Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 371
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бургаските вееечерииии са доста задушни Simple Smile

А климатик в болницата?Или няма.Аз където ще раждам,бичи климатична система в цялата болница и по моите разбирания е студено.Затова задължително с къс ръкав и халат
Иначе и в Пловдив са страшни жеги юли и август

И в София са страшни жеги и задух през лятото. Дъщеря ми се роди на 22.07, но си носех в болницата връхна дреха и чорапи. Климатика беше фиксиран някъде около 20 градуса, което за мен е студ. Та си имам едно наум.

# 256
аз като казах че първото е секцио защото не е тръгнала родова дейност и бебето е било голямшко за моите габарити, и първият АГ и сега втората не са и коментирали възможност за естествено Thinking
Не знам боб ли хвърлят, какво че да преценят
А за самата операция, като си гледам белега, голям кърпеж е паднал Laughing. То повече от 5 години по-късно си е белег та белег, розовеникав и с дебелината на памучен канап, пък мисля че имаше конци само в двата края... Сега се надявам този дето ще ми шие да е по-артист,че предните все едно със затворени очи са действали.
Мен в болницата ме поровиха яко докато се стигна до момента на операцията, но после в стаята никой не ме е барал там. Само ме натискаха лекичко по корема и проверяваха раната. И естествено ако не си ходил до мястото- рициново масло. Съвет от мен към Моник@, носи си овесени трици да си разтвориш в малко вода, преди да са почнали да те наливат с рициново масло че е голяма гняз Sick, то не се знае дали ще изкараш отпред или отзад..
Имах си "бабешки" гащи в ТК, памучни и с висока талия и май преди визитация ги махах, но не помня. Иначе без гащи ще сме като Хензел и Гретел, по следите ще се ориентират къде сме Embarassed.
sweetpie, аз за разлика от другите не съм фен на омбрето. Някак си неподдържано ми изглежда. Аз съм била на лилави кичури и си бях направила 3-4 по-дебели на стратегически места и хем раздвижваха цвета ( косата ми е черна, а кичурите бяха теменужени), хем не беше толкова набиващо се на очи.
Но важното е да си избереш нещо което ти харесва на теб Hug. Аз на къдрава коса много харесвам стандартни кичури, в контрастни цветове които да накарат да изпъкнат букличките/спиралките Heart Eyes

# 257
Добро утро!
В Пловдив времето е отврат - вали, духа, тъмно е....След малко подхващам слугинската работа, че да се свършва. Няма да има днес разходки, ще се отдам на интернет.

# 258
  • Варна
Добро утро, много ми харесват нощниците, които показвате. Искам и аз да си поръчам, но не мога да си определя размера. По принцип за пижами ми стават размери от S до L и изобщо не мога да преценя.

За овесените трици в болницата малко не съм съгласна, тъй като те, както и всички съдържащи фибри храни, са силно газообразуващи и не са подходящи за родилки, особено със секцио. Аз като хапна малко трици или овесени ядки и се издувам като балон, после и Еспумизан не може да ме спаси  Sick. Може би има и друг начин  newsm78

# 259
  • Пловдив
Добро утро

Вчера станах леля за втори път,на прекрасна,малка бебка,с устни като на Анджелина Джоли.Снаха ми ражда в Тина Киркова,нормално с епидурал и е изключително доволна.Избрала е екип.На софиянки инфото може да ви е от полза
Черпя за малката госпожица

# 260
Елфита, честита племеничка да е жива и здрава  Tada

# 261
  • Телиш/Плевен
Elfita, честито!!! Hug Да ти е жива и здрава малката племенничка и много да ви радва!  ylinfant Tada

# 262
 ♥Elfita♥, честито ви бебче  ylinfant Много да ви радва

Добро утро, много ми харесват нощниците, които показвате. Искам и аз да си поръчам, но не мога да си определя размера. По принцип за пижами ми стават размери от S до L и изобщо не мога да преценя.

За овесените трици в болницата малко не съм съгласна, тъй като те, както и всички съдържащи фибри храни, са силно газообразуващи и не са подходящи за родилки, особено със секцио. Аз като хапна малко трици или овесени ядки и се издувам като балон, после и Еспумизан не може да ме спаси  Sick. Може би има и друг начин  newsm78
Предполагам че си е до организъм, на мен не ми се отразяват така. В ТК имаше мами които си носеха ( със секцио) и никой не им е направил забележка. Така или иначе идеята е да се иде до 00 без да се стига до рициново.
А за нощниците и на ме ми е проблем. Сега като си взема М, да речем до коляното, после като порасне тумбата до юли, докъде ще стигне тоя М Embarassed. Аз май ще изчакам началото на юли, за да купя

# 263
Честита племенница, да е жива и здрава и да носи много радост на мама и тати   bouquet
Ами дай малко по- подробно инфо как е протекло раждането, ако не е проблем. Аз не мога да се сетя, в стаите в ТК имаше ли климатици  newsm78
За омбрето, и  аз не съм фен, от тази гледна точка, че повечето фризьори не могат да го правят и  се получава кофти ефект. Но аз имам вяра в моя фризьор, мисля че е много способен. Аз мисля да направя първия вариант само че с цветовете от втория, особено ми харесва цвета на крайщата. Задължително ще се покажа, вие как мислите  Laughing
Абе като гледам какви неща пазарувате за бебетата, аз май имам различно виждане как трябва да се облича, не знам дали не греша. Освен задължителните бодита с къс ръкав( поне 5бр.) мисля да взема и две с дълъг за зор заман. Иначе другите неща, които съм харесала сега ще ви ги покажа http://shop.benetton.com/bg_en/kids/age-1/baby-girl/autumn-winte … s/body-48239.html
http://shop.benetton.com/bg_en/kids/age-1/baby-girl/shop-by-look … her/playsuit.html
http://shop.benetton.com/bg_en/kids/age-1/baby-girl/shop-by-look … d-shorts-set.html
Има и едни къси денимени шортички, ама в сайта ги няма и една жилетка на синьо и зелено райе, но и нея я няма в сайта, но общо взето такива неща. И от Малечко ще напазарувам и  там съм харесала някакви ама ги няма в сайта. Та как мислитв ок ли са тези дрешки за лятно бебе? Аз мисля да ги взема в размер 0-3 месеца.

# 264
  • Пловдив
Elfita Честита Ви радост и нека бебето да е живо, здраво и с много късмет в живото!!!! newsm32  love001

# 265
  • Пловдив
Ами дай малко по- подробно инфо как е протекло раждането, ако не е проблем. Аз не мога да се сетя, в стаите в ТК имаше ли климатици  newsm78

Ще ходим да ги видим уикенда и ще ми разкаже подробно.Тогава ще пиша.За климатика в ТК може би във Випа само.Трябва да се пита.Ако не забравя и това ще питам

# 266
  • София
Sweetpie, мила, аз доста неща си купих вече за бебка, но навсякъде ми казват, че в самото начало трябва да се облича в боди с дълъг ръкав и тези без ръкав - тип потници съвсем не били подходящи, защото в началото бебето не може да регулира само телесната си температура (или нещо такова) и е нужно да се облича повечко, нищо че ще е лято. Иначе много сладурски неща си харесала Simple Smile

Elfita, честита племенница, да е жива и здрава и да расте щастлива и безгрижна!

# 267
Абе и аз такова нещо разбрах, ама следователно може и да го претоплим с този дълъг ръкав, аз смятам, че е по-добре леко хладно(винаги може да метнеш нещо отгоре) отколкото да ти е топло.

# 268
  • София
Elfita, честита племеничка!
Sweetpie, аз съм взела 2-3 от този тип и си мисля, че повече няма да ми трябват. Дъщеря ми се роди в края на юли и съм и обличала по-разголени дрешки сравнително ограничено - в най-големите жеги по обяд. Като цяло бодитата с къс ръкав ми вървяха най-много. Наистина новородените не могат да си регулират телесната температура и има опасност от охлаждане, но трябва да внимаваме да не ги претоплим. Аз в началото заради липсата на опит я навличах повече, защото така ги държаха в болницата и излязоха ситни пъпчици от претопляне.

# 269
Добро утро мами

Искам само да се включа за да рекна на мамата с цистита - отивай на лекар! колкото по рано толкова по добре. и аз се опитах да се излекувам с уринал и накрая температура и в болницата. То не е страшно по принцип стига да не се застоява инфекцията. Наистина по добре антибиотик да пиеш за да се оправиш. Стискам палци да не ти се влошава че мен много ме боля поне 5 дена и моята лекарка ми  каза да пия но - спа и много вода и уринал и нищо не ми помогна. пък и знам че уринала и другите такива само подтискат симптомите на момента но не лекуват съвсем.
И се оправяй бързичко Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт