сайта Booking.com

• 104 087
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Скрит текст:
От няколко дена правя резервации в сайта и се случва нещо, което не ми се вярва, че е истина.
Имам стотици резервации, значителна цифра, но ако това е някаква нова опция звучи фантастично. За какво иде реч, ако вече не сте го срещнали...
След някои резервации/не всеки път/ сайта изписва съобщение и дава невероятен бонус.
Посещение в съответен град/не всеки/ на множество значими забележителности и атракции
НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ???
Звучи като първоаприлска шега нали ? Да ама май е истина...Дали някой вече се е сблъскал с това ?

След известно време получавате писмо с код, който е вашият вход към посещенията...
Това е абсолютна новост и аз дълго мислех дали да я пусна. Да не стане, че ви подвеждам.
Но ми се случи и преди малко, което вече ме накара да ви споделя.

Пишете ако вече имате подобни случаи. Пак ще повторя, че не се получава при всяка резервация и всяко място на резервация. Усещам някакъв избирателен момент.
Продължавам да правя резервации докато не се уверя какво се случва.
Кажете и вие...

Освен безплатен пътеводител,  което не е и новост,никакви други бонуси не съм получавала.Даже сега пробвах с една резервация за Париж с надежда за нещо подобно, но не ме огря.Би ли споделила за кои дестинации става въпрос и как точно получаваш бонуси?

В момента на избиране на хотелите, примерно в Рим или Дубай излиза съобщение(пак казвам не винаги), в което пише да резервираш днес за да получиш безплатния бонус. Невероятно звучи...
И после след часове получаваш съответния код.
Имам резервации, имам код, но Не съм го пробвала, съвсем ново е и не мога да кажа доколко и как работи на място.

# 421
Bled, доста интересно. Да пишеш после дали наистина работи.

# 422
  • София

Да, работи на 100%. Информация от хора, които са по места. Единствено ако отидете ден за ден може да ви откажат достъп поради липса наличност на места.
Аз имам вече получени кодове, но на практика съм видяла почти всичко и не знам дали ще се възползвам.
Вече стана популярно по света и се коментира масово. http://imgur.com/a/ALi8I
Единствено, че трудно се появява в системата. Вероятно е дори да спре или да стане платено.
Така, че побързайте...Ползата в момента е огромна.

# 423
  • София
Здравейте,

Преди малко на сайта на букинг ми излезе съобщение да стана genius и аз кликнах на него само да видя какво представлява и директно в профила ми излезе, че моя потребител вече е genius. От информацията, която видях, че това дава повече отстъпки и допълнителни услуги. Не мога да разбера при какви условия обаче потребителя е с такъв статут? Мога ли да го изгубя и тн.
Благодаря предварително!

# 424

Трябват ви 6 резервации годишно за 10% отстъпка не на всички хотели.може да ви зарибяват ако нямате.

# 425
  • София

Трябват ви 6 резервации годишно за 10% отстъпка не на всички хотели.може да ви зарибяват ако нямате.

Благодаря много за тази информация. След като писах в темата видях, че това е някаква седмица genius.
Трябва да бъдат реални резервации, а не да резервирам нещо с безплатна анулация и да анулирам нали?

# 426

Благодаря много за тази информация. След като писах в темата видях, че това е някаква седмица genius.
Трябва да бъдат реални резервации, а не да резервирам нещо с безплатна анулация и да анулирам нали?
Значи зарибяваща.трябват реални шест.не са много.

# 427
  • София
Скрит текст:

Значи зарибяваща.трябват реални шест.не са много.
Не са много, просто е логично да са реални резервациите, иначе всеки ще прави по 6 и после анулация и хоп genius. Още веднъж благодаря за полезната информация.

# 428
  • София
Момичета, едва сега се усещам /по повод написано по-назад мнение/ и имам питане, тъй като за първи път правя резервация през букинг.
Края на февруари или началото на март направих резервация за две нощувки в хотелче в Гърция. Резервацията беше без право на анулация и съответно малко по-евтина. Сумата е 140 евро. Още на 17 март цялата сума в лева ми беше дръпната от картата, като основание за транзакцията пише "Плащане при търговец в чужбина". От букинг в мейла за потвърдена резервация ми изписва "Ще платите директно на мястото за настаняване."
Въпросът ми е: на сайта или на хотела да пиша дали съм платила? Според мен плащането е извършено още март месец, но този текст ме притеснява.

