Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 340
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Pival, разбирам, че ти е писнало, но кураж, още малко остана, много  Hug Hug Hug
И аз вече полудявам, май ще ходя на психо после Cry
mini_moni, дано всичко се развива добре, вярвам, че мъничката е силна като теб newsm17 newsm17 newsm17

# 391
  • Бургас
Ама това са лежащи бременни, които стават само до 00. Не могат да излизат, за да се видят с роднините си.
И естествено съпрузите имат право да посещават бременните си жени. Просто е редно свижданията да са във фиксирани часове, а не безразборни. И да се проявява малко култура.

# 392
  • Пловдив
В стаята при мен стои, когато му е удобно. Никой не е направил забележка. ВИП стаята тук е 200 лв на вечер, малко множко ще ми дойде...

Щом няма друго момиче при теб е нормално да идва в стаята ти и да не е проблем.Випа си е сума,но тъй като няма да го плащам аз и него го мислих.Но акушерка ме разубеди,защото Випа е горе и ще съм сама на етажа.Не че като звънна няма да дойдат,но все пак.Хубав вариант е изолатора на първия етаж.Хем близо да бебешката стая,хем до стаята за свиждане,хем до дежурните

Аз ли те убих?  ooooh! Понеже аз влизам в стаята на бременни жени и им преча да си почиват и да оздравяват?  Crazy

Тони,разбирам,че си против посещенията в стаята.Но за да е здрав човек физически,трябва да се чувства добре и емоционално.А това няма как да стане без жив контакт с любимите хора

# 393
  • Пловдив
 ToHu_, аз не мога да ставам от леглото, нямам физическата възможност и това означава да не го видя два месеца.... Ест се съобразява и не идва, когато си почиваме. Аз стоя в частна клиника точно, за да мога да го виждам. И чак да не пускат мъже ми е малко крайно изказване...  На мен не ми пречи и свиждането на другите момичета. Имаше само едно момиче, което изобщо не се съобразяваше... Аз се опитвам да си почивам, а тя си говори по телефона нон стоп... Включваше скайп  по никое време...

Когато съм лежала с децата по болници, не е влизал в стаята при нас..

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 18:42 от pival

# 394
  • Пловдив
Здравейте да мина да се отчета и аз Simple Smile
Днес бях на ЖК всичко е наред,но моята АГ много ме издразни,добре че ще се местя при друг АГ следващия месец.
Помолих я да ми даде направление за ортопед,защото имам проблем бях писала за това имам скъсяване на единия крак с 2 см и 10 операции.боли ме кръста от началото на бременността и тя ми каза че нямало нужда било нормално.Ядосах се и отидох при ЛЛ обясних и как стоят нещата и тя ми вика как няма да ти даде направление АГ-то може да имаш проблеми с таза,а от там при едно нормално раждане по-голям проблем ще стане,както и да е ЛЛ ми даде направление,но се ядосах защото АГ-то ме излъга,че няма направления и само ако било наложително тогава щяла да ми даде.
Какво по наложително от това не знам много ме ядоса.
Натоварих ви,но няма на кого да кажа.
mini_moni дано всичко е наред с вас  Hug Praynig
На всички пожелавам лека вечер    bouquet

# 395
Момичета, аз май дадох искра за спор с тези свиждания..Въпроса има две страни-наистина не е приятно непознати мъже да ти влизат в стаята извън свиждането, но от друга страна нашите мъже, които с радост очакваме да ни посетят също смущават съкилийничките ни. И понеже има хора и хора, не всеки се сеща да се съобрази с околните, както в моя случай с ромската рода.. За това момичета аз за раждането ще си цакам за ВИП. Pival-че никой нищо не ми е казвал още за терапия с кортико, дано да е добър знак.

# 396
  • Пловдив
 VeryMe, дано не стигаш до нея  Hug. Моята лекарка се подсигурява, защото може и да не дочакам 36-37а седмица.

Иванела83, има за какво да се ядосваш. Пиши след прегледа.

# 397
Ей направо не се побирам в кожата си  #Cussing out днес нали ви се похвалих за видео бебефона - аз го купих за 79,99 паунда и сега получавам писмо че е изпратен и две минути по-късно пак от амазон ми пращат рекламно съобщение за същтия бебефон намален на 57,68 паунда  #2gunfire е как да не го е яд човек  Mr. Green

# 398
Извинявайте дами за глупавото въпросче Embarassed но много искам да поръчам едни ливърпулски бодита от sports direct но не знам как става и как достигат до България.Ако може да ме светнете понеже онлайн не съм пазарувала от други сайтове в смисъл от други държави.  newsm78

# 399
t_ivanova честит рожден ден , много здраве и щастие желая

за стаите - надявам се да мога в МД да се добера до самостоятелна стая на 12 етаж , дано има свободна , някак си ще ми е по-комфортно да съм сама

ЖК от днес - всичко е наред , най-важното е че е с надоло главата , дано не се завърти , сетих се най-накрая да питам за гр на бебето , но АГ ми обясни че нейната апаратура не разполага с такава програма , която да показва грамажа и ще си остана в невидение за съжаление  Simple Smile

# 400
  • Телиш/Плевен
Иванела83, дано всичко е наред след прегледа! fingerscrossed А решението ти да смениш АГ-то е съвсем правилно, дано следващия път попаднеш на свестен доктор, който ще ти обръща внимание. Hug

VeryMe, радвам се, че се включи. Аз се надявах днес да те изпишат, но нищо. Важното е, че си добре. Hug

Мимето14, разбирам напълно яда ти. На мен стотици пъти ми се случва да си купя нещо и след седмица да го видя намалено.  #Cussing out И аз се ядосвам, ама нищо не мога да променя. Та радвай се на бебефона, пък здраве да е, че си изтървала малко по-изгодната цена. Hug

adi6405, важното е, че бебето е добре. То така или иначе с тези грамажи нещата са много относителни и понякога има големи отклонения, така че май е без значение дали ни ги казват или не. Всичко ще се разбере като дойде моментът да си видим бебчетата. Heart Eyes

# 401
  • София
t_ivanova, Честит Рожден Ден !    pival, разбирам какво ти е, мен съща не ме изписват, а от сутринта имам две ромски свиждания в стаята, разбрах че до довечера ще има и трето. Дано не ви се стори расистко това, което казвам, просто имам нужда от почивка, а до мен постоянно се говори...плюс, че влизат и мъже..Дано не ми гръмнат бушоните до понеделник...

Ама защо си мълчиш? Кажи им, че ти пречат - да идват в разрешените за свиждания часове или да излизат в коридора! Аз преди 2 години бях в Пирогов с пневмония - същата история - в женското отделение, стая с 10 легла, и една ромка - ей, мъжът й седеше там почти през цялото денонощие. На вторият ден не се стърпях и си отворих устата - не му е там мястото! Като искат да се гледат и държат за ръце - айде в коридора! Или, ако има възможност, нека те преместят. Ако не могат да стават като теб - пак казвам - има си правила на болниците и абсолютно навсякъде има фиксирани часове за свиждане.

за киното - аз ходех предният път до последно. Сега, за съжаление, няма на кой да оставя детето за да идем. Обаче, след 7 месец започнах да ходя на спокойни и даже леко тъпи филми, за да не стряскам детето с излишни резки и дразнещи звуци. Пък и за мен удоволствието бе никакво - да получаваш яки шутове по време на филма.

t_ivanovaa, честит рожден ден! Много щастие, красиви и положителни емоции, слънце и усмивки ти желая!

Avencis, първо си се изморила достатъчно. Второ, малкото сега си правя място и е нормално да те боли от време на време на разни места. Не мисля, че има от какво да се притсняваш, но, ако все пак не ти е спокойно, не мисля, че ще е проблем да пиеш няколко дена 3х1 но-шпа.

За свижданията във ВИПа на ТК - по всяко време може да дойде всеки. Аз не съм имала никакви проблеми, нито мацката, с която бях. На нас ни провървя да сме си заедно, защото се познавахме от преди това, пък и роднините ни са разбрани и нормални. Определено се радвам, че бяхме заедно - беше ни забавно, подкрепяхме се, не сме се притеснявали да си кажем ако има нещо. Даже първата ми снимка с бебе беше с нейното, а не с моето Simple Smile Ако пак се нагласим в Радулитка да раждаме заедно - ще се надявам да сме и в стаята заедно, ако не - тогава ще търся самостоятелен ВИП.

# 402
 Да и аз така си помислих да проправянето на мястото абе нали ви казвам филмирам се само Simple Smile
вижте днес какво взех  http://www.mothercare.com/Snoopy-Set---3-Piece/LB0897,default,pd.html#q=snoopy  много сладко Simple Smile лека нощ от мен душки

# 403
  • Телиш/Плевен
Да и аз така си помислих да проправянето на мястото абе нали ви казвам филмирам се само Simple Smile
вижте днес какво взех  http://www.mothercare.com/Snoopy-Set---3-Piece/LB0897,default,pd.html#q=snoopy  много сладко Simple Smile лека нощ от мен душки
Много, много сладко комплектче! Heart Eyes Още във фейсбук като го видях и ме грабна. Страхотни цветове!!! Heart Eyes

Лека нощ и от мен, тумбачета!

# 404
Здравейте!Влизам набързо да ви кажа,че нашето малко геройче се бори повече и от мъж,много й се живее....всеки ден е малка победа.Опитват се да я захранят,дадоха ми да я пипна по крачето,да й дам сили....засега всичко върви в добра посока...но все още ( пък и дълго време занапред) положението е критично и няма нищо сигурно....Ние тичаме по болници да питаме и разпитваме и така ....Ще пиша пак скоро.Вие се пазете  Hug
Пивал и при мен в Селената ,мъжа ми стоеше по цял ден в стаята,но пък бях сама.Никой не му е попречил да влиза...

Общи условия

Активация на акаунт