Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 249
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
момичета преди време говорихме за пазаруване в този сайт
http://www.clothingattesco.com/

днес видях, че има кодче за теското:
SPRINGTREAT - *£10 off when you spend £50 or more
валидно до 21-ви април 2014 г.

поръчката я доставят до БГ със Спийди. Доставката до БГ е £10, което с този код я прави безплатна  Hug

Някой иска ли да се комбинираме???Има уникални дрешкиии....

# 106
  • Бургас
Mini_moni  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 силно за теб и малката Екатерина. Вярвам, че ще се пребори и ще порастне силно и борбено дете.
  С каквото мога да помогна и аз съм насреща. Имай куража и вярата, за да ги предаваш и на малката принцеса.

# 107

поръчката я доставят до БГ със Спийди. Доставката до БГ е £10, което с този код я прави безплатна  Hug

ами то не е трудно да направиш 50 паунда, само за баткото и бъдещото бебе вече сметката ми е 70 паунда  Joy

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 14:15 от dona_78

# 108
elpet, още преди да забременея си пусках МБ и казах, че държа да си пусна и другите. Взеха проба с още един тампон, защото се прави отделна посявка

Аз преди да забременея ходих при моята АГ, при която си ходя от години(но не следи бременност и сега съм при друг) и й казах, че искам бебе и да пускаме каквото трябва преди да започнем опитите. Пусна ми цитонамазка, МБ, гледа яйчници, колпоскопия, хормони..само тия неща НЕ. Еее ако знаех! Дано ги нямам тия гадинки.  Praynig Това, което ме успокоява донякъде е, че забременях от първи опит.

# 109
здравейте мами  Hug
не съм влизала доста отдавна ,компютъра ми беше счупен.Сега вече ще ви следя еври дей.
Стискам палци на мони-мони,всичко да е наред.
п.п моето бебче ще е момиче  Grinning

# 110

ами то не е трудно да направиш 50 паунда, само за баткото и бъдещото бебе вече сметката ми е 70 паунда  Joy

За мен е трудно, защото всичко съм накупила,.....но много ми харесват бодитата с надписите и евентуално искам да поръчам 7-8 бодита за новородено...

# 111
  • София
преди месец и половина пускахме и се установи че има "малки количества стрептококи", но явно добре се повлиява от бактробан, защото в момента в който мазна вечерта преди лягане, на сутринта секретът (жълт) го няма. Пък е верно че душко много го тормози носът и лошото е че не се знае от какво. През лятото има затишие, ама през останалото време #Crazy
те всичките лятото са в затишие, познай защо, спират да си обменят разни "култури"  Laughing сега разбрах че една негова приятелка е с конюктивит и зелен сопол, който най-вероятно е с подобен произход... та аз предупредих майка й за неговия секрет, да има предвид да вземе мерки, че да не си обменят нещата до безобразие, така че те разбирам. по принцип вече не помня писах ли, но д-ра микробиолог ни посъветва като спрем да мажем да пуснем секрет но да има пак 5-7 дни след мазането, така че ако искаш помисли, ако мажете една седмица после дали да не дадете пак, нищо че преди месец и нещо сте давали, то е минало доста време  Hug

pival и аз пусках другите неща, но това даже като пишеш, се сещам че тя ме попита имам ли оплаквания и аз като казах не, и тя каза, че няма смисъл да давам пари само.... така че за хламидиите сто процента нямам - цитонамазка, МБ и май е това, като за хламидиите бях убедена че влиза в другото в МБ. Rolling Eyes ще проверя какво имам в нас.....

stefanovaiva привет и от мен   bouquet

# 112
  • София
Здравейте мамчета,
моля за помощ - купих си днес колан за бременни, сложих си го, но сега ми изникват въпроси, които забравих да задам в магазина. Моля мамите, които ползват да ме консултират - как точно трябва да го усещам, страх ме е да не съм го стегнала прекалено и колко време се носи - по цял ден постоянно ли, или само когато излизам на разходка или се натоварвам повече с ходене и движения?
Ето модела, който си купих - http://www.aurafix.com/EN/UrunDetay.aspx?id=492&s=Pregnancy-Corset%22.html
VeryMe, пиши ми, мила - къде си, как се казваш и в коя стая точно лежиш и в кой сектор, за да пратя мамчето да те види и ако има нужда да я питаш нещо да ти обясни. (днес като бях в МД питахме и колежките и - казаха, че на 9тия етаж имало само гинекология и ако те приемат трябвало да е на 5,7, или 8ми етаж)
И не на последно място да се отчета - бях на 3та ФМ днес, без да обяснявам излишно - докторката каза - нямам забележки Simple Smile Беба е по малка с 3 дни, но не е проблем. След месец пак ще ходя - ей така, да се успокояваме, че всичко е наред (дай боже на всички!)

# 113
  • Варна
Момичета доколко на ден бяха нормални безболезнените контракции(втърдяване на корем)? Или вече в 7ми месец е нормално да са увеличени.

И на мен ще ми е интересно да чуя. Днес бях на ЖК(по каса) и като казах на докторката, че от 2-3 дни имам, неболезнени, може би на около 2-3ч. Някой път два пъти за час, после пък 4 часа нищо и тя така ме стресна. Много било. Трябвало да нямам. Изписа магнезии. Тези дни може да отида и на частно да видя там какво ще ми кажат.

Иначе принцесата е ОК. 690гр. Сладко сладко мляскаше. Много хубава!  Heart Eyes

Кристи и от мен глас за Наталия.

mama irina добре дошла!  Hug

1905vv  hahaha hahaha hahaha Искрено се посмях.

# 114
  • Пловдив
Аз имам по 3-4 силни контракции на ден и ми казват, че е екстра.

Момичета, знам, че не ги пускат тези гадини и полудявам. Нямало смисъл.... Twisted Evil Да не си даваме парите...  Twisted Evil А по принцип при тях много често няма симптоми.

# 115
 Hug Hug Hug Hug Praynigза малката Екатерина spoko

# 116
  • София
MiRa^ браво за малката госпожица, пу пу все така, както и при жоси  Hug

дописвам - попадах на тема за млекомати виждали ли сте я? изглежда много интересно:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763430.30

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 16:36 от elpet

# 117
mini_moni   Hug Hug Hug за теб и малката Екатерина.

# 118
Радвам се, че mini_moni има желание и сили да ни пише. Още веднъж  Hug за нея и бебка.

Аз имам чувството, че водя класацията по най-голямо бебе - 27 г.с. ненавършена и 1.300 кг  Shocked

# 119
  • Пловдив
 Petq T, да ви е живо и здраво. Иначе отговаря ли си на седмиците? Ти колко кг си качила? Хапваш ли повече сладичко? Околоплодните води в норма ли са?

Общи условия

Активация на акаунт