# 429
  • Варна
Момичета, едва сега се усещам /по повод написано по-назад мнение/ и имам питане, тъй като за първи път правя резервация през букинг.
Края на февруари или началото на март направих резервация за две нощувки в хотелче в Гърция. Резервацията беше без право на анулация и съответно малко по-евтина. Сумата е 140 евро. Още на 17 март цялата сума в лева ми беше дръпната от картата, като основание за транзакцията пише "Плащане при търговец в чужбина". От букинг в мейла за потвърдена резервация ми изписва "Ще платите директно на мястото за настаняване."
Въпросът ми е: на сайта или на хотела да пиша дали съм платила? Според мен плащането е извършено още март месец, но този текст ме притеснява.
Защо трябва да пишеш на някого дали си платила?
Плащането е направено към хотела, затова и текста е такъв.

# 430
  • София
Защо трябва да пишеш на някого дали си платила?
Плащането е направено към хотела, затова и текста е такъв.
Благодаря!
Аз също мисля, че съм платила и не ми се струва логично на място да ми кажат "Платете в брой, пък ние ще Ви възстановим сумата по картата." Но наистина в мейла за потвърждение малко е объркана информацията - цитирам "Ще платите директно на мястото за настаняване", а по-надолу " Необходимо е да платите престоя си предварително. Вашите домакини ще се свържат с вас след като направите резервация, за да уредите всичко.
По всяко време можете да бъдете таксувани с предплащане от общата цена по всяко време.", като домакините не са се свързвали с мен допълнително и приемам, че съм платила всичко.

# 431
  • Варна
 Всичко е наред. Не пише: "Ще платите директно в мястото за настаняване",а "Ще платите директно на мястото за настаняване" т.е. плащаш на хотела, не на букинг.

# 432
  • София
От няколко дена правя резервации в сайта и се случва нещо, което не ми се вярва, че е истина.
Имам стотици резервации, значителна цифра, но ако това е някаква нова опция звучи фантастично. За какво иде реч, ако вече не сте го срещнали...
След някои резервации/не всеки път/ сайта изписва съобщение и дава невероятен бонус.
Посещение в съответен град/не всеки/ на множество значими забележителности и атракции
НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ???
Звучи като първоаприлска шега нали ? Да ама май е истина...Дали някой вече се е сблъскал с това ?

След известно време получавате писмо с код, който е вашият вход към посещенията...
Това е абсолютна новост и аз дълго мислех дали да я пусна. Да не стане, че ви подвеждам.
Но ми се случи и преди малко, което вече ме накара да ви споделя.

Пишете ако вече имате подобни случаи. Пак ще повторя, че не се получава при всяка резервация и всяко място на резервация. Усещам някакъв избирателен момент.
Продължавам да правя резервации докато не се уверя какво се случва.
Кажете и вие...

Да, работи на 100%. Информация от хора, които са по места. Единствено ако отидете ден за ден може да ви откажат достъп поради липса наличност на места.
Аз имам вече получени кодове, но на практика съм видяла почти всичко и не знам дали ще се възползвам.
Вече стана популярно по света и се коментира масово. http://imgur.com/a/ALi8I
Единствено, че трудно се появява в системата. Вероятно е дори да спре или да стане платено.
Така, че побързайте...Ползата в момента е огромна.

Както и предполагах...
Free attractions booking.com
По всяка вероятност далаверата свърши. Вече не мога да я хвана никъде. Кой взел-взел...
Да знаете.

# 433
И аз получих този бонус, след като направих резервация за Париж. Иронията е, че в условията на всяка забележителност пишеше, че за да получа безплатен достъп, трябва да отида до съответния офис (като за всяка забележителност е на различно място), да кажа, че резервацията ми е през букинг и те да ми дадат безплатни билети. Естествено, стори ми се абсурдно и просто разгледах "офертата" и затворих. Е, явно вече съм изпуснала готиния подарък...  Laughing Laughing Laughing

# 434
  • София
Здравейте! Вчера през телефона правих резервация в сайта, като гост, излезе ми страницата с потвърждение и пин на резервацията, но не получавам мейл с потвърждение. А телефона ми се рестартира сам и се загуби страницата с пина. Според Вас как мога да разбера дали изобщо съм резервирала?

Общи условия

Активация на акаунт