Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 360
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро!

bee_di, много ти е хубаво омбрето!
Миме, много фетски този бебефон, да си го ползваш със здраве. Аз няма да ползвам такива джаджи, ще разчитам на многото си очи, които ми порастнаха покрай синковеца  Joy Joy Joy
Сиси, моя лигльо не бих го пуснала. Страх ме е, нямам доверие на никой да ми го гледа. Плюс това, още първата вечер ще ревне за мен. Плаши ме скупчването на много деца на едно място без родителски контол. Но просто съм си параноичка на дема моето дете, всеки сам си решава.

Сега тръгвам по организационни въпроси за РД на принца другата седмица. Иска да е на тема Междузвездни войни - покани, салфетки, парти.... Дано успея да уредя всичко, че ще има иначе рев и сополи.

# 346
  • Пловдив
как мислите пускали ли сте си децата така на лагер на 4 5 годишна възраст  ooooh! Thinking ooooh!

Не бих за нищо на света.Дори с някоя баба не я пускаме.Не че те преритват да я гледат,де.Но се заговори лятото да я водят на море.С мъжът ми обсъдихме и преценихме,че рискът е по-голям от ползата и няма да я пуснем на море със свекърите
Но все пак си зависи от детето.Ако е разбрано,има чувство за самосъхранение и не си пада по екстремните ситуации,може и да се замислим

# 347
Здравейте!
Аз искам да попитам вие ходите ли на кино? Въпросът ми е от гледна точка на това, дали силният звук не би смутил бебето? Не че толкова драматизирам от такива неща, но не бих искала да му създавам два-три часов- дискомфорт. Как мислите?  Rolling Eyes

# 348
Аз ходя на кино и  с първата бременност ходех стига да издържиш на едно място толкова време , на мен ми става все по трудно Simple Smile

# 349
  • Бургас
Точно преди да вляза в болницата ходих на кино. Не знам за бебето, но аз самата се почувствах некомфортно точно от силния шум и реших, че засега прекратявам. Освен това се разстроих от самия филм, гледахме "Ной" Simple Smile

За мен дете в градината е малко за лагер, пускала съм най-рано в първи клас. Но както казаха и другите, зависи от самото дете и от учителите.

Последно за нощниците от продавалника - току-що ми се обадиха да кажат, че има грешка в описанието и размерите са само до XL, нямат XXL. Отказах си поръчката Sad

# 350
  • Телиш/Плевен
Мимето14, да ти е честит бебефона. Много е хубав! Heart Eyes

Alxndrnas, прецени ти как се чувстваш. Има бъдещи майки, които чак до деветия месец ходят на кино и по концерти. Аз не мога, защото даже в магазин като прекарам повече от 15 минути и ми става лошо. Sad А вече и със седналото положение ми е много трудно, усещам задух и не е никак приятно. Но ти ако ги нямаш тези проблеми, можеш спокойно да отидеш. Относно бебето не съм запозната, но след като другите майки ходят на такива места и после раждат здрави бебета, предполагам, че не е опасно. Peace

За килограмите - вчера се мерих и вече съм +7, което значи, че съм качила 2 кила през последния месец. Аз ги виждам (и чувствам) поне двойно повече, но се радвам, че дотук са толкова.  261uu

# 351
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз прекарах много гадна нощ с ужасни болки в ханша отстрани..явно се разтягам ама така болииии..чак си поплаках  Sad На килограми съм +8 ама не виждам особена промяна в тялото ми освен на корем.  Thinking Коремът ми е се струва огромен. Тежи ми ужасно много. Даже бих ви пуснала снимка да изкажете мнение, че малко ме шашка. После ще се снимам и покажа.

За киното: Не съм ходила скоро, но посещавам много шумни барове и клубове понякога и не ми е било проблем. Питала съм и лекарят ми и само ми се изсмя, че съм параноичка  Blush

Мими, честит ти бебефон. Супер е!

# 352
  • София
миме, честит бебефон и от мен  Hug
пайче столчето е хубаво, аз не виждам да му има нещо, просто марката предполагам. аз на бертони бях взела миналия път, но го продадох, и те не бяха скъпи. срга мисля да взема ползвано, не ми се дават излишни пари, при положение, че столчето не е участвало в ПТП, т.е. реално няма причина да му "има нещо".
за връзването никога не сме го слагали отпред, за мен не е редно, а мисля че имаше и забрана, не съм сигурна. връзвали сме го обратно на движението, на самото столче си пише как се слага, не е сложно Peace
bee_di, омбрето ти се супер просто, добре си се справила  Hug
1905vv сложна задача за РД, къде ще го правите, погледна ли в лагуната за тортички, изобщо как движиш организацията  Peace
Sisi_28 аз бих пуснала дребоса догодина (в лентичката пише на колко е), не сега. според мен му е рано. той е достатъчно самостоятелен и съвестен, но на мен лично не ми е спокойно. мисля, че след като тръгне на училище и аз самата ще се пречупя, но сега не. все пак, ти си прецени и по детенце, ние тук си казваме нашето мнение само  Hug

има ли новини от днес от мини мони и бебка катя?
Hug

килограми дотук +11, което спрямо предната бременност е просто супер. Simple Smile

Monik@ съжалявам за болките, аз предния път се мажех с нещо, волтарен май, но като цяло плацебо ефект, боли си и това си е.... Confused

# 353
  • Пловдив
Прегледаха ме. Бебо е 900 гр. Положението си е същото, но поне не се влошава. Може да остана още седмица две в болницата, да мине най-рисковия период за бебето. Ще започнем терапия с кортикостероиди от 28 седмица. Нещо ми е тегаво и искам да се прибирам Sad((. Е, оплаках ви се  Hug

Забравих да се претегля ...

# 354
  • Пловдив
за връзването никога не сме го слагали отпред, за мен не е редно, а мисля че имаше и забрана, не съм сигурна. връзвали сме го обратно на движението, на самото столче си пише как се слага, не е сложно Peace

Отпред бебешко столче/детско столче не може,ако има въздушна възглавница.Може да се вози ако се деактивира въздушната възглавница или изобщо няма.Аз съм возила отпред със столче.На големите деца отпред им е супер интересно и гледат с едни големи очи.Но го правя само ако се налага и отзад пренасям друг обемен багаж или друго дете със столче+майка му

Пивал
,доста си постоя в болницата ти.Хубавото е,че не се влошаваш

# 355
здравейте момичета да ви почерпя по една торта   party023 ,че днес остарявам.

# 356
  • Пловдив
 ♥Elfita♥, месец и една седмица....

t_ivanovaa, жива, здрава и скоро много щастлива мама!

# 357
  • Бургас

nbirthday newsm51  Да си жива и здрава и в скоро време една прекрасна и много щастлива мама

# 358
 newsm59
да си жива и здрава и сбъднати мечти

# 359

Общи условия

Активация на акаунт