Clinique 2

• 13 851
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
Гледам, че продават тук Superdefense CC cream, но в американския сайт няма такова нещо. Само за Европа ли е? Там има Age Defense BB Cream и Moisture Surge CC Cream.

# 16
  • Бургас
По принцип Клиник имат две CC-та - Moisture Surge и Superdefense.
В БГ се предлага само Superdefense, в Англия - Moisture Surge.
В Германия, Франция, Русия - само Superdefense CC.

# 17
  • Berlin
Благодаря!
Сега си измислих една комбинация от продукти на Клиник, които да ползвам:
-дневен Moisture Surge Extended Thirst Relief - за всеки тип кожа. Мислех за крем Superdefense, но пише, че е с нова формула и коментарите не са никак положителни.
- нощен Turnaround Overnight Radiance Moisturizer - ще пробвам за тип 3/4, защото не ми се рискува с този за 1/2
- маска Turnaround Instant Facial - 1-2 пъти в седмицата
- CC крем Superdefense
- Superdefense Age Defense Eye Cream Broad Spectrum SPF 20
Засега ще си ползвам почистващия скраб на Шисейдо, но мисля и за 1ва и 2ра от 3те стъпки, само не знам дали за тип 2 или 3 да си взема, ще пробвам мостри първо.
Мога ли така да комбинирам сериите? Доста съм неориентирана и приемам и други предложения.  Blush Кожата ми е мазна в Т зоната и нормална по бузите.

Като цяло продуктите по възрастова граница ли са ориентирани или по грижа? Това най-много ме обърква.

# 18
  • София
Според продавачките са по нужди на кожата.

От новия супердифенс съм доволна,но за топлите дни е малко тежък,трябва да направят повече разновидности за различните типове кожа,аз сега ползвам за суха,а би трябвало да съм със смесена към суха и би ми бил добър и за лятото.

Каква ти е кожата,защо не си направиш теста на Клиник в сайта да видиш какво ще излезне или не се консултираш в бутик?

# 19
  • Berlin
Направих си теста в сайта и ми излиза 3ти тип, като това се определя само от 1 въпрос и той е как аз си я чувствам кожата, което е голяма глупост според мен. Crazy Освен ако няма някакъв друг тест, де.

# 20
  • София
Този тест ли си направи?
http://www.clinique.com/index.tmpl#skinconsult

# 21
  • Berlin
Ако имаш предвид Find your skin routine, да, понеже не излиза от линка. Simple Smile

# 22
Здравейте, дами!

Имам нужда от малко помощ  отностно избора на крем..
Спряла съм се на тази марка, но понеже е нова за мен за това се допитвам за съвет до вас
Ако някой може да ми обесни каква е разликата между CLINIQUE Moisture Surge Intense  и CLINIQUE Moisture Surge Extended Thirst Relief ще съм много благодарна..

bouquet

# 23
Не съм доволна от новата формула на Superdefense откъм омазняване на кожата. При старата ползвах варианта за комбинирана към суха кожа и не ми беше тежък през лятото (а имаше и вариант за мазна кожа, който сигурно е бил още по-лек). Изобщо този крем беше решение за цялото лято: с високия си фактор, с това, че не омазнява.

От новата формула ползвам варианта за мазна кожа (защото кремът този път е само в 2 разновидности), увериха ме, че е по-лек от стария, но не е така - мъча го в жегите и ми идва тежък. Освен това слънцезащитният фактор вече не е 25, както беше, а 20.

# 24
  • Berlin
И аз имам този вариант и наистина не го усещам лек, макар че не мога да направя сравнение със стара формула. От време на време си го слагам все пак, добре, че пише, че е годен 24м след отваряне. Grinning Ще го измажа зимата.

Знаете ли колко струва Superdefense CC Cream тук?

# 25
  • Велико Търново
Момичета, има ли ползвали от вас серията Repairwear ?
Набелязала съм тези продукти - http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/repairwear-lift-fi … eam/69524/#DETAIL и http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/repairwear-laser-f … s-/166469/#DETAIL  Thinking
Имам нужда от изравняване на тена, намаляване на фините линии и бръчки - на 38 год.съм.
Освен това, съм хвърлила око и на това - http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/pore-refining-solu … ng/125932/#DETAIL, но много му се чудя newsm78 Преди време ползвах Идеалист на ЕЛ, ефект имаше горе-долу докато го ползвах, със спирането му, предишното състояние се върна; не очаквам чудеса ,но поне на Клиник е на по-сносна цена от ЕЛ Wink

# 26
Аз ползвам серума и съм доволна. За щастие нямам силно изразени бръчки, но ми се подобри състоянието на кожата, отккато го изполвам. Не знам дали този ефект ще изчезне в момента, в който спра да го използвам.

# 27
  • Велико Търново
Благодаря  ти за споделеното  bouquet

# 28
ФДТ анти-блемиш дали има фактор? Продава4ката ме убеждаваше, че имал фактор 30  Rolling Eyes
Не прочетох такова нещо нито в сайта, нито на самия фдт.

# 29
  • София
ФДТ анти-блемиш дали има фактор? Продава4ката ме убеждаваше, че имал фактор 30  Rolling Eyes
Не прочетох такова нещо нито в сайта, нито на самия фдт.
От фондьотените май само moisture surge има.То даже май тонирвщ крем го водят,а не фдт,ама аз го ползвах над друг крем,самостоятелно не е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт