Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 355
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
 Честит рожден ден и от мен t_ivanova! Пожелавам ти здраве и само хубави емоции!
Avencis, възможно е да си се поуморила наистина. Опитай се да не се претоварваш!
Стискам палци на лежащите ни майчета!

# 376

Не разделят ли циганките?При нас в държавните болници ги разделят от българките.Или поне опитват

Ъхх не че нещо ама ето това си е дискриминация вече. Като навремето, когато са разделяли чернокожи от бели в автобусите и други места  #Crazy

VeryMe : Стискай зъби, малко остана. Дано не ти досаждат много и се успокоят.

Pival: Много си изкарала, малко остана да закрепиш нещата, друж се и ти. За добро е. С теб сме!

t_ivanova: Да си жива и здрава, много щастлива и много сбъднати мечти ти желая   bouquet

Avencis: Внимавай , аз като бях на нашата екскурзия също се преуморих. Ако имаш в себе си магнезий и но-шпа ги пий и се разхождай с много почивки.

1905vv: Браво за организацията. Много си бърза!

# 377
  • Пловдив
Ъхх не че нещо ама ето това си е дискриминация вече. Като навремето, когато са разделяли чернокожи от бели в автобусите и други места  #Crazy

Абсолютно е дискриминация.Освен това им дават по-кофтито стаи.Но все пак да си в една стая в болница с циганки не е приятно.Който е лежал,знае

Авенсис,преуморила си се.Забави темпото

# 378
  • Бургас
Не са ли под час тези посещения  newsm78

# 379
  • София
Е, очевидно в МД не ги дискриминират, лежат в една стая с VeryMe, нали така. Само се питам дали VeryMe не я дискриминират, като постоянно идват от родата на свиждане, че дори и мъже. Това разрешено ли е изобщо в болниците? Айде, роднини от женски пол, донякъде мога да понеса, но мъже да влизат в стаите в МД ...  newsm78

# 380
  • Русе
Здравейте!
Аз искам да попитам вие ходите ли на кино? Въпросът ми е от гледна точка на това, дали силният звук не би смутил бебето? Не че толкова драматизирам от такива неща, но не бих искала да му създавам два-три часов- дискомфорт. Как мислите?  Rolling Eyes
И ние ходихме на Ной тази седмица. Не ми беше много комфортно и се въртях като пумпал на стола.
Avensis, мен винаги ме заболява корема като походя повече. Също и се втвърдява. Гледам да редувам активните дни с такива, в които почивам повече.
t_ivanova, ЧРД! Да си жива и здрава!
Расистко, нерасистко, като раждах дъщеря ми тъкмо престоя в АГ ми се видя най-ужасен, точно заради циганките, с които съжителствах. Бяхме 5 в стая и бях единствената българка. Бяха много нахални, шляпаха нон-стоп на циганско-турски, имаха се за нещо повече, понеже имаха по няколко деца. Едната дори си позволи да ми хване гърдата с една ръка и да навре бебето с другата, а ръцете и миришеха на фасове, защото се криеше да пуши във WC. Мъжете нахлуваха в стаята, абе нагла работа. Нямах търпение да ме изпишат. Освен това персоналът в родилното се държеше по-добре с тях, сигурно точно поради опасения да не бъдат обвинени в дискриминация.

# 381
  • Пловдив
Мъжете и те хора  Joy
То пък да пускат само жени,не го разбирам.Нали и мъжете искат да си видят жените.В частната АГ клиника Селена в Пловдив,в деня след операцията в стаята ми идваха роднини и от двата пола.На момичето в моята стая също.Просто трябва да се стои малко,да не са много хора наведнъж и да не се говори високо.

# 382
  • Пловдив
 ToHu_, че моят мъж идва всеки ден, как така да не пускат мъже  Shocked ти направо ме уби...

# 383
Ей затова ще се моля да има свободен ВИП  Whistling

# 384
Аз затова искам самостоятелна стая. Не искам да се съобразявам с никого.

# 385
  • Пловдив
Пивал,в стаята ти ли идва или в стаята за свиждане?

sweetpie,и аз го мислих да съм сама.Даже ще ми уредят самостоятелна стая,без да плащам допълнително,но взех да се разколебавам.4 ри дни сама,а аз обичам да си бърболясвам.Особено ако случи човек на съквартирантка,може да е много добре

# 386
  • Пловдив
При мен са две легла, но сега съм сама в стая. Почти не слагат момичета при мен, като самостоятелен ВИП ми е Simple Smile)

В стаята при мен стои, когато му е удобно. Никой не е направил забележка. ВИП стаята тук е 200 лв на вечер, малко множко ще ми дойде....

Цял ден чакам новини за талисманчето ни  Praynig

# 387
VeryMe, на кой етаж те сложиха.Аз като бях на 10-ия си имаше време за свиждане май беше от 16-18.През останалото време не са влизали ....Плус може да поискаш да те преместят в друга стая, защото не можеш да си почиваш така....Аз слава богу като бях там нямаше такива екземпляри .....Стискам палци бързо да те изпишат и всичко да е наред  Praynig

# 388
  • София
Аз ли те убих?  ooooh! Понеже аз влизам в стаята на бременни жени и им преча да си почиват и да оздравяват?  Crazy

Е имаме много различни представи за болнично заведение явно. Да пази господ, влизала съм в болница само веднъж, с детето, беше на 2 години и стояхме 10 дни. Най-ужасните 10 дни в живота ми. Никой не пускаха в отделението, няма жени, няма мъже. Който може да излиза, излизаше на двора да се види с близките. И за мен е правилно. Там важното е здравето на пациентите, не кой какво искал.Това е болница, не хан. Втора градска беше болницата, не е била частна. За частната в която раждах, няма да ви разказвам как беше, защото може още някой да убия аз, с моите разбирания  Peace

# 389
И аз много се чудя между самостоятелен и двоен ВИП и всеки ден си променям решението. Хем ме блазни идеята да съм самичка и да не се съобразявам с никого, хем ме е страх да не изпукам от скука. От друга страна ако ми настанят някоя мацка, с която не можем да се разберем би било доста неприятно... ухх дилеми, дилеми! Ако се случи, както казаха в ТК, че при ВИП бащите ще получат достъп до нас по всяко време тогава направо си взимам единична, но ако са само тези 2 мизерни часа на ден ...не знам.

Общи условия

Активация на акаунт