Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 367
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Elfita да ви е жива и здрава племенничката!
sweetpie много сладки дрешки си набелязала. Относно омбрето, щом имаш доверие на фризьора си  Peace аз се направих миналото лято и хич не останах доволна, моята коса е буквално черна и много трудно се подлага на всякакви опити за изсветляване, става рижава, но фризьорката ме убеди, че ще се получи....е получи се точно каквото очаквах, след като излязох от салона си купих боя цвят лещник и един изросител и сама вкъщи постигнах що годе някакъв ефект омбре!
Днес бях на лекция в мол Галерия в Стара Загора, темата беше дишане по време на раждане, акушерката, която я водеше се казва Елена Василева. От вас софийски мами съм чувала все хубави неща за нея. Наистина е невероятен човек, толкова позитивна и лъчезарна и така обаятелно говори, че още повече се чуствам спокойна и уверена, че всичко с раждането ще мине гладко!

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 17:25 от bee_di

# 331
  • Там някъде
bee_di получило ти се е много добре омбрето Peace

# 332
Добро утро момичета кокичета  bouquet

Днес съм от ранобудните ама какви сънища сънувах ум да ви зайде #Crazy

И както се събудих и ме зацепи кръста и сега съм полегнала а трябва да ставам че да си мия косата и да се приведа във вид че утре сме на детски РД пак и трябва да е читава прическата макар че с тази влага утре пак ще се мъча че моята е всеки косъм със собствено мнение Joy Joy Joy

Ох гледам ви как пазарувате и ви завиждам аз ем няма кои знае какво ем този месец ми е забранено че нали резнаха заплатата на мъжа ми  #2gunfire и сме затегнали гащите

Все решавам да не се качвам на кантара и мазохист ли съм що ли - +11 кг а съм средата на седмия не ми се мисли -:(  Все се успокоявам с едно разпределение на килата на бременна което четох че матката, увеличението на обема на кръвта, бюста, околоплодните води и плацентата били около 6- кила и като сметнем и бебе 1 кило за сега - а дано ама нада ли  newsm78

За бенки на мен не са ми излязли но имам по-тъмни петна по лицето  с размер на бенка но е петънце и като излязоха се разтърсих та прочетох преди време че за да се избегнат тези благинки трябва да се мажем с крем за лице или тяло със слънцезащитен фактор при мен има ефект повече не са излизали. Аз и миналата бременност имах и се скриха после с времето

# 333
Добро утро Hug
и аз днес реших да се кача на кантара и направо се стреснах вече съм +9кг  ooooh!

# 334
  • Бургас
raika преди известно време беше пуснала линк за едни нощници за кърмачки с тънки презрамки. /за което искрено благодаря   bouquet / Свързах се с дамата, която ги предлага. Понеже са прекалено умалени като размер, за мощни млекоцентрали не стават за съжаление... Simple Smile Мадамата каза, че ще се свърже с цеха и ще направят с по-голям размер. Сегашните са с дължина 74 см и подмишници 40 см. и мисля, че това е най-големия им размер. Каза, че ще провери какво ще намери и ако трябва ще пуснат по-голяма линия. Simple Smile Като науча повече ще пиша.   bouquet
Браво на теб! И през ум не ми мина да проуча размерите, защото реших, че са по БГ-стандарт. Аз директно си поръчах 2 броя. Утре пристигат и ако са наистина маломерни, ще ви кажа. Мен повече ме притеснява дължината, защото съм висока. Бюстът ми е по-скоро малък Simple Smile

# 335
Добро утро майчета,
За килограмите съм + 12 до сега  ooooh!, но какво са де прави.

Elfita да ви е жива и здрава племенничката!

# 336
Ох тумбачета много съм щастлива най-накрая успях да си поръчам прословутия бебефон и даже имам дата за доставка от 19.04 до 25.04  newsm44
Скрит текст:

# 337
  • Пловдив
Миме, честито! Много е хубав

# 338
Добро утро тумбачета как сте днес аз съм изправена пред голяма дилема .На синковеца в градината имат лагер от 10 до 19 юни той иска да ходи хотелът е супер и съм в голяма чуденка дали ще издържи как ще се чувства а пък на мен ми се вижда доста рисковано по това време и аз да се юрна в някой друг хотел да съм близичко  за 10 дни на другият край на БГ като се има в предвид че терминът ми е на 7 юли  и мисля да си остана в София . А много искам да го пусна защото пък не е гаранция че ще успеем да скокнем и до морето това лято . Вие как мислите пускали ли сте си децата така на лагер на 4 5 годишна възраст  ooooh! Thinking ooooh!

Миме бебефонът е много хубав с здраве да го ползвате Simple Smile

# 339
труден въпрос. Зависи колко ти е самостоятелно детето и какво доверие имаш в другарките.
Аз не бих пуснала моето (на 5 г и 4 м) защото:
1. Смятам че е малък и съм по-склонна от догодина да го пускам
2. няма как да не го мислиш, пък в напреднала бременност тия грижи по него на мен не биха ми се отразили добре
3. 10 дена са множко, айде 5-7, иди дойди, ама 10...
Иначе принципно съм ЗА лагери, зелени училища и прочее, но по-скоро не в градинска възраст

# 340
  • Пловдив
Ние тръгнахме от първи клас по лагери. В детската градина не са организирали.  Наистина зависи от детето и учителките.

# 341
bee_di на мен ми харесва как ти се е получило, може би е трябвало да има още един по-тъмен нюанс между твоя и светлите крайща за по плавно преливане, но като цяло е ок. Аз моето омбре ще го правя на кичури. В смисъл всеки кичур ще е прелят. Ами аз ходя в Стефан Изток на фризьор и за сега съм доволна. След Великден ще ходя на консултация да видим как ще го направим и ще си запазя час.

# 342
Добро утро и от мен! Hug
Сиси_28 аз бих го пуснала и ние имахме лагер,но така и не се състоя, а ММ и дума не даваше да се каже да ходи детето,а то милото така искаше...имахме няколко еднодневни екскурзии и се прибираше от тях страшно ентусиазиран и доволен...
Миме много е хубав бебефона-със здраве да си го ползвате.
За кг. аз вече съм +7.5кг. Crazy ама съм нисичка и си ми личат, а за корема имам чувството че расте не с всеки изминал ден,а с всеки час...
Иначе съм добре, в сряда съм на ЖК и вече нямам търпение... Heart Eyes
Лек ден от мен за сега   bouquet

# 343
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
малеее хем искам хем не ще го мисля ама кво ли ще измисля имам 10 дни до датата за даване на капарото .

# 344
Пак аз  Laughing
Искам да се допитам до вас за кошче за кола. На мен всички са ми еднакви, аз съм си харесала това http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-kola/gru … a-pooky-lavandula чудя се дали е ок и защо е по-евтино от другите, аз не откривам разлики. И един тъп въпрос  Laughing как се монтират тези столчета, с лице или гръб към движението. Не ми трябва столче и за монтиране в/у количка и без това не трябва да прекарват в такова повече от 2 часа.

Аз столче за кола ще имам с количката, защото смятам да купуваме комбинирана 3 в 1, поне за сега Thinking. Иначе това е много хубаво и какъв цвят! Бях на лекция за бременни и там ни каза жената, че столчето е винаги в посока обратна на посоката на движение. Така се избягва камшичният удар при ПТП. А колкото до 2-та часа на столче, казаха ми, че не е вярно. Детето може да прекара и цял ден в такова столче. Времето вечер в леглото му е достатъчно като пълно легнало положение. От мои приятели в щатите зная, че там всички си носят децата в тези столчета /не ползват кош за новородено/ и дори педиатрите и ортопедите ги препоръчват, заради позата. На училището за родители изрично ни наблегнаха, че ако искаме да оставим бебето някъде, това трябва да е това столче за кола, а не диван, маса, легло или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт