Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 878
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Добро утро

Мини мони,страхотни новини.Само такива до изписването на Екатерина.Това,че е момиченце е в голям плюс за ситуацията

# 406
mini-moni, много хубави новини, браво! Все така да вървите ви пожелавам. Знаеш ли, не помня вече кой  лекар беше, но някой ми казваше, че наистина новородените момиченца са по-жилави. Стискам ви палци и ако имате нужда от нещо, пишете да помагаме   Hug

# 407
Мини мони страхотни  Hug  Hug и аз съм Hug чувала, че момиченцата са по жилави. Бъди сигурна, че всичко ще е наред с малката Катерина

# 408
  • Пловдив
Много се радвам на хубавите новини. Момиченцата наистина са по-жилави. Браво на душичката!  Hug Hug Hug

# 409
  • Пловдив
Добро утро и от мен   bouquet
mini-moni много се радвам за теб дано и до края така да се бори малката Екатерина  Praynig Hug
Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 410
mini_moni  Hug Браво на твоето детенце Екатерина!
Много се радвам че си сменила и лентичката  Heart Eyes
относно това за момиченцата да ви кажа около нас всички двойки които са правили ин-витро имат момиченца и само една мама две момченца, явно от самото начало момиченцата са по борбени и издръжливи....

# 411
мини мони,горди сме  и ни трепват сърцата и ни се обръща всичко наопаки от радост  за всяка хубава новина,с вас сме все едно ви познавам ,така се чувствам и толкова се надявам искрено

# 412
mini_moni чудесни новини  Hug много се радвам за вас , стискам палци само такива неща да се чуват !!

# 413
  • Телиш/Плевен
mini_moni, браво на малката героиня!!! Hug Много, много, много се радвам на хубавите новини! Heart Eyes

Днес е Лазаровден - един от най-хубавите пролетни празници.  Heart Eyes Честит празник, тумбачета! Hug

# 414
  • Пловдив
Иванела83, дано всичко е наред след прегледа! fingerscrossed А решението ти да смениш АГ-то е съвсем правилно, дано следващия път попаднеш на свестен доктор, който ще ти обръща внимание. Hug
Лале в дъжда и аз се моля да намеря свестен доктор,но в днешно време да не се налага да стигаш до доктори,че повечето ако не си плащаш не те поглеждат,не говоря за всички,но повечето на които съм попадала като изкараш пари и веднага отношението се променя.

# 415
мини мони,горди сме  и ни трепват сърцата и ни се обръща всичко наопаки от радост  за всяка хубава новина,с вас сме все едно ви познавам ,така се чувствам и толкова се надявам искрено
  202uu и с мен е така  Hug

# 416
  • Там някъде
Мини_Мони, страхотни новини, радвам се за малката душичка! Все така борбена и за напред Praynig
Моник, в ТК един определен посетител (в моя случай ще е ММ) получава пропуск за часовете от 9 до 21 ако си във ВИП (без значение двоен или единичен). Останалата рода може да идва от 16 до 18 часа и то не в стаята, а отвън в коридора. Ох, на мен също мие чуденка единичен или двоен ВИП, понеже аз ще раждам в ТК. От една страна не искам да съм сама в стая от друга обаче има вероятност и да попадна на някакъв екземпляр (то не, че и аз не съм един Mr. Green) и после да ме е яд....абе все го мисля и все си сменям мнението, но има още време! Хубав ден, момичета!

# 417
Много се развълнувах от хубавите новини mini_moni, браво на нашето юлско талисманче!!! Hug Hug Hug
Днес ММ има рожден ден! Момичета да ви почерпя виртуално  Grinning

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 12:34 от bee_di

# 418
mini_moni, много се радвам за малкото съкровище, ще се справи, тя наистина е по-борбена и от мъж  Hug

# 419
bee_di честит рожденик.Много да е здрав,много да се обичате и уважавате!

Общи условия

Активация на акаунт