Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 369
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Толкова се радвам, че талисманчето ни Екатерина е добре  Hug, чакаме още добри новини и продължаваме да се молим всички вкъщи  Praynig
Като Ви чета направо ми изплуват едни спомени от предното раждане и ми призлява  Cry Аз вече бях решила да искам секцио, ама какво ще каже доки не знам. Като се сетя сина ми какъв синьо-лилав излезе и настръхвам. Не ми се иска и сега да се мъчи бебнце докато излезе, както се казва аз ще изтърпя още едно нормално 10 часово раждане, ама то си е мъчително и за детенцето. Всички познати, раждали секцио се възстановяват бързичко и като цяло нямат проблеми, та затова сега съм решила да проведа едно разговорче с доки за това  Thinking
За дрешките - наблягам основно на бодита с късо ръкавче, блузки и къси панталончета, не смятам да навличам бебка. Сина ми е роден октомври и никога не съм му слагала повече дрехи, тогава личната лекарка изрично ме предупреди, че не бива бебето да се навлича, даже не ми даваше и шапки след къпане да слагам. Да чукам на дърво сме доста калени.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 16:17 от misi77

# 316
Elfita честита ти племенница. Да е жива и здрава и да носи много радост на всички ви.  bouquet
Аз раждах със спешно секцио с пълна упойка първия път и въобще не съм разбрала кога са ми сложили катетъра, а махането му на следващия ден не беше чак толокова неприятно. Общо взето най-неприятна за мен беше клизмата преди операцията, и следващата, която правеха задължително на всички родили секцио следващия ден. Гащи не ни даваха да носим. Белега от операцията почти не ми се забелязваше доскоро, но сега се е разтегнал и е леко розовеещ, но това е нормално. И мен на  моменти ме преболява там. Доколкото знам всеки лекар си има начин на зашиване.
Относно дрешките и аз смятам че боди с къс ръкав ще е е достатъчно за жегите, а когато стане по-хладно може и чорапки или много тънко гащеризонче с дълъг ръкав. Шапка след баня не съм слагала никога.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 16:38 от beb4eto

# 317
Ох значи да съм спокойна, че не съм само аз със супер летния бебешки гардероб. Ходих до бенетон, ще взема само денимените шортички и жилетката, това боди рокля, дето го бях харесала е с много груби копчета отзад. Чудя ви се как смеете да пазарувате онлайн. Аз докато не пипна материята, не огледам шевовете и закопчаването не взимам нищо. Ето какво съм си харесала от Малечко
http://babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&categ … D1%80%D0%BE%D1%8F
Чудя се от тези гащеризончета да ли ще имам нужда  newsm78 Иначе в сайта няма кой знае какво, в магазина има много повече неща и всичко е много хубаво.

# 318
Ох значи да съм спокойна, че не съм само аз със супер летния бебешки гардероб. Ходих до бенетон, ще взема само денимените шортички и жилетката, това боди рокля, дето го бях харесала е с много груби копчета отзад. Чудя ви се как смеете да пазарувате онлайн. Аз докато не пипна материята, не огледам шевовете и закопчаването не взимам нищо. Ето какво съм си харесала от Малечко
Чудя се от тези гащеризончета да ли ще имам нужда  newsm78 Иначе в сайта няма кой знае какво, в магазина има много повече неща и всичко е много хубаво.
аз такива бодита с Лео използвах за пижамки и бяха много удобни за целта

# 319
  • Пловдив
Браво на малкото ни талисманче. Да е все така борбена!  Praynig

Ние ще пазаруваме след раждането. Няколко дни ще е лудница, но ще се справим. Така ви се радвам на покупките, със здраве да ги използвате.

# 320
  • София
Plesure леглата в единичния и двойния вип са еднакви. Жената обясни, че миналата година са сменени всички легла и във виповете вече няма с пружина. Самите легла ми направи впечатление, че са с доста дебели матраци и имат дистанционни за нагласяне на позицията на самото легло, което според мен е супер удобно!

о, много полезна информация! Защото аз бях на пружина и ми се такова таковата наистина. Иначе всичко останало е много добре направено. И персонала е готин в родилното и на 5 етаж!

misi77,
защо да се мъчи детенце при раждане? Ако всичко върви нормално, това е най--естественият процес на земята. Ти си знаеш най-добре де, но за детето е по-добре да мине през това. Пък и второто раждане, казват, е доста по-бързо от първото. Моето първото активното, с контракциите и болките, беше около 5-6 часа.

# 321
  • Телиш/Плевен
VeryMe, радвам се, че толкова скоро ще те изпишат. Стискам палци да е утре!  fingerscrossed Hug

# 322
  • Пловдив
Аз даже гледах някакво предаване (по някой от научните канали), че секциото е много по-стресиращо за бебето, защото не очаква. Вече въвеждат практика  преди секцио  да предизвикат контракции на майката, за да се подготви бебето и усети, че ще излиза....

# 323
Пак аз  Laughing
Искам да се допитам до вас за кошче за кола. На мен всички са ми еднакви, аз съм си харесала това http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-kola/gru … a-pooky-lavandula чудя се дали е ок и защо е по-евтино от другите, аз не откривам разлики. И един тъп въпрос  Laughing как се монтират тези столчета, с лице или гръб към движението. Не ми трябва столче и за монтиране в/у количка и без това не трябва да прекарват в такова повече от 2 часа.

# 324
може да се монтират и назад и напред. Не знам защо ми се върти че бебешката кошница назад се слагаше newsm78. И задължително в колата на предна седалка се изключва АВ

# 325
  • Телиш/Плевен
Пак аз  Laughing
Искам да се допитам до вас за кошче за кола. На мен всички са ми еднакви, аз съм си харесала това http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-kola/gru … a-pooky-lavandula чудя се дали е ок и защо е по-евтино от другите, аз не откривам разлики. И един тъп въпрос  Laughing как се монтират тези столчета, с лице или гръб към движението. Не ми трябва столче и за монтиране в/у количка и без това не трябва да прекарват в такова повече от 2 часа.
И аз на него съм се спряла. Blush

# 326
Само аз ли съм се ориентирала в да раждам в Майчин дом без екип
И аз мисля в майчин дом да раждам без екип.

И аз ще съм там без екип  Peace

# 327
Здравейте, маменца! Heart Eyes
raika преди известно време беше пуснала линк за едни нощници за кърмачки с тънки презрамки. /за което искрено благодаря   bouquet / Свързах се с дамата, която ги предлага. Понеже са прекалено умалени като размер, за мощни млекоцентрали не стават за съжаление... Simple Smile Мадамата каза, че ще се свърже с цеха и ще направят с по-голям размер. Сегашните са с дължина 74 см и подмишници 40 см. и мисля, че това е най-големия им размер. Каза, че ще провери какво ще намери и ако трябва ще пуснат по-голяма линия. Simple Smile Като науча повече ще пиша.   bouquet

# 328
Добро утро

Вчера станах леля за втори път,на прекрасна,малка бебка,с устни като на Анджелина Джоли.Снаха ми ражда в Тина Киркова,нормално с епидурал и е изключително доволна.Избрала е екип.На софиянки инфото може да ви е от полза
Черпя за малката госпожица

Elfita,
Честита племенница ! Да расте здраво и слънчево дете !  Two Hearts

# 329
И аз да се отчета,тези дни ритниците бяха по-малко и не ги усещах толкова силно и днес отидохме на лекар,слава Богу всичко е наред,отговаряме си на седмиците,два дни сме напред,но не е  проблем,завъртял се е в правилната позиция ама има още да се върти дано на финала да е ок, тежим 1180 гр.,е за много работи исках да питам ,но както винаги забравих и за 30 лв. толко инфо Embarassed  Wink   ................. оффффф със силните ритнци си е по-добре..........

Общи условия

Активация на акаунт