Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 312
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
 mini_moni,  Hug Hug, всички сме с вас. Чакаме те с добри новини! Сила, кураж и вяра!!!

# 136
Прегръщаме ви  Hug Hug Hug Бъди силна!!!

# 137
  • София
Мила Mini_moni, в предишната ни отчетна тема горе-долу по същото време се роди едно малко крехко момиченце. В момента това момиченце е една прекрасна млада дама на 9г. Пожелавам на твоята Екатерина да бъде силна и борбена, вярвам, че ще се пребори... На теб и семейството ти много кураж  Hug!

# 138

bebe2 за алергията на лео това което пишеш е много неприятно, това значи че милия е нон стоп на този сироп, а той си е сериозен, съжалявам да го чуя  Thinking в конкретния случай за бактробана, ако при вас е ринит, койт ое през цялата година и сега се променя цвета на секрета, пак бих те посъветвала да му вземете секрет преди да третираш - при сина ми и мен, не помня дали писах, секрет няма и цвят няма.

преди месец и половина пускахме и се установи че има "малки количества стрептококи", но явно добре се повлиява от бактробан, защото в момента в който мазна вечерта преди лягане, на сутринта секретът (жълт) го няма. Пък е верно че душко много го тормози носът и лошото е че не се знае от какво. През лятото има затишие, ама през останалото време #Crazy

Момичета, извинявайте, че директно питам без да чета назад, но мжое ли да кажете за какво си говорите?
Аз съм в "отсъствие" именно заради проблемите с вечно течащия нос на дъщеря ми!
Ходим по доктори , но управия засега не виждам.
Проблема казват, че е аденоиди , които трябва да се премахната с хирургическа намеса. Малък е процента за алергия..Но все още не искаме да прибързваме... :/

Благодаря много за мненията на всички , относно имената Наталиня и Николина.
И аз повече клоня към Наталия-блгагодаря още веднъж  Hug

# 139

bebe2 за алергията на лео това което пишеш е много неприятно, това значи че милия е нон стоп на този сироп, а той си е сериозен, съжалявам да го чуя  Thinking в конкретния случай за бактробана, ако при вас е ринит, койт ое през цялата година и сега се променя цвета на секрета, пак бих те посъветвала да му вземете секрет преди да третираш - при сина ми и мен, не помня дали писах, секрет няма и цвят няма.

преди месец и половина пускахме и се установи че има "малки количества стрептококи", но явно добре се повлиява от бактробан, защото в момента в който мазна вечерта преди лягане, на сутринта секретът (жълт) го няма. Пък е верно че душко много го тормози носът и лошото е че не се знае от какво. През лятото има затишие, ама през останалото време #Crazy

Момичета, извинявайте, че директно питам без да чета назад, но мжое ли да кажете за какво си говорите?
Аз съм в "отсъствие" именно заради проблемите с вечно течащия нос на дъщеря ми!
Ходим по доктори , но управия засега не виждам.
Проблема казват, че е аденоиди , които трябва да се премахната с хирургическа намеса. Малък е процента за алергия..Но все още не искаме да прибързваме... :/

Благодаря много за мненията на всички , относно имената Наталиня и Николина.
И аз повече клоня към Наталия-блгагодаря още веднъж  Hug
Laughing, става дума че хлапето на Елпет е на бактробан (маз за нос на антибиотична основа) след наличие на гадинки в носния секрет. Моето дете от 3 годишна възраст до сега (на 5год и 4мес) е с непрекъснат заден ринит. Оперирахме го от 3 сливица и тогава док във ВМИ каза че лигавицата му е виолетова Shocked и иде реч за алергия. Не се установи от какво и сега детето е пролет есен и зима на аериус (антихистаминов противоалергичен сироп за отбъбване на лигавицата) и сега го понамазвам с бактробан, който се отразява добре. По съвет на Елпет, може да пуснете секрет, пък ако сте в София, препоръчвам да се видите с д-р Дончев от УНГ на ВМА. Адски е добър

# 140
бебе2,
аха значи темата която ме вълнува, затова си говорите  Laughing
такааа, нашия педи все казва, че при нас е алергия. Да, но можели да е цялогодишна се питам  Rolling Eyes
Няма ден, без сопол. Какво ли не пием, пръскаме с какво ли не чистим. Аспиратор към прахосмукачка купихме, има облекчение, но не и решение на проблема.
Пускахме и излседване на секрета-нищо.
Пием зиртекс за алергиуя (евентуално)- засега нищо!!
Стигнахме и до отит на средното охо, което мжое да стане страшно...
и так...и така...

точно от това се боя..Правим операцията, но пък се оказва алергия и какво  Close
Не, не сме в България! Лутаме се тук на две места, май на трети УНГ ще идем. Не знам вече!!!!!  Cry

# 141
mini_moni, не спирам да мисля за вас, дано, дано това да е само поредното житейско изпитание, след време да си спомняте с малката Кати с усмивка за тези времена,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 142
  • Там някъде
Petq T миналата седмица като бях на ЖК се установи, че и при нас бебо е 1270, върви една седмица напред, но док каза, че няма нищо притеснително - просто ще е по-големичко бебе. Не зная дали има връзка между килограмите, които са се родили родителите, и тези на бебо, но аз съм била 2550, а ММ 3100 и затова ми е чудно, че бебо върви големичък, но важното е всичко да има хепи енд  Grinning
Момичета, исках да попитам от къде си купувате анцунзи за бременни (по скоро долнища, но може и комплект)? Аз вкъщи карам с каквото имам, но по Великден ми се очертава ходене на хижа и ми се иска да съм малко по-така - чисто за мое си удоволствие, обаче не зная къде да търся.....

# 143
  • Пловдив
Mrs Raven, в Н§М и  Waikiki има.

Понякога прекомерното качване  на тегло на бебето и  майката може да се дължи на гестационен диабет. Ест, че не е задължително да има проблем

Аз се чувствам вече доста по-добре, само на хапчета съм, но ме е страх да ме изпишат... Шийката е мека и се държи само от серклажа на 15 мм. Мисля да остана още, да мине най-критичния период. Имат изгода от престоя ми, но никой лекар не ме надъхва да стоя.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 09:31 от pival

# 144
бебе2,
аха значи темата която ме вълнува, затова си говорите  Laughing
такааа, нашия педи все казва, че при нас е алергия. Да, но можели да е цялогодишна се питам  Rolling Eyes
Няма ден, без сопол. Какво ли не пием, пръскаме с какво ли не чистим. Аспиратор към прахосмукачка купихме, има облекчение, но не и решение на проблема.
Пускахме и излседване на секрета-нищо.
Пием зиртекс за алергиуя (евентуално)- засега нищо!!
Стигнахме и до отит на средното охо, което мжое да стане страшно...
и так...и така...

точно от това се боя..Правим операцията, но пък се оказва алергия и какво  Close
Не, не сме в България! Лутаме се тук на две места, май на трети УНГ ще идем. Не знам вече!!!!!  Cry
ето ти една производна статия от нета http://www.ekipnews.com/news/nauka/zdrave/prichinitelite_na_celo … ija_rinit/113526/ за целогодишния ринит. Положението е адско просто. И лошото е че тези непрекъснати възпаления в носа и ограничената възможност за прием на кислород водят до недостиг на такъв в мозъчните клетки  и разни гърла, бронхити, ларингити и отити, както при вас. Ние махнахме сливицата, състоянието се подобри, но не се премахна. Непрекъснато нещо дреме. Много е трудно да се установи кой е алергена и тоя мръсен въздух дето го дишаме не помага хич... Аз съм го заподозряла, защото отидем ли в планината за 5-6 дена всичко минава... Единствената ми надежда е че има схващане че при момчетата е доста разпространено и се израства след 7-мата година.

# 145
Mrs Raven, в Н§М и  Waikiki има.

Аз се чувствам вече доста по-добре, само на хапчета съм, но ме е страх да ме изпишат... Шийката е мека и се държи само от серклажа на 15 мм. Мисля да остана още, да мине най-критичния период. Имат изгода от престоя ми, но никой лекар не ме надъхва да стоя.

Пивал, прости ми невежеството, но 15 мм как е като дължина? И добре ли е да е мека?
Така или иначе важното е че си по-добре и че си по-уверена, пък най-добре си стой при тях да те обгрижват Hug

# 146
  • Пловдив
bebe2, ми не е много добре. Лошото е , че отвътре е отворен канала и мехурът опира в конеца, държи го само серклажа. Не е добре, че шийката е мека, затова се наложи повторен серклаж, защото предишният се беше изхлузил .... Страх ме е да не стане и с този така. Скъпо или не, стоя си тук...

# 147
bebe2, ми не е много добре. Лошото е , че отвътре е отворен канала и мехурът опира в конеца, държи го само серклажа. Не е добре, че шийката е мека, затова се наложи повторен серклаж, защото предишният се беше изхлузил .... Страх ме е да не стане и с този така. Скъпо или не, стоя си тук...

скъпо, но крайната цел е безценна Heart Eyes. Кураж
Нещо мелодично за сутришното кафе на мами и бебчета http://www.youtube.com/watch?v=AcL7UemRuWU Hug

# 148
Mrs Raven, в Н§М и  Waikiki има.

Понякога прекомерното качване  на тегло на бебето и  майката може да се дължи на гестационен диабет. Ест, че не е задължително да има проблем

Pival,
много се радвам за теб ! Остани, мила, настоявай. Вече много лежиш там, по-добре и по-спокойна ще си за още известно време да останеш.

Спокоен и ведър ден на всички, момичета   bouquet

# 149
  • София
Вчера на лекцията за естественото раждане (която ме потресе, ужаси и почти разплака #Crazy) казаха, че нормално дължината на шийката е 4 см. Така че 1.5 см си е малко, а е мека, когато започне да се изглажда (отваря), т.е. започва раждане Sad Нали като отидеш да раждаш затова те "бъркат" да видят дали шийката е омекнала  Sick

Pival, стой си в болницата и никакъв стрес, според мен най-добре така.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт