Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 386
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
И аз трябва да ходя на фризьор, че и аз съм с една къдрава грива,моят ми предлага да ме направи на кичури нещо такова вие какво ще кажете
Скрит текст:
или така
Скрит текст:
или така http://glamradar.com/wp-content/uploads/2013/01/ombre-curly-hair.jpg

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:07 от sweetpie

# 211
  • Телиш/Плевен
sweetpie, на мен сякаш първият вариант ми допада повече. 4470

# 212
  • Варна
Омбре  Laughing С две ръце ЗА. Първото повече ми харесва.

# 213
Пайче, и аз залагам на номер 1  Peace

Леле момичета няма да ви и обяснявам как си представям написаното от вас в главата им предвид факта, че не съм виждала и изживявала раждане и до преди месец не знаех дори какво е лохии  Laughing
Всъщност какво правят на тези визитации като родиш? Не си представям да се разкрачвам цялата в кръв  Shocked боже, аз в кой свят живея? Сигурно ме мислите за лигла ама наистина за мен всичко това е много ново и непознато.

# 214
  • София
Пайче, и аз залагам на номер 1  Peace
още един глас за номер едно
аз съм с кестенява коса, доста дълга и като цяло права, винаги съм се чудела дали ще ми отива такова омбре....

Monik@ визитацията е по-добре от клизмата, според мен  Laughing шегувам се. няма как да не е ново ако не ти се е случвало, ама да ти кажа като гледам на мен като ми се е случило, пак ще имам нови неща - ето на , нощници, гащи  Laughing док ми беше препоръчал едни много яки лепенки за секциото, с които можеш да се къпеш, не помня какви бяха, ще питам, скъпички бяха, но поне можех да се къпя, другите само се мажеха..... а в тази жега да не можеш да се изкъпеш си е гадно ....

# 215
elpet : Много ме разсмя  Laughing А за тия лепенки - помня като ме оперираха от апендицит и на мен ми бяха препоръчали едни, с които мога да се къпя, но освен това спомагаха за по-бързото въстановяване на белега. Ама да ме убиеш не помня как се казваха..бяха едни белички и тънички  newsm78 Не бяха най-евтините, но вършиха чудесна работа. Не мога и да си представя да не се къпя тези 5 дена в болница! Ето и за това не се бях замислила   Shocked

# 216
  • София
Да ви разказвам нашия развой с нежеланието на малкия да ходи на ясла..........
мира, търсех си нещо и се оказа, че във форума има и теми с психолози, ако прецениш, че биха могли да подпомогнат от дистанция, можеш и с пост да им поставиш питане по вашият въпрос и да видиш и те какво биха могли да кажат  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=89.0

monik@ сигурно има и друго, ама просто така ми идват отвреме-навреме примерите, това отделно от майтапа  Hug важното е да си мислиш позитивно и да се настроиш че има някои неща, които може да не ти допаднат, не да си с прекалено високи очаквания, за да не се разочароваш и да не летиш в облаците, че да не се срутиш. според мен тук е идеалната среда - всяка си споделя опита или прочетеното или инфото откъдето и да го има, и поне имаш това, а предимството е за подготвения  Wink

# 217
Никакви лепенки не съм ползвала аз. Оперираха ме в 18.30 ч и в 8 ч на другия ден станах да се раздвижа. Махнаха ми превръзката и ме пратиха да се къпя. Нищо му нямаше на шева, аз съм лепена, без конци или телбодчета. Така че явно е до клиника и начин на операция. Надявам се и сега да е така, поне в Пловдив де.

# 218
  • Пловдив
Оперираха ме в 18.30 ч и в 8 ч на другия ден станах да се раздвижа. Махнаха ми превръзката и ме пратиха да се къпя. Нищо му нямаше на шева, аз съм лепена, без конци или телбодчета. Така че явно е до клиника и начин на операция. Надявам се и сега да е така, поне в Пловдив де.

И аз бях така.Сега в Селена повечето лекари ползват аграфи /телбод/.Мисля,че и с тях схемата обаче си е същата.Къпане на другия ден и т.н.Нищо по-различно

# 219
  • Пловдив
sweetpie и аз съм за първия вариант,оххх и аз искам такава,но се боядисвам с черна боя и докато я махна и ще си махна и косата Laughing

# 220
  • София
Оперираха ме в 18.30 ч и в 8 ч на другия ден станах да се раздвижа. Махнаха ми превръзката и ме пратиха да се къпя. Нищо му нямаше на шева, аз съм лепена, без конци или телбодчета. Така че явно е до клиника и начин на операция. Надявам се и сега да е така, поне в Пловдив де.
И аз бях така.Сега в Селена повечето лекари ползват аграфи /телбод/.Мисля,че и с тях схемата обаче си е същата.Къпане на другия ден и т.н.Нищо по-различно
шита съм отвътре с резорбиращи конци, отвън имаше две "опашки" от конци и съм лепена. сега не знам как ще.
добрата новина е че белег почти нямам и каквото има е супер бледо, надявам се и сега да е така, че на такива ужасии се начетох из форума..... Rolling Eyes
но къпане не даваха на никой, освен ако не е с такава лепенка. но пък при мен имаше момичета които не бяха оперирани по този начин, ами май само шити, помня че имаше разлика, но беше преди много време....

# 221
  • София
Хм, кака така отсега знаете, че второто раждане ще е секцио, защото първото е било такова?
Аз на това се надявах, но за сега ме отрязаха и се настройвам за естествено  Sick

# 222
  • София
Хм, кака така отсега знаете, че второто раждане ще е секцио, защото първото е било такова?
Аз на това се надявах, но за сега ме отрязаха и се настройвам за естествено  Sick
при мен, така говорихме с докторката. защо са те отрязали Thinking

# 223
  • Пловдив

То не само предно секцио е причина за секцио сега.Аз си знам,че и този път задължително секцио.Освен предното има и др здравословни причини

Много майки пък се борят за нормално след секцио.Не се намира лесно лекар,който да се ангажира с такова

# 224

А да питам сега като съм планово секцио и определяме дата - нали няма да ме карат да седя 1 седмица в болница? Thinking Че аз си го представям така - разбираме се с доктора за 25-ти да кажем и аз на 25-ти в 8ч сутринта пристигам в болницата с багажчето и в 11ч ме срязват  Heart Eyes хич не ми се седи преди това в тази тъпа болница. Много ме депресира.. Tired

сестра ми беше с планово секцио по предписание на офталмолога. Приеха я единия ден, на другия в 12.30 секциото беше направено и бебо "роден".

Общи условия

Активация на акаунт