Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 244
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Mini_Moni стискам палци и се моля всичко с малката Екатерина да се развие по най-добрия начин.
Много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
Mini_Moni и всички остнали, вижте какъв ден е днес:

8 април (вторник) точно в 13:34 часа до 9 април в 14:30 часа настъпва 10 ден от лунният месец. Символ - изворът.

Един от най-позитивните дни на месеца, изпълнен с предизвикателства и изненади. Въздухът около нас ще се напои с аромата на свободата, на уважението и на толерантността, така че поемайки дълбоко въздух ще почувстваме как всяко част от тялото ни се изпълва със сила, воля и кураж за да преодолеем проблемите, препятствията или житейските интриги. На този ден можем да получим внезапно прозрение за нашата предопределеност, за това кои сме, а не какви искат да бъдем. Така ще свалим всичко, което ни стяга и задушава, ще махнем старите дрехи и обувки за да стъпим на „свежата трева” и да усетим с цялото си тяло сладостта и радостта от това да бъдем себе си.

На този лунен ден можем чрез мисловна концентрация или молитва да визуализираме онова, към което истински и неподправено се стремим. Сякаш всеки знак, всеки символ, среща или събитие ще ни съдействат за това. Всяка среща или случка са провокирани от миналото и ще определят бъдещето, така че е добре да знаем наистина какво искаме да постигнем. Но ако искаме да продължим ще е добре да приключим с всичко онова, което ни забавя, блокира или саботира. Много често това е собствения ни страх, неувереност или чувство за вина.

Нека наистина да приключим с всички регресивни неща и да се впуснем в нова житейска авантюра, което ще ни стимулира. Ще усетим, че отново живеем с пълна сила. Не е важно какво ще стане, а това да се наслаждаваме и оползотворим това, което е тук и сега вместо да гадаем за някога там...

# 92
  • София
mini_moni, да се присъединя и аз към другите бъдещи мами от София - ако ти трябва някаква помощ тук, ще съдействаме с всичко възможно - лекари и тел. им номера, кръв, и т.н... Само кажи!

Момичета, кое име повече ви харесва Николина или Наталия?  Rolling Eyes

KRISTI4, и на мен Наталия ми харесва повече. Николина е доста грубо женско име. Виж Николай ми харесва Simple Smile Другият вариант е Николета, Никол или само Ники, ако искаш да е нещо подобно Wink В един сериал, който гледах преди една от главните героини се казваше Нико и много ме изкефи това име. Simple Smile

Monik@, беше питала за доплера - на мен ми го пускат всеки път. Той е като режим на ехографа - прави се при стандартен преглед с ехограф, просто с доплера се виждат всички кръвоносни съдове - твоите на матката, на пъпната връв артериите, както и на бебето артериите - така се следи кръвотока. Кръвоносните съдове светят в синьо и червено и лекарят си знае какво да гледа Simple Smile Нищо особено Wink

bebe2
, започвам активно с визуализациите и позитивното мислене, защото от вчера само лоши новини получавам Sad

Прегръдки за всички момичета и нека бъдем усмихнати и позитивни!!!  Hug

# 93
Незнам моя лекар защо смята че от 7 мия месец може да ми говори за секцио,но трябва да е далеч от мисълта че това ще ме накара да насрочвам дати и да го избирам него Simple Smile Аз попринцип се надявам нормално да родя и то без избор на екип,така че живот и здраве  ще е каквото дойде.

# 94
mini_moni и аз съм с теб и ако имаш нужда от нещо съм/сме насреща ! Изпращам ти цялата си позитивна енергия!  Hug

За хламидии/уреаплазми/микоплазми и при мен никой не ми е пускал. Само стандартна МБ  Thinking На вас останалите пускали ли са? То и сега да поискам сигурно е късно. Еее защо такъв пропуск!  Crossing Arms

Niya_nicko: Мерси за обяснението!

1905vv : Представям си реакцията на мъжа ти  Joy

Кристи : И двете са много хубави имена, трудно ми е да изкажа мнение  Rolling Eyes

Момичета доколко на ден бяха нормални безболезнените контракции(втърдяване на корем)? Или вече в 7ми месец е нормално да са увеличени.

# 95
  • София
mini_moni сега прочетох за малката екатерина и искам и аз да ти пожелая кураж и сили, ще се моля за теб и малката душица, да можете скоро да се приберете вкъщи  Hug  Praynig
bebe2 за алергията на лео това което пишеш е много неприятно, това значи че милия е нон стоп на този сироп, а той си е сериозен, съжалявам да го чуя  Thinking в конкретния случай за бактробана, ако при вас е ринит, койт ое през цялата година и сега се променя цвета на секрета, пак бих те посъветвала да му вземете секрет преди да третираш - при сина ми и мен, не помня дали писах, секрет няма и цвят няма.
Кристич и двете са хубави, трудно ми е да изкажа мнение, но по-скоро съм за николина, може и никол, ако идеята е да е с този корен, пак ще си празнува на никулден си мисля. Peace
Monik@ и на мен такъв секрет не ми е пускан Rolling Eyes
за нощниците и ТК, след 2007 г. не мога да коментирам - през 2007  въпросът не беше искам или не, просто не даваха да си с друга нощница освен с техните, не са били скъсани и не са били мръсни, аз нямам забележки, а съм силно гнуслива. как се процедира след това, може да каже някой от опит, поради което аз чакам инфо от едно мамче от миналата година, макар списъкът на сайта им да ме навежда по-скоро на мисълта че е възможно да са сменили политиката Peace

# 96
 Момичета, извинявайте, че нахлувам в темата! Аз съм с термин 10 август, но ви чета често  Hug

Искам само да пожелая на mini_moni кураж и сили, малката Екатерина да се окаже борбрно дете с много късмет и да си бъде вкъщи след известно време с мама и тати!  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug

# 97
  • Пловдив
Аз съм ги пускала на своя глава преди да забременея. Нямах такива гадини, но държах да ги направя.

# 98
  • София
Хламидии/уреаплазми/микоплазми/токсоплазмоза и на мен не са ми пускани сега. Правила съм си ги след втория мисед в търсене на причини, преди около 2 г., дано да нямам промяна оттогава, явно на ЗК не може да се разчита.
Кристи, на мен също Наталия/Натали повече ми харесва или пък производно на Николина, както са ти предложили и други момичета : Никол, Ники, Нико, мога да добавя и Нина, Никита.

# 99
  • София
Аз съм ги пускала на своя глава преди да забременея. Нямах такива гадини, но държах да ги направя.
pival как ги пусна, какво искаш да изследват точно, да питам докторката, че да видя дали и аз да не си пусна Rolling Eyes

# 100
  • Телиш/Плевен
mini_moni, радвам се, че пишеш тук и във фейсбук. Hug Не спирай да вярваш, че малката ти героиня ще се пребори. Ние не спираме да се молим и да вярвам в това. Ще ти припомня думите на една юлка'2013: "юлските теми са късметлийски!" Heart Eyes Екатерина е родена на късметлийска дата, а фактът, че вече толкова дни се бори за живота си, само доказва колко е силна и със сигурност ще бъде късметлийка в живота. Прегръщам те силно и те моля да вярваш, че всичко ще се развие по най-добрия начин! Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

KRISTI4, на мен повече ми харесва Николина. Peace Ето малко за самото име: "Името Николина произхожда от гръцки език (в древногръцката митология: богинята Нике). В буквален превод името означава победа." Heart Eyes

1905vv, само си представям ако аз водех този разговор с ММ, който в момента е в командировка... hahaha

mini_mouse, хубаво е, че имаш позиция по въпроса и се придържаш към нея. Аз не знам дали това наистина е причината лекарят ти отсега да говори за секцио, но само предполагам и казвам какво аз бих си помислила. Има предостатъчно време, ще се обърнат бебчетата ни. Hug

Monik@, на мен са ми пускали само за хламидии още с първите изследвания, но само защото докторката имаше съмнения за такава инфекция. Явно не е практика, което е жалко... ooooh!

# 101
Мини-мони, и аз ти изпращам силни прегръдки и цялата си подкрепа за теб и малката Екатерина! Praynig Моля се за нея и вярвам,че ще се порасне голяма, здрава, силна и красива! С всяка изминала секунда си я представям все по-голяма и по-силна! Всички сме с вас и от каквото и да имате нужда - на линия сме и от Бургас. Много вяра и кураж и само позитивни мисли! Hug Hug Hug

# 102
момичета преди време говорихме за пазаруване в този сайт
http://www.clothingattesco.com/

днес видях, че има кодче за теското:
SPRINGTREAT - *£10 off when you spend £50 or more
валидно до 21-ви април 2014 г.

поръчката я доставят до БГ със Спийди. Доставката до БГ е £10, което с този код я прави безплатна  Hug

# 103

bebe2 за алергията на лео това което пишеш е много неприятно, това значи че милия е нон стоп на този сироп, а той си е сериозен, съжалявам да го чуя  Thinking в конкретния случай за бактробана, ако при вас е ринит, койт ое през цялата година и сега се променя цвета на секрета, пак бих те посъветвала да му вземете секрет преди да третираш - при сина ми и мен, не помня дали писах, секрет няма и цвят няма.

преди месец и половина пускахме и се установи че има "малки количества стрептококи", но явно добре се повлиява от бактробан, защото в момента в който мазна вечерта преди лягане, на сутринта секретът (жълт) го няма. Пък е верно че душко много го тормози носът и лошото е че не се знае от какво. През лятото има затишие, ама през останалото време #Crazy

# 104
  • Пловдив
 elpet, още преди да забременея си пусках МБ и казах, че държа да си пусна и другите. Взеха проба с още един тампон, защото се прави отделна посявка

Общи условия

Активация на акаунт