Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 293
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета,
И аз като sweetpie се връщам не особено щастлива от преглед. Днес ми беше доплерът. Установиха се увеличени околоплодни води и се шашнах и паникьосах и разревах и бегом при Марков за още едно мнение. Днес минах 2 пъти фетални(трета фм), за да се уверя че бебето е здраво, защото една от причините била млформация на плода. Е всичко било перфектно уж, но човек винаги ще има едно на ум до самото раждане. Предстои ми изследване за гестационен диабет. А може и да се окаже абсолютно нищо, но трябва да лежа, защото всичко това тежи и може шийката ми да не издържи в някакъв момент. Оказа се, че това била причината да имам толкова голям корем...
Ако има някоя която минава или е минала през това моля да пише тук или на лични  Sad
ами и на мен корема ми е доста голям да ти кажа, то и предният път беше така. на мен ми предстои трета фм, та освен да си питам и аз, но до сряда ще трябва да ме почакаш.... Rolling Eyes

# 541
  • Пловдив
Здравейте на всички    bouquet
mini_moni искренно се радвам за хубавите новини и всеки ден чакам с нетърпение да пишеш стискам палци и се моля да става все по-добре малката Екатерина  Hug Praynig
Аз утре сутринта съм на ортопед да видим какво ще правим с моя проблем.Но не се притеснявам каквото и да е ще се оправя Simple Smile
Ще пиша след това.
Момичета искам да ви попитам дали мога на своя глава да си взема магнезии да пия,защото много ме е страх да не родя преждевременно,моята АГ каза че всичко ми е наред,но нещо не и вярвам вие как мислите?
Лек ден на всички   bouquet

# 542
Мамчета да ви питам вие имате ли болки в мускулите на бедрата от вътрешната страна. Аз все едно съм ходила на фитнес и имам мускулна треска.

# 543
Мамчета да ви питам вие имате ли болки в мускулите на бедрата от вътрешната страна. Аз все едно съм ходила на фитнес и имам мускулна треска.
И аз съм така от няколко седмици. Сега като отида на ЖК смятам да попитам дали е нормално.

# 544
mini_moni много се радвам че малката ти Екатеринка е добре Hugнека расте здрава и много щастлива  Heart Eyes

# 545

Аз имам същите болки, но от външната част на бедрото и на дупето  Embarassed Все едно съм тренирала, но предполагам, че е от уголемяването му  smile3511

# 546
  • Варна
Точно вчера се оплаквах, че съм като ощипана по дупето..  Blush Даже си мислех, че е от занимавката ми със скрина. Викам си стани, клекни, стани, явно съм си докарала мускулна треска, обаче като ви слушам изглежда е от друго.  Wink

# 547
mini_moni   Hug
нещо ми се изгубиха pival i VeryMe как сте момичета  newsm78
аз пък имам ужасни болки в гърба или по-точно точно под плешките и не мога да разбера от какво?

# 548
  • София
Момичета искам да ви попитам дали мога на своя глава да си взема магнезии да пия,защото много ме е страх да не родя преждевременно,моята АГ каза че всичко ми е наред,но нещо не и вярвам вие как мислите?
Лек ден на всички   bouquet
Според мен е най-добре ако всичко е наред да не пиеш нищо, не се притеснявай. Имаш ли някаква причина да си мислиш, че ще родиш преждевременно? Ако толкова се притесняваш питай лекарката ти, но природата си знае работата, излишно е да пиеш лекарства без причина, те все пак са химия.

# 549
момиче и аз да се намеся :Р  от три дни насам се събуждам с болки в гърба и мускулна треска ,а нямам физи1еско натоварване и се чувствам много изморена и често се будя ,не мога да се надигна и така се изморшвам. Интересно е че всички сме така значи е нормално сигурно. Имах много спокойна бременност до преди седмица чак забравях че съм бременна,а коремът ми е малък 95см. Имам нисък хемоглобин и пих Легофер едно шишенце(много гадно).А сега и зъбките ме почнаха утре съм на ЖК и за болничен.Преди два дни поръчах и първите древшки не бебо и те са на Ливърпул от спорт директ Simple Smile

mini_moni Да ти е жива и здрава Екатерина и скоро да ни качиш снимка да я видим и ние.

# 550
  • София
VeryMe  и аз искам да разбера какво става с теб, изписаха ли те вече?

Иначе като сме почнали с оплакванията - вече и на мен почна да ми е кофти - задъхвам се от нищото, тежко ми става, лесно се изморявам, не мога да стоя права, веднага ми става едно такова изморено и тежко (не знам как да го опиша). Освен това ми изписаха Тотема ампули да пия, че ми е нисък хемоглобина, а от тях получих запек и кървя при изхождане Sad Ще ги спирам май, че е много неприятно и плашещо....

# 551
  • София
Така, за грамчетата на бебетата намерих ето тази таблица. Който смята, че изостава, или избързва, може да се сравни. Но нещата са ориентировъчни, все пак не забравяхте, че ехо-то не е кантар Wink

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … AdInfo%403a790558

Мини мони, стискай зъбки, всяка минута от твоето присъствие е по-добра от което и да било лекарство за Кати. Кажи как е баткото ти, той сигурно също много преживява милият. ТМ как се справя? Много ви прегръщам всичките!

Иванела83, нищо недей да взимаш на своя глава! Аз даже за парацетамола звъня на док. Сега не е момента да експериментираш.

# 552
VeryMe  и аз искам да разбера какво става с теб, изписаха ли те вече?

Иначе като сме почнали с оплакванията - вече и на мен почна да ми е кофти - задъхвам се от нищото, тежко ми става, лесно се изморявам, не мога да стоя права, веднага ми става едно такова изморено и тежко (не знам как да го опиша). Освен това ми изписаха Тотема ампули да пия, че ми е нисък хемоглобина, а от тях получих запек и кървя при изхождане Sad Ще ги спирам май, че е много неприятно и плашещо....

Аз  се запичам без лекарствата много неприятно утре и аз ще попитам лекаря и ще ти кажа какво ми  е казал  и да ми смени Легофера че не мога да го глътна а го връщам.Твоите ампули как са?

# 553
  • София
Ампулите са неприятни на вкус - микс от карамел, нещо много сладко и нещо много гадно. И все пак нямаше да имам проблем да ги пия, ако не беше гадния запек. Аз пия ампулата смесена с малко вода и след това една пълна чаша вода и е поносимо.

# 554
Ампулите са неприятни на вкус - микс от карамел, нещо много сладко и нещо много гадно. И все пак нямаше да имам проблем да ги пия, ако не беше гадния запек. Аз пия ампулата смесена с малко вода и след това една пълна чаша вода и е поносимо.

Значи няма приятно за пиене и да е за хемоглобин  Laughing Но трябва че си е опасно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт