако това е някаква нова опция звучи фантастично. За какво иде реч, ако вече не сте го срещнали...
След някои резервации/не всеки път/ сайта изписва съобщение и дава невероятен бонус.
Посещение в съответен град/не всеки/ на множество значими забележителности и атракции
НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ???
Звучи като първоаприлска шега нали ? Да ама май е истина...Дали някой вече се е сблъскал с това ?

След известно време получавате писмо с код, който е вашият вход към посещенията...
Това е абсолютна новост и аз дълго мислех дали да я пусна. Да не стане, че ви подвеждам.
Но ми се случи и преди малко, което вече ме накара да ви споделя.

Пишете ако вече имате подобни случаи. Пак ще повторя, че не се получава при всяка резервация и всяко място на резервация. Усещам някакъв избирателен момент.
Продължавам да правя резервации докато не се уверя какво се случва.
Кажете и вие...

# 413
Освен безплатен пътеводител,  което не е и новост,никакви други бонуси не съм получавала.Даже сега пробвах с една резервация за Париж с надежда за нещо подобно, но не ме огря.Би ли споделила за кои дестинации става въпрос и как точно получаваш бонуси?

# 414
Здравейте, сигурно е коментирано, но нямам време да чета. Имах резервацкя за хотел на Тасос за този уикенд. Ще ходим с приятели, но нещо не сме се разбрали и се оказа че съм резервирала грешен хотел. Сега канцелирах резервацията като ми иска стойноста 180 евро. Нямам пари в картата, какво следва сега? Разбира се не ми се плаща, какви са вариантите да ми търсят парите?

# 415
  • Варна
Здравейте, сигурно е коментирано, но нямам време да чета. Имах резервацкя за хотел на Тасос за този уикенд. Ще ходим с приятели, но нещо не сме се разбрали и се оказа че съм резервирала грешен хотел. Сега канцелирах резервацията като ми иска стойноста 180 евро. Нямам пари в картата, какво следва сега? Разбира се не ми се плаща, какви са вариантите да ми търсят парите?
Вариантите им са периодично да пробват да си изтеглят сумата, но едва ли ще се занимават. Хотелът вече обявявал ли ти е картата като невалидна?

# 416
Няма вариант, щом няма пари в картата.

# 417
Де факто сутринта тръгваме и сега разбрахме за че сме в различни хотели Simple Smile в различни селца даже. Сега направих нова резервация и мисля картата с която съм в букинг да я закрия. Малко тъпо но това е положението.

# 418
  • Варна
Де факто сутринта тръгваме и сега разбрахме за че сме в различни хотели Simple Smile в различни селца даже. Сега направих нова резервация и мисля картата с която съм в букинг да я закрия. Малко тъпо но това е положението.

Не я закривай, но поне 1 месец не внасяй по нея пари. Поне докато на хотела не му излезе фактурата към букинг. Mr. Green

# 419
Свърши вече...закрих я. Ще си направя ноеа регистрация в букинг с друга карта. Така или иначе го ползвам за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт