Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 250
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Josi_josi : Аз нямам точно този модел колан, но го слагам предимно като излизам на разходки и въобще когато се очертава повечко време да съм права. Това, което знам е, че не е хубаво непрекъснато да се носи, защото мускулите се отпускат и стават лениви.
Как го слагам? Гледам да е сравнително стегнато, колкото да поддържа коремчето, но не прекалено. Ако ти остава отпечатък на кожата (както при стегнат ластик на китката на ръката ти) не е добре. Задната част я слагаш на кръста. Т.е. предната част е под корема, а задната по-високо, на нивото на кръста.
Аз също в началото се чудих как се слага това чудо, но ти ще усетиш как ти е най-удобно.  Peace

# 121
  • Телиш/Плевен
Момичета, знам, че не ги пускат тези гадини и полудявам. Нямало смисъл.... Twisted Evil Да не си даваме парите...  Twisted Evil А по принцип при тях много често няма симптоми.
Да, за да имаме повече пари, че да им пълним гушите за всеки преглед!!!  #2gunfire Поне оправданието, че не пускат такива важни изследвания да беше някакво правдоподобно, а то... Close

# 122
  • София
Monik@, благодаря ти за съветите!  Hug Ще си го слагам и аз когато имам планувано повечко движение, че през по- голямата част от деня съм седнала и се губи смисъла.

# 123
Mini_Moni и всички остнали, вижте какъв ден е днес:

8 април (вторник) точно в 13:34 часа до 9 април в 14:30 часа настъпва 10 ден от лунният месец. Символ - изворът.

Един от най-позитивните дни на месеца, изпълнен с предизвикателства и изненади. Въздухът около нас ще се напои с аромата на свободата, на уважението и на толерантността, така че поемайки дълбоко въздух ще почувстваме как всяко част от тялото ни се изпълва със сила, воля и кураж за да преодолеем проблемите, препятствията или житейските интриги. На този ден можем да получим внезапно прозрение за нашата предопределеност, за това кои сме, а не какви искат да бъдем. Така ще свалим всичко, което ни стяга и задушава, ще махнем старите дрехи и обувки за да стъпим на „свежата трева” и да усетим с цялото си тяло сладостта и радостта от това да бъдем себе си.

На този лунен ден можем чрез мисловна концентрация или молитва да визуализираме онова, към което истински и неподправено се стремим. Сякаш всеки знак, всеки символ, среща или събитие ще ни съдействат за това. Всяка среща или случка са провокирани от миналото и ще определят бъдещето, така че е добре да знаем наистина какво искаме да постигнем. Но ако искаме да продължим ще е добре да приключим с всичко онова, което ни забавя, блокира или саботира. Много често това е собствения ни страх, неувереност или чувство за вина.

Нека наистина да приключим с всички регресивни неща и да се впуснем в нова житейска авантюра, което ще ни стимулира. Ще усетим, че отново живеем с пълна сила. Не е важно какво ще стане, а това да се наслаждаваме и оползотворим това, което е тук и сега вместо да гадаем за някога там...
Отделих си цялото време и си представях здравата си голяма дъщеричка-засмяна и щастлива с мама,тати и бати  Hug Аз много вярвам на такива неща  Peace

# 124

8 април (вторник) точно в 13:34 часа до 9 април в 14:30 часа настъпва 10 ден от лунният месец. Символ - изворът.

Един от най-позитивните дни на месеца, изпълнен с предизвикателства и изненади. Въздухът около нас ще се напои с аромата на свободата, на уважението и на толерантността, така че поемайки дълбоко въздух ще почувстваме как всяко част от тялото ни се изпълва със сила, воля и кураж за да преодолеем проблемите, препятствията или житейските интриги. На този ден можем да получим внезапно прозрение за нашата предопределеност, за това кои сме, а не какви искат да бъдем. Така ще свалим всичко, което ни стяга и задушава, ще махнем старите дрехи и обувки за да стъпим на „свежата трева” и да усетим с цялото си тяло сладостта и радостта от това да бъдем себе си.

На този лунен ден можем чрез мисловна концентрация или молитва да визуализираме онова, към което истински и неподправено се стремим. Сякаш всеки знак, всеки символ, среща или събитие ще ни съдействат за това. Всяка среща или случка са провокирани от миналото и ще определят бъдещето, така че е добре да знаем наистина какво искаме да постигнем. Но ако искаме да продължим ще е добре да приключим с всичко онова, което ни забавя, блокира или саботира. Много често това е собствения ни страх, неувереност или чувство за вина.

Нека наистина да приключим с всички регресивни неща и да се впуснем в нова житейска авантюра, което ще ни стимулира. Ще усетим, че отново живеем с пълна сила. Не е важно какво ще стане, а това да се наслаждаваме и оползотворим това, което е тук и сега вместо да гадаем за някога там...
Отделих си цялото време и си представях здравата си голяма дъщеричка-засмяна и щастлива с мама,тати и бати  Hug Аз много вярвам на такива неща  Peace
Представяй си миличка това е много важно за нея  Hug

# 125
  • Пловдив

Представяй си миличка това е много важно за нея  Hug
според мен е много важно да се настройвате позитивно и ще видите как всичко ще се нареди с талисмана на групата Екатерина  Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 126

само така, не се оставяй на мъката и унинието. Бъди силна и борбена, каквато искаш и тя да бъде. Господ помага на тези които знаят какво искат и към какво се стремят.  Hug

# 127
И аз искам да се присъединя към молитвите и позитивните мисли на всички за малката Екатерина и mini_moni. Наистина, ако има нужда от кръв, ще се  мобилизираме и до Пловдив, стига всичко да е наред и скоро да си бъдете заедно, всички живи и здрави.

# 128
  • Пловдив
Мини мони,ако ви искат нещо допълнително,пиши наистина.Кръв ще даде моя мъж без проблем

# 129
Момичета извинете ме, че се намесвам в темата ви- аз съм от августинките.
Силно се моля за талисманчето на групата ви Екатеринка, да е здрава и силна и да се пребори с всичко!   Praynig Praynig Praynig
Кураж на семейството, бебенцето ви е борбено!  Hug
Цялата ни групичка се моли за малкото слънчице!  Hug

# 130
mini_moni цял ден сте в мислите ми! И тук ти пиша, че силно вярвям с всеки изминал ден на ни споделяш само добри новини за малкото геройче. Ти си силна жена, радвам се, че продължаваш да ни пишеш, има на кого да прилича малката Екатерина! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 131
  • София
Малко да ви разсмея с тия мои кухи яйца. Току що звънна мъжа ми.
Той:  Какво правиш?
Аз отговарям задъхано:  Духам от пет минути на едно яйце да го изпразня, ама голям зор, то няма свършване, все изтича.
Той:  #Crazy #Crazy драматично мълчание.... #Crazy  Духаш? На кого?

Ама и аз съм една уфсъ....докато обясня за какво става въпрос..... Та яйцето е "изпразнено" и подготвено за довечера. Ама няма да се учудя мъжо да влети всеки момент у нас, да провери за всеки случай, дет се вика.......

Laughing Laughing Laughing Laughing отдавна не се бях смяла така!

елпет
, със сигурност си носиш ти нощниците - аз раждах там преди по-малко от година и половина.

момичета преди време говорихме за пазаруване в този сайт
http://www.clothingattesco.com/

днес видях, че има кодче за теското:
SPRINGTREAT - *£10 off when you spend £50 or more
валидно до 21-ви април 2014 г.

поръчката я доставят до БГ със Спийди. Доставката до БГ е £10, което с този код я прави безплатна  Hug

аз точно вчера поръчах от там, и се възползвах от кода. Само че доставката си я направих през Габко - взимат само по 2,2 на килограм. При мен не мисля, че ще е повече от 1 кг. Правя вече втора поръчка през тях, очаквам първата да дойде до 10 дена.

# 132
Petq T, да ви е живо и здраво. Иначе отговаря ли си на седмиците? Ти колко кг си качила? Хапваш ли повече сладичко? Околоплодните води в норма ли са?

Благодаря, мила Simple Smile Лекарят всеки път ми казва, че бебето върви с  две седмици напред, което може би обяснява тези размери. Иначе аз съм качила около 12 кг, не мисля, че ям много сладко, знам ли newsm78 И преди обичах, но сега гледам да не прекалявам по веднъж на ден нещо, ако ми се прияде сладко.

# 133
Здравейте, момичета. Аз съм от юнските мами. Стискам палци за малката Екатерина - moni_moni, ще се моля за нея, нека Бог й даде сили да се пребори Praynig Hug.

# 134
Момичета, прочетох всяка една ваша дума,всяко пожелание ....радвам се,че съм обградена от толкова позитивни и отзивчиви хора,трогвате ме много!!! Няма да мога да благодаря на всяка мама за подкрепата поименно,но ще използвам да благодаря на всички.Радвам се,че сте готови да ми подадете ръка,но засега е достатъчна положителната ви енергия и мисли (много помагат) .Кръв намерихме достатъчно за сега, а парички не ми трябват засега -всичко  по бебето се поема от болницата.Използват разни пътеки и от мен не искат нищо.Иначе грижата й на ден надхвърля 1000 лв,а някои лекарства са по над 4000 лв едното,но определено лечението няма да  е за наша сметка засега.Най- хубавото нещо и важно,което можете да направите за нас -вие вече го направихте.То е и най- безценното- добрата дума,надеждата,подкрепата,усмивката-благодаря ви  Hug Hug Hug Hug
Ще ви пиша често как е малката душичка,утре заминавам за Пловдив да си я видим,поссле за София за ден и пак към ПЛовдив...ще разучил всички варианти за лечение...Много,много ме обнадеждихте,дадохте ми крила и заредихте тялото ми с много сила....Бъдете живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт