Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 081
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
      Добро утро на всички мамчета!
    Днес е нов ден и вярвам, че нашето талисманче Кати ще е добре. Кураж и сили на родителите, за да преминат през това изпитание. Каквото и да кажа, ще е малко, но поне мога да съм мислено с теб Ники и да се моля.....
   За козунаците: аз не умея да меся и едва ли ще се засиля тази година, макар, че доста ме заинтригувахте с вашите рецепти, а и пекарна нямам и най-вероятно ще си боядисаме яйчица, а козунаците ще си купим Simple Smile
  За чаршафчетата: Имахме 2 комплекта + още няколко долни само и с тях изкарахме.
  Май и още нещо щях да пиша......, ама като се сетя.
    Пожелавам хубав ден на всички и се пазете!

# 76
Bebe2, благодаря за идеята - ще се възползвам  Heart Eyes

# 77
Mini_moni кураж и не се отчайвай, сигурна съм че всичко ще наред. Не позволявай на съмнението да се промъква и за секунда дори. Имай вяра и само положителни мисли. Както бебе2 каза, прави си визуализации, как расте, как ще се гушкате като я изпишат. Детенцето явно има силна воля, ама няма как иначе нали е овне, тъй че с рогата напред и кураж.  Hug

# 78
и от мен стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover mini_moni

# 79
Мини-мони кураж!
Дано сте много силни, дано всичко приключи положително и остане един лош спомен само!
Всички ще се молим за малкото съкровище!!  Praynig

# 80
  • Пловдив
Мини_мони, често пукането на мехура се предизвиква от хламидии, уреаплазми или микоплазми. Тези инфекции НЕ се хващат с МБ, а се пуска специална посявка.

О,това е кофти.Никога не са ми предлагали тези изследвания и не са ми правени.При какви обстоятелства ги предлагат?Предполагам се пренасят по полов път?

# 81
  • Варна
Мира, би ли споделила как правиш козунаците в машината. Аз имам машина, но досега всичките ми опити са били провал - и месени на ръка и в машина.

Рецептата вече я написах.
Скрит текст:
Аз най-често правя козунак по тази рецепта:
150 мл прясно мляко
2 яйца
50 мл олио
40 гр краве масло (разстопено)
150 гр захар
1 пак. суха мая
450 - 500 гр  брашно (до меко тесто)
настъргана кора на 1 лимон
1 ванилия
може стафиди при звуковия сигнал и бадеми за отгоре
Отговор

Слагам всичко в хлебопекарната. Пускам на първа програма е при мен за нормален хляб. Меси, може би 20тина минути, не съм засичала). Наблюдавам само тестото, че понякога в зависимост от големината на яйцата трябва да се добавя брашно. Идеята е след като спре да се маже под бъркалките да се добави още малко. Тестото трябва да е меко. После там втасва май към 30мин., след което последва второ месене, сигнал за стафиди, ядки и прочие. Вадя, плета, намазвам, поръсвам и оставям да втаса. Пека във фурната. В началото ги пекох в машината и никак не ми харесваха, та затова във фурната.  Peace

Чаршафчета ползвах и аз повече долни. Имам 2 от баткото с ластик - синьо и зелено, две без ластик - в синьо, та уредих госпожицата с един жълт и един розов с ластик. Комплект не мисля да купувам.

1905vv ахх тези детски градини!  Whistling Какво ли не очаква човек от там.

Изпращам отново много много положителна енергия, сила и вяра на нашето талисманче! Hug Вярвам, че малката Екатерина ще бъде здраво и усмихнато момиченце!  Praynig Praynig Praynig

mini_moni наистина не се притеснявай да пишеш в случай, че имате нужда от някаква помощ - независимо каква.  Hug

# 82
Момичета, кое име повече ви харесва Николина или Наталия?  Rolling Eyes

Козунаци и аз мисля да правя  Simple Smile

# 83
  • Пловдив
 ♥Elfita♥, за съжаление масово не предупреждават и не ги пускат. При преждевременно раждане, аборт  веднага ги пускат, но след дъжд качулка.... Общо взето по-често  жени с проблеми със  забременяването ги правят: 1. Защото може да са една от причината, 2. Защото се сблъскват с доста повече инфо, изследвания и т.н....
Да, предават се по полов път и не е задължително да има симптоми, даже по-често няма.

# 84
  • Пловдив

Peace На галено Нати или Лия.Николина ми звучи грубичко.А и има светица Наталия.Последното е много важно за мен.Ето тук е житието на Св Св Адриан и Наталия http://www.pravoslavieto.com/life/08.26_sv_Adrian_Natalia.htm .Празнуват се в един ден

Пивал,определено след аборт или преждевременно раждане е след дъжд качулка.Ами ще стискаме кълките да юли и ще се молим всичко да е наред.Пък ако нещо после ми излезе,тъкмо ще знам кого да комбя-половинката  Joy

# 85
Малко да ви разсмея с тия мои кухи яйца. Току що звънна мъжа ми.
Той:  Какво правиш?
Аз отговарям задъхано:  Духам от пет минути на едно яйце да го изпразня, ама голям зор, то няма свършване, все изтича.
Той:  #Crazy #Crazy драматично мълчание.... #Crazy  Духаш? На кого?

Ама и аз съм една уфсъ....докато обясня за какво става въпрос..... Та яйцето е "изпразнено" и подготвено за довечера. Ама няма да се учудя мъжо да влети всеки момент у нас, да провери за всеки случай, дет се вика.......

# 86
Малко да ви разсмея с тия мои кухи яйца. Току що звънна мъжа ми.
Той:  Какво правиш?
Аз отговарям задъхано:  Духам от пет минути на едно яйце да го изпразня, ама голям зор, то няма свършване, все изтича.
Той:  #Crazy #Crazy драматично мълчание.... #Crazy  Духаш? На кого?

Ама и аз съм една уфсъ....докато обясня за какво става въпрос..... Та яйцето е "изпразнено" и подготвено за довечера. Ама няма да се учудя мъжо да влети всеки момент у нас, да провери за всеки случай, дет се вика.......
smile3532 олеле какво му е било на човека докато разбере за какво става въпрос

# 87
  • Пловдив
 1905vv,  Laughing Laughing Laughing,  има по-лесен начин, със спринцовка. С иглата го разбъркваш и после със спринцовката вкарваш въздух и го избутваш. Измива ли се добре яйцето отвътре?

# 88
 pival, ми като нямам спринцовка - духам  Joy После го напълних с вода и веро и изплакнах. Дано се е измило добре. Ама наистина е зор това духане ви казвам. Пробих едни мънички дупчици и напъвай, напъвай...чак корема ме стегна. Абе смях да има.

# 89
Mini_Moni много стиснати палчета и от мен.Убедена съм, че малката Екатерина ще се пребори и много ще ви радва.Избрала си е дата на която се раждат силни хора.Моят дядо е роден на 04.04, а и тя все пак е едно малко овне, а ние не се предаваме никога  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.Ако имаш нужда от нещо каквото и да е пиши без начение дали е морална подкрепа парички или нещо друго.Насреща сме всички  Hug .Ако още ви трябва кръв пиши.Веднага ще намеря кой да пратя до пловдив да даде ако не може да се даде в Стара Загора и да се прати.
1905vv Разсмя ме със сълзи  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт