Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 356
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Здравейте, бремелинки!
Позагубих се за малко, но съм добре.Малко повече ангажименти имам, което разбира се не е оправдание, че не пиша.
Добре съм, коремчето расте, във вторник съм на женска консултация, нямам търпение да видим как вървят нещата.Килограмите са ми +8, в последно време така ми се хапват козунаци, много са ми вкусни.
Връщам се да чета назад.
Хубав ден!

# 361
  • Пловдив
 *Lilac*, радвам се, че се разписа  Hug Hug

# 362
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, момичета  Hug
Съжалявам, че нахълтвам от нищото в темичката ви, но нямаше как да подмина мама mini_moni и малката й дъщеричка Екатерина.
Мило майче, нека Господ чуе молитвите на всички, които са около и до теб, както и момичетата от отчетната темичка и от Юлки 2013. Всички вярваме, че нещата ще се подредят така, както трябва, а именно с прекрасен финал и здраво бебче вкъщи  Hug Стискаме палци, молим се и ВЯРВАМЕ!
Поздрави.

# 363
  • Телиш/Плевен
pival, добре е, че нещата са под контрол. Разбираемо е, че искаш да се прибереш. Стискам палци и през следващите седмица-две нещата да не се влошават и после да те изпишат. Hug fingerscrossed

t_ivanovaa, честит рожден ден! Tada Да си жива и здрава и една щастлива мама през юли!  party006

milevami, много сладко клипче! Two Hearts

*Lilac*, радвам се, че и при теб са добре нещата. Hug

VeryMe, чакаме и ти да се включиш с добри новини, че са те изписали днес. Hug

Katencetoo, много се радвам, че вече няколко юлки'2013 се включват в темичката ни. Аз следя вашата тема паралелно с нашата ( Embarassed ), а също често чета и старите ви отчетни теми и ми е много от полза почти всичко, което се обсъжда. Благодарим ви, че се молите за нашето талисманче. Всички вярваме, че ще се пребори и след няколко месеца ще си е вкъщи. Heart Eyes

# 364
 t_ivanovaa, честит празник! Здраве, щастие и много любов ти пожелавам!

Пивал, много време, ама нали е за добро. Не се сдухвай много, важното е да минават проблемите и скоро да си вкъщи.

Аз се прибрах скапана. Запазих час за партито в един детски център в Пловдив, Лазер Арена, в който като  центарна фигура е  изтипосан  Дарт Вейдър. Два часа стрелби и обир на трезор. После малко дискотека. Тортата отново е с всички персонажи на Стар уорс. На шампанското ще лепнем една картинка, че и то да е в тон...Поръчах поканите, но няма да мога да ги взема днес и довечера очаквам мрън-мрън, ти нали обеща за днес.....Ще ги раздава в понеделник, кво толкова. Остават ми салфетки и чаши, видях в Продавалник - 8 бр. от всяко за 25 лв. Ми много ми се вижда. Поканени са 10 деца, като май се очертава бройката да стигне до 15. Та 50 лв за салфетки нещо ми се досвидяха, та ще го мисля допълнително.

# 365
  • Бургас
Днес получих тези сладурчета от спортдирект http://www.sportsdirect.com/mclaren-perez-rompr-baby-569040?colcode=56904099 и http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-3-piece-romper-suit-babi … ?colcode=56001401
Първото е подходящо и за момченца и за момиченца. Струва ми се обаче, че е умалено. Поръчах 3-6 месеца, а като размер е като това на Кити от което взех 0-3 м. Чудесни материи и много качествена изработка.

# 366
  • София
пивалче, много бе месец и нещо, дай Боже идните 2 седмици да се дозакрепиш и да си се прибереш вече вкъщи. а защо кортикостероиди ще ти почват
misi77 много сладки китита и цената е чудесна Peace
елфитка, за столчето и аз така мисля, най-добре си е отзад. дребния голям мерак има милия, но за момента съм непреклонна.
t_ivanovaa, честит празник и от мен, с пожелания за много зраве, щастие и много любов и здраво бебче на финала!   bouquet  bouquet  bouquet
1905vv супер организация, поздравления  Grinning
лилак Hug

ох а  това с кучето и бебето е мноого сладко, смях му се с глас и го пуснах на колегите  Laughing

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 13:59 от elpet

# 367
Здравейте момичета, влизам само за да споделя нещо, понеже някои от мамчетата пазаруват от ИКЕА легълца и други неща. Това го открих на страницата на ИКЕА - изтеглят балдахини за детско легло

http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=recall

# 368
t_ivanova, Честит Рожден Ден !    pival, разбирам какво ти е, мен съща не ме изписват, а от сутринта имам две ромски свиждания в стаята, разбрах че до довечера ще има и трето. Дано не ви се стори расистко това, което казвам, просто имам нужда от почивка, а до мен постоянно се говори...плюс, че влизат и мъже..Дано не ми гръмнат бушоните до понеделник...

# 369
  • Пловдив
VeryMe, как си иначе? Силно гуш. Ще стискаме.. На теб ще ти правят ли терапия с кортикостероиди?

elpet, прави се терапия на майката, когато се очаква преждевременно раждане, Превантивна мярка е, коато помага за разгръщането на дробчетата на бебето. Прави се през две седмици.

# 370
  • Пловдив
t_ivanovaa,честит рожден ден  baloni

Вери ми,дано и ти да си по-добре.Не разделят ли циганките?При нас в държавните болници ги разделят от българките.Или поне опитват

Ние се измъкнахме на косъм от големия дъжд.Тъкмо се прибрахме и започна да праска яко.Добре че не си измих колата.Май ще изчакам да се извали тези дни и тогава

# 371
Здравейте мамчета!

Аз да ви се оплача малко. Вчера и днес нещо ме понаболява корема. Не е постоянна болка, нито пък само на едно място. Корема не ми е твърд, но малко ме притеснява така. Не че по принцип не ме приболява, ама сега като съм на чуждо място и май се филмирам. Вчера и предния ден много обиколки и разходки и бая се уморих. Дали е заради това  newsm78  Бебо иначе си шава даже доста и не само като съм легнала Simple Smile което си е успокоение
споделете на вас случва ли ви се така?

# 372
Здравейте!
Аз искам да попитам вие ходите ли на кино? Въпросът ми е от гледна точка на това, дали силният звук не би смутил бебето? Не че толкова драматизирам от такива неща, но не бих искала да му създавам два-три часов- дискомфорт. Как мислите?  Rolling Eyes

на мен много ми се ходи, с ММ често ходим по принцип и сега ми липсва. Но не смея точно заради децибелите, които така или иначе са вповече

# 373
здравейте момичета да ви почерпя по една торта   party023 ,че днес остарявам.

Честит Рожден Ден ! Бъди здрава и щастлива ! Много късмет и хубав, здрав бебок през Юли !

nbirthday

# 374
Благодаря ви момичета, за хубавите пожелания да ви се вращат и на вас.Благодаря ви и за съветите и компанията,научавам мн неща от вас.

Общи условия

Активация на акаунт