Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Честит имен ден на всички мами, носещо имената на цветя. Да сте живи, здрави, много обичани и глезени. И най-важното здрави и прекрасни бебчета през юли  Heart Eyes

# 451
plesure честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много здрава, обичана и късметлийка, а през юли да се зарадваш на здраво и усмихнато пумпалче2!  Tada  ura Tada Иии каква страхотна трапеза и спретнала  smile3501

Честит Имен Ден на всички цветя във групичката, поздравявам още ММ, както и лекарката благодарение на която сега съм бременна-д-р. Лилия Димитрова!  smile3525
На всички останали мами-Честит да ни е този хубав християнски празник! Обичайте се и бъдете горди майки, жената е създадена, за да носи любов и живот!

mini_moni пожелавам ти все така, всеки ден да носиш по една хубава новина за бебка, това е прекрасно наистина..

И при мен в болничната стая влезе частица от духа на празника, благодарение на една прекрасна жена, така мила и добра с мен - тя ми донесе върбови клонки, които закачих над леглото си.   bouquet

# 452
Добро утро и от мен на този светъл празник.
Честит имен ден на всички именници. Бъдете живи и здрави   bouquet
Plesure честит рожден ден! Пожелавам най-вече много здраве на теб и цялото ти семейство и да се радвате на чудно бебче накрая.   bouquet
Mini_moni можеш да разчиташ на нас ако имаш нужда от каквото и да било, дори и от пари. Смятам, че в Селена има много добри специалисти и те ще направят всичко, което е по силите им за малката Екатерина.

# 453
plesure Честит Рожден Ден и тук! Бъди жива и здрава и много щастлива!
alek_stz, както и всички мамчета с имена на цветя бъдете много здрави, щастливи и обичани!
Благодаря за вчерашните пожелания за празника на ММ.
Днес се надявам да изпече малко слънчице, да му се порадвам навън  Sunglasses

# 454
  • Бургас
Честит празник на всички, които днес имате личен повод! Бъдете здрави, обградени с любов, уют и спокойствие!
Честита Цветница на цялата дружина! Бъдете заредени с позитивното очакване на пролетта!
Желая ви цветно настроение и емоции  Heart Eyes

# 455
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!

Честит имен ден на всички празнуващи!
Честит рожден ден на plesure   ura юли месец да си родиш жив и здрав Пумпалчо2  Hug
VeryMe как си мила как е шийката, ще те изписват ли утре?
mini_moni нека този Християнски празник донесе много здраве на малката Екатерина!

# 456
mini_moni : И тази сутрин се събудих с мисли за вас  Hug Hug Hug

Pleasure, честит рожден ден ! Да си жива и здрава и много, много щастлива и здраво бебче на финал   bouquet

Момичета и аз ви черпя  виртуално по случай именния ми ден и честитя на всички цветенца, дръвчета изеленинки на този прекрасен празник Бъдете здрави и много усмихнати!   bouquet

# 457
Честит празник на всички прекрасни дами с имена на цветя!  bouquet

Едно питане за токсоплазмозата: трябва ли да се тествам за нея, ако съм живяла през март 10 дни с домашно куче? Само два пъти съм го пипала.

# 458
Честит празник на всички прекрасни дами с имена на цветя!  bouquet

Едно питане за токсоплазмозата: трябва ли да се тествам за нея, ако съм живяла през март 10 дни с домашно куче? Само два пъти съм го пипала.

# 459
Честита Цветница и честит имен ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден , pleasureHug  bouquet
mini_moni, радвам се като се включваш с такива добри новини  Hug

Опитвам се да чета всеки ден, но почти не ми остава време. Включвам се за един бърз въпрос, днес след като се изкъпах забелязах корички по зърната си, някой знае ли от какво се получават и дали се пипат/мажат или каквото и да е  newsm78 newsm78

# 460
Честита Цветница и честит имен ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден , pleasureHug  bouquet
mini_moni, радвам се като се включваш с такива добри новини  Hug

Опитвам се да чета всеки ден, но почти не ми остава време. Включвам се за един бърз въпрос, днес след като се изкъпах забелязах корички по зърната си, някой знае ли от какво се получават и дали се пипат/мажат или каквото и да е  newsm78 newsm78

да, мажи само с напоен със зехтин тампон. дори да ти осветлее зърното и ареолата - на другия ден всичко се оправя. аз минах по този път. нормална реакция на организма. само не бели коричките, за де не си причиниш белези.

# 461
  • Телиш/Плевен
plesure, честит рожден ден! Жива и здрава бъди и ти желая да си имаш прекрасно и здраво второ пумпалче през юли! bdbaloni

alek_stz и всички останали именнички днес, да сте ни живи и здрави и горди юлски мами!  bouquet

mini_moni, отсега си имаш малка палавница, да ти е жива и здрава! Heart Eyes  Много се радвам на хубавите новини. А в сайта на "Селена" видях, че през март са спасили и друго малко момиченце като твоето, така че е страхотно, че сте попаднали в такива добри ръце. Hug

milevami, не мисля, че имаш повод за притеснение, още повече щом става въпрос за домашно куче. Peace

Прекрасен ден, тумбачета! Hug
На мен Цветница/Връбница ми е един от най-любимите празници и много исках дъщеричката ми да има имен ден на него, но в крайна сметка с таткото се спряхме на друго име, което много ни харесва. Та ще си празнуваме празника както досега - без именник в семейството. Mr. Green

# 462
Честит Роьден Ден plesure бъди много здрава и на финала да сияеш с  юлското съкровище гушнато в теб и Пумпал като горд батко  newsm59  ura newsm38

mini_moni    Нека новините около  вас да бъдат все по-добри и малкото ни талисманче все по-бързо да  придобива сили  newsm17 всички сме макар и духом с вас   Kissing Heart Hug

Честит Имен Де на всички носещи тези красиви имена на цветя,дървета,билки и зеленина,бъдете много здрави и с гордост носете имената си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 463
 Plesure, честит рожден ден!  Желая ти здраве и едно хубаво бебенце през Юли Simple Smile

Честит Имен Ден и на всички мами, които празнуват днес! Много усмивки и весело настроение. На мен също Цветница ми е един от най-любимите празници Simple Smile

mini_moni, днес е един прекрасен ден и вярвам, че нашата Екатерина ще е все по-добре Simple Smile И само такива хубави новини да ни пишеш за нея!

И аз да се отчета - в Петък бях на ЖК - нашата малка шушулка е вече 800гр. 25-та седмица, лекарката каза, че всичко е ок.

Хубав ден, момичета! Ние ще си направим една хубава празнична вечеря Simple Smile

# 464
Честит имен ден на всички дръвчета и цветчета   bouquet
Нашият татко днес има имен ден и се замислихме дали и бебка да не я кръстим така, че да има имен ден на Цветница, спряли сме се на Калина, другото име което харесваме е Рада, която празнува на Архангелов ден.
Днес ходихме до Малечко и взех 5 бодита на Мамас анд Папас и две клинчета, като ми донесат жилетката и денимените шортички от бенетон ще снимам да ви покажа. Остава да взема и две-три боди рокли и 2-3 шортички още от бенетон, само че памучни и една по-лека памучна жилетка и приключвам с дрешките и почвам със спално бельо, одеалце, пелени и хавлийки. Леле влюбена съм в одеалцата на Мамас анд Папас, изобщо станах голям фен на тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт