Мнение за Тобо груп

• 2 740
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,

Известна фирма е, строят няколко обекта, към които имам интерес, може ли мнения на купувачи?

# 1
  • София
Здравейте,

Известна фирма е, строят няколко обекта, към които имам интерес, може ли мнения на купувачи?

Здравейте,ние се включихме миналата година за Овча купел.Тъй като обекта беше доста напреднал и по договор трябваше да получим Акт 15 края на декември 2023г.,внесохме 95% от сумата.Понеже знам,че договорените срокове не се спазват,си дадохме по-реален такъв до януари 2024г.Уви....към днешна дата нямаме нито 15,нито 16!
За мен най-неприятното е отношението към клиента.Пробвали сме да звъним безброй пъти,но без резултат.Попаднахме на служител,който ни се скара и каза,че тъй като нямат време за тел.разговори,комуникацията се води по имейл.Започнах да пиша/поне 20 пъти/...пак нищо!
От време на време ходехме до блока и там от строителите получавахме някаква информация.
   Неочаквано за мен след поредния мейл с вече не толкова издържан тон,получих отговор.Оправдание за забавянето се оказа Електрохолд!!Възможно е,но този трафопост го правеха лятото.
  По принцип от време на време пращат някаква справка със снимки,което е по-скоро проформа.
Сега се моля на всички богове да си вземем документите поне до края на 2024г.Кръстя се да няма много проблеми в качеството и нещо непредвидено.

# 2
  • София
Ние се включихме миналата година за апартамент в Дружба, който все още се строи. До момента всичко е точно, комуникацията с тях е лесна, съобразиха се с наши изисквания за промени по проекта на апартамента, нямам никакви забележки. Строежът напредва изключително бързо, по-бързо от предварително казаните срокове, скоро предстои акт 14.

# 3
Здравейте, обмислям да купя апартамент в сграда на Тобо, която е на акт 14.
Може ли да ми кажете как се развиват при вас нещата с вашите имоти, купени от тях?

# 4
  • София
Явно при всеки обект е различно.Както вече писах по-рано,нас ни забавиха с близо година.Обекта е в Овча купел,което ме навява на мисълта,че зависи от лобито в общината 😉Внимавайте при подписване на договора какво предлагат като оборудване на сградата и какво реално получавате на момента!При нас беше с ТЕЦ,който ще чакаме незная колко години,но това го разбрахме пост фактум. В последствие разбрахме и че отоплението с климатици за нашето жилище може да стане само със сплит система,но такава не е предвидена и не влиза в цената.В същото време не ни се разрешава и отделни тела!!

# 5
  • София
Ние също купуваме в сграда, която е преди акт 14, Дружба Списаревски. Локацията е много добра, а Тобо са един от водещите строители с много завършени проекти. Напоследък комуникацията с тях е доста трудна, препращаме едни и същи имейли по 4-5 пъти докато получим отговор.

# 6
  • София
Това не беше ли строеж на Тобо на Президент Линкълн? От преди малко е:

https://www.facebook.com/100007699336163/videos/1526695378506490 … y=847312489114107

# 7
  • София
На този булевард има доста нови строежи.Не съм сигурна да е на ТОБО?

# 8
  • София
А сега?

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 18:17 от Exter

Общи условия

Активация на акаунт