Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 396
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Нищо не съм разпитвала нямам идея за какво иде реч, мисля че по здравна каса не плащаш нищо поне така им гледам в сайта . Май месец съм на отворени врати и тогава ще питам , ако искаш да си във вип си плащаш той не ти е по здравна каса аз съм се ориентирала към двоен вип който е по 40 лв. на ден  а ако си сам 70 лв .
Докторите казват че има време за всичко но аз обичам да съм подготвена предварително а и колко бързо ми минава времето мисля вече сериозно да се отнасям към нещата нямам време за шляеене и чуденици къде как защо , но със сигурност няма да плащам за екип . Ако всичко е нормално с тези пари от екипа ще си купя нещо на децата , а и там казват че са най добрите специалисти така че при който се падна този ще е

# 301
Добо утро момичета Simple Smile))

Стискам палци малката Екатерина да продължава да е толкова борбена колкото до сега и да порастне една голяма, здрава и много щастлива госпожичка..Кураж мини-мони всичко ще бъде наред ..

Пловдивки мамчета дали вчера някоя от вас ходи на курса за бременни в поликлиниката на ресторант стадиона... Аз бях но ме досрамя да разпитам дали някоя от групичката също е там Simple Smile)))

# 302
Момичета ,току що си запазих час за 18 юни за ден на отворените врати в Майчин дом ,има три места още ,иначе определят следваща дата .Ако някой ще ходи на 18.06 да ми пише Simple Smile

# 303
  • София
Elfita, да ви е жива и здрава малката госпожица, да расте здрава, умна и красива, за радост на мама тате и всички други близки  Hug  bouquet и леко възстановяване на сестра ти, разбира се Wink ако не е тайна, решили ли са как да я кръстят?

мама сънчо, благодаря задочно и аз за инфото за катето и мини мони, стискам палци все така да върви.  Praynig

верими и на теб стиснати палци и гуш да се прибираш още утре, а не да те държат, освен ако не се налага и е по-добре за трима ви Hug

авенсис и пайче, много сладурански дрешки, всичките много ми харесаха.

за бодитата лично мнение, но аз съм твърдо за къс ръкав, дребос е летен, в най-голямата жега роден,  а и бебчо нямам намерение да го претоплям. пелена винаги може да му се метне отгоре. не пречи ако случайно много се сбози времето да си имате с къс ръкав, разбира се. аз мисля и боди тип потник да слагам също, имам си останали от дреб-дреб.

за ТК bebe 2 много добре е описала нещата, общо-взето подобно беше и при мен като ситуация, като приключихме със спешното секцио, с малки вариации. много се радвам на инфото за ТК, mrs raven мисля писа, че има климатици - не за друго, те няма как да са нон стоп пуснати с бебетата вътре, но поне да се охлади и да влезнеш е друго. преди беше ад под небето, понеже моята стая беше с такова изложение (двоен вип беше) че целия ден беше на слънце, скрий се ако можеш Rolling Eyes
за водата, упойката, катетъра даже докторите ни караха да пием и сок от зелена ябълка, той много помагал. аз вода много трудно пия и се борех със сока, абе зор си беше, понеже както писа и бебе2, след упойката има като ефект едно втрисане и е трудно да пиеш от легнало положение докат осе друсаш  Rolling Eyes за катетъра, на мен миго сложиха преди упойката, но имах такива контракции от системата окситоцин, че грам не съм разбрала какво и къде са ми завряли. после си ми беше ок, но имаше момичетата, които се оплакваха, че не им е удобно с катетъра. Thinking

забравих да се поФаля и аз - дойдоха ни тапетките за спалнята, в събота мисля да идем да си ги вземем, и скоро юрвам мъжа да ги слага, че да сложим леглото, и да вземем да купим шкаф поне за бебо, няма да имам иначе къде да слагам нещата. и сме готови да чакаме Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 14:27 от elpet

# 304
Елфита, честита племенница! Да ви е жива и здрава!
Пайче, на мен също най-много ми харесва първият вариант на прическата. Нещата, които си харесала за беба са страхотни.Моето мнение също за обличането е, че като ще е момиченце, защо да не му купим няколко фантифлюшки Heart Eyes. Не зная колко е практично или не, но и петте чифта обувки с 10-15 см с ток в гардероба ми не са практични. Това не значи, че не съм ги носила поне по веднъж Laughing
VeryMe, дано скоро си си вкъщи и да се чувстваш добре.
Като гледам момичета как пазарувате и се  Embarassed. Аз все още нищо не съм купила. Смятам от тази събота и неделя да започна да променям това. На нас ни е първо бебе и няма от никой какво да вземем. Все си казваме, че има време, ама като си помисля как се клатя сега и като кача два етажа пуфтя като парен локомотив, в жегите определено няма как да се пазарува.

# 305
tara , споко и ние още не съм пазарували, освен помпа и шишета(и то защото имаха сериозна промоция). Всеки пт като влезем с ММ в някой магазин с идеята да пазаруваме за бебчо, почваме да избираме, да се кефим, да си го представяме и после сякаш нещо се пречупва в нас и излизаме с празни ръце , защото ни се струва рано. Много е трудно да се мине тази психологическа граница.

За водата след раждането мен ме светнаха, че е най-удобно да си вземем от ония малките води за спортисти, които имат приставка тип беберон.

# 306
Някоя от мамите раждала вече секцио, сега като расте корема сърби ли ви операцията, че аз на моменти съм направо като ... няма такъв сърбеж.

# 307
Някоя от мамите раждала вече секцио, сега като расте корема сърби ли ви операцията, че аз на моменти съм направо като ... няма такъв сърбеж.

аз нямам никакви операции и пак ме сърби - нормално за бременността, нали се разпъва кожата.

# 308
Да то това е ясно, мен никъде другаде не, само операцията.

# 309
ами мен ме боли - не често, 3-4 пъти да съм усетила, но ме хвана шубето да не ми се отвори шева  Mr. Green та последния път карах доки да ми го гледа  hahaha
За отворените врати в МД - аз вчера се записах за 22 май, та ако някои ходи тогава да пише  Hug

# 310
  • София
Само аз ли съм се ориентирала в да раждам в Майчин дом без екип
И аз мисля в майчин дом да раждам без екип.

# 311
  • София
Да то това е ясно, мен никъде другаде не, само операцията.
мен поне не, отвреме навреме целия ме сърби, не белега

# 312
  • София
Момичета, тези гащи за еднократна употреба аз си мислех, че имат отдолу нещо като превръзка, т.е. като памперс все едно да са. Като си купих обаче и ги отворих видях, че нямат нищо. Бях се настроила, че няма да слагам допълнително превръзка, дали има такива?

Laughing само памперси за възрастни остава като вариант. Не, еднократните са мрежичка, няма как без превръзка или лингнин

Елфита, честито бебче. Да е много щастливо, здраво, добро, гордост за мама и тате!

За ТК. Аз раждах ноември, и беше такава жега невероятна! Когато децата бяха на тоалет си отваряхме прозореца, а когато бяха при нас - вратата към коридора. Просто не се дишаше вътре. Миналият път бях в двоен вип заедно с Радулитка, но този път ще си взема единичен. Не за друго, но леглата май са малко по-различни, ако не се бъркам, по-добри. Аз от това, на което спях, се бях изкривила супер много - беше ми се схванал врата, даже инжекциите не помогнаха и 4 дена бях като парализирана. Само 2 нощи у дома ме оправиха. Пък и този път искам само почивка. Даже през нощта мисля да давам бебето на сестрите и аз да си спя. Предният път го взимаха само за тоалет и през нощта спеше при мен, но сега и аз ще трябва да си почина. Иначе условията там са много добри. Със сигурност ще съм там отново, може би този път няма да плащам за избор на екип, а само за акушерката си. Така се случи, че раждах през нощта, и бях като в супер вип - нямаше никой с мен и цялото внимание си беше насочено към мен. Катетър ми сложиха след като ме зашиха - аз не усещах дали ми се пишка от упойката, та една сестра вика, абе ти дай да те изпишкам за всеки случай  Laughing Веднага след това ми го махна. Общо взето съм много доволна

VeryMe, радвам се че пишеш и че сте добре. Макар и да не коментирам много - но те следя внимателно Simple Smile

# 313
Момичета споделете за отворените врати в МД защото аз няма да мога да отида  Cry

# 314
  • Там някъде
Plesure леглата в единичния и двойния вип са еднакви. Жената обясни, че миналата година са сменени всички легла и във виповете вече няма с пружина. Самите легла ми направи впечатление, че са с доста дебели матраци и имат дистанционни за нагласяне на позицията на самото легло, което според мен е супер удобно!

Общи условия

Активация на акаунт