Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 374
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
josi_josi: Мерси за лепенките. Ще питам лекарят като му дойде времето дали ми трябват. Аз бях ползвала едни други за апендицита, които правиха така че и белегът да зарастне по-добре. Ама не ги помня..грр

Момичета купих си нощница за кърмене. Беше 17лв! С къс ръкав, с някво котенце отпред и ми е до коляното, т.е. идеална дължина като за болница. Подобни са на ония "Vienetta" ли , какви бяха ама са други. Пише "Златев". Имат си сайт, но самата нощница я няма там. Търсих по-оригинална нощница ама няма  Mr. Green Ако някой се интересува все пак не пречи да се звънне и поръча. А за София мога да кажа откъде я взех, ако някой го интересува. Мисля да си взема още една..нали трябвало 2.
Значи сега ми остава да си потърся бабешки гащи хаха

# 241
  • София
от които 300 лв за упойка, която мисля да си спестя сега

Да не съжаляваш после.Едно е с упойка,друго без

Много скъпо в тая Токуда  Shocked

Ами не ме хвана упойката и реално раждах без, но пък заради нея не усещах добре напъните и раждането се забави. А и слагането на упойка предполага задължително окситоцин, механично се предизвикват контракциите, а на мен сякаш ми се иска по-нережисирано раждане. Стига всичко да е наред, разбира се!

# 242
  • Пловдив
от които 300 лв за упойка, която мисля да си спестя сега

Да не съжаляваш после.Едно е с упойка,друго без

Много скъпо в тая Токуда  Shocked

Ами не ме хвана упойката и реално раждах без, но пък заради нея не усещах добре напъните и раждането се забави. А и слагането на упойка предполага задължително окситоцин, механично се предизвикват контракциите, а на мен сякаш ми се иска по-нережисирано раждане. Стига всичко да е наред, разбира се!
Сестра ми роди в Токуда юни 2013 секцио и струваше 2500 лева,това е с доплащане по здравна каса

# 243
  • София
Monik@, може ли да споделиш за подробности за нощницата, откъде я взе и сайта. Аз имам една "официална"  Mr. Green с халат, която хич не искам да изцапам с кръв или други болнични следоперативни "екстри", поръчах си днес ето тази - http://magazinmonic.com/noshtnici-karmachki-rodilki-bremenni/nos … arkel-p-3532.html , обаче искам да си взема още една. То все ще се износи, няма да ми е излишна.  Hug

# 244
  • Бургас
Щъркелчето на нощницата е тематично Simple Smile
Аз пък си търся с тънки презрамки. Решила съм, че ще ми е горещо с ръкав...

# 245
  • София
Да, аз заради щъркела я поръчах  Laughing тя е с къс ръкав, предполагам, че няма да е чак такъв проблем, ама все пак аз си правя сметките за средата на юни някъде. Сега като казваш се замислям, че май не съм виждала с презрамки нощница, пък аз доста сайтове прегледах.

# 246
  • Бургас
На мен ми се пада средата на юли, а не понасям горещо. Харесах си тази, но още не съм се наканила да поръчам: http://prodavalnik.com/i/noshnitsa-za-krmachki-i43429471

# 247
  • София
Много е нежна. И изглежда практична. Със сигурност няма да ти е жега с нея, обаче си мисля, че ще трябва да си вземеш и халат.

# 248
  • Бургас
Бургаските вееечерииии са доста задушни Simple Smile У дома спим голи през лятото. В краен случай ще метна един шал.

# 249
Вижте аз какви нощници открих  и то на изгодна  цена     

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%937151468/% … D0%BA%D0%B0%D0%B2 

# 250
  • Пловдив
Бургаските вееечерииии са доста задушни Simple Smile

А климатик в болницата?Или няма.Аз където ще раждам,бичи климатична система в цялата болница и по моите разбирания е студено.Затова задължително с къс ръкав и халат
Иначе и в Пловдив са страшни жеги юли и август

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 22:52 от ♥Elfita♥

# 251
Не съм писала тук от първите теми. Не мога да остана безразлична към случилото с mini moni, моля се на Господ всичко да е наред и малкото съкровище да порасне живо и здраво! Всички сме с теб!

# 252
# 253
  • Варна
Абсолютна кукувица съм днес. Бива ли? От 5.30ч се опитвам да заспя, накрая станах.. Успокоявам се, че снощи легнах с детето в няма и 22ч, та явно съм се наспала.   Crazy

Да ви разказвам нашия развой с нежеланието на малкия да ходи на ясла..........
мира, търсех си нещо и се оказа, че във форума има и теми с психолози, ако прецениш, че биха могли да подпомогнат от дистанция, можеш и с пост да им поставиш питане по вашият въпрос и да видиш и те какво биха могли да кажат  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=89.0

Ще прегледам подфорума. Пък може и да се допитам до специалист.

sweetpie и на мен първия вариант много ми хареса. Като се сдобиеш с тази прическа, покажи ни се във фейса.  Hug

Относно гащите бях се запасила с 2-3 чифта бабешки, но можех и с нормални бикини да мина. При нас в болницата не е било проблем да сме с гащи или пък с пижама. Аз така се подвизавах. На визитации обикновено поглеждаха в гащите и така.  Laughing

plesure чудесно е, че кръвната ти захар е вече в норма. Килограмите не ги мисли - колкото, толкова.  Hug

Elika и аз този път мисля да си спестя епидуралната(и предния така мислих дее ), да видим. Нали уж второ раждане по-бързо, по-неусетно.

lokosff аз само веднъж преди време съм пила уринал. Помогна ми. Но пък знам ли.. Ако сериозно те мъчи потърси специалист. Ти как си иначе?

# 254
  • Бургас
Мамчета, какво се взимаше пр цистит? Нещо ми пари отдоле, краката ми са ледени, кихам много  Sad Моля за съвет Hug
Аз с малко закъснение, но сега ти виждам поста. Знам, че и ти лежа по едно време и се пазиш. За цистита непременно отиди на лекар, защото инфекциите на уринарния тракт - дори и да не са с много обострени симптоми - също могат да имат отношение към евентуално преждевременно раждане. Ти си в риск и без това - по-добре адекватен антибиотик отколкото самолечение с Уринал в твоя случай!

Хич не съм се сетила, че държавната болница може да има климатик. Раждала съм есента и зимата досега. Трябва да направя и аз едни отворени врати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт