За интересните съвпадения в живота

• 43 309
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Нищо интересно при мен.
Но преди 20г. една гинеколожка ми разказа за жена. която имала цикъл на 4 г. веднъж и спонтанно забременяла.

# 106
Мойта циганка в крайна сметка искаше да й дам левче и да й отстъпя пейката, че да седне.
Със сигурност повечето го правят за парите. Но моята не ми поиска пари . Вървеше срещу мен и явно видя нещо в очите ми..абе стана за секунди .Веднага и се промени физиономията .

# 107
  Родих дъщеря ми на 50тия рожден ден на починалата ми майка. Естествено раждане беше, преносих. Първоначално бях малко притеснена, но сега сме много щастливи  Simple Smile Така знам, че е била и е винаги с мен  Simple Smile

# 108
  • Sofia
интересна тема Thinking

аз,сестра ми,баба и дядо сме родени все на 17-то число,различни месеци

7-цата присъства постоянно във важни етапи от моя живот и на сестра ми-ЕГН,лични документи,телефонни и автомобилни номера...

# 109
  • София
Баща ми и свекър ми, лека им пръст и на двамата, носят едно и също име. Когато се роди синът ми, най-логичното нещо беше той също да се казва така. Да, ама не! До последния момент не го бях записала. В денят на изписването се обаждам на мъжа ми и го информирам, че аз друго име си харесвам и така ще се казва! Точка! Laughing След години, свекървата ми разказа как очаквали мъжът ми да се роди момиче. Толкова ги изненадал, че е момче, че предоставили избора на име на големия му брат, който си избрал името на някакво приятелче. След месец, свеки вече размислила и ходила в Райсъвета и незнам си къде още, да смени името на детето.... познайте с какво  Grinning Та извадих късмет де, не кръстих детето на свекъри, но важното е, че бабата е доволна!

В студентските ми години, невярваща на врачки и баячки, отивам с една приятелка, за да и пазя страх. Изчаквам я в антрето на апартамента, а на изпроводяк врачката ме погледна и ми каза само, че ще имам две деца от различни мъже. Аз троснато я попитах защо, кой ще е виновен? Тя отговори, че нямало да има виновни. Засега е познала наполовина. Имам едно дете, а мъжът ми почина при злополука... Но все още съм млада и живота продължава!

Най-близките ми и любими хора са родени на 6-то число от месеца. Познавам 6 човека, родени на 6-ти.

# 110
Дъщерята на брат ми и големият ми син са родени на една и съща дата през 10 години, нашата разлика също е 10 години и също сме родени на една и съща дата. Синът ми носи името на брат ми и на дядо ни, дъщерята на брат ми носи моето име и на баба ни. Аз и брат ми и синът ми и племенницата ми сме родени в една и съща болница и сме изродени от една и съща лекарка.
Съпругата на брат ми и съпруга ми са брат и сестра, но до преди няколко години не знаеха за това, свекър ми също не е знаел, че има дъщеря.
Дядо ми и голямата му любов имат по трима сина от браковете си. И дядо ми и тя имат по 6 внучета и само едно от тях е момиче. И двамата са вдовци и се събраха след 40 години брак с други хора и след 5 години самота след смъртта на съпруга.
С баба ми по майчина линия сме с еднакви три имена. Разликата м/у мен и нея е 55 години 5 месеца и 5дни.
Майка ми и свекърва ми са от един град и са били съученички, също така са завършили една специалност но в различни градове. 

# 111
  • Sofia
Здравейте,

Инициалите на моят мъж и на сестра му Д и Н са и инициали на мен и моята сестра. Сестра му у баща му са родени на една и съща дата, нашият син два дни след тях. Баща ми и свекървата са една зодия с няколко дни разлика. Свекървата и дядото на мъжа ми са родени също на една и съща дата. Братовчедка му(става въпрос за мъжа ми пак) и сестра ми са една и съща зодия с два дни разлика. Аз и чичо му сме родени на 21 и на 22.07 . С едната му баба сме една и съща зодия. Двамата ми дядовци се казват Никола , мъжа ми е Никола , неговия дядо е Никола , аз съм разбира се НИколова. Има и още съвпадения , само че на първо време се сещам само за тези.

А да и майка ми и мъжа ми са една и съща зодия с 4 дни разлика. Laughing Sunglasses

# 112
Със съпруга ми станахме гаджета на 2 септември. 2 месеца и 20 дни по-късно, на 22 ноември се оженихме.
Голямото ни дете се роди на 19. 09 в 9 вечерта.
Малкото ни дете се роди на 50-тия РД на човек, който половин година по-рано каза, че бебето няма да му пропусне датата му по никакъв начин. Терминът ми беше доста по-късно. Родих изненадващо. А към днешна дата вече порасналото бебе е досущ като астралния си близнак.

# 113
  • София - Рим и обратно
Мъжът ми и дядо ми, който ми беше като повече от баща, са родени на една и съща дата. Когато още дори не бяхме станали гаджета с мъжа ми, но работехме на едно и също място и служебно го попитах за дата на раждане, тогава разбрах, че няма начин да сме се срещнали случайно, Той беше Simple Smile.
Двете ми деца са родени в един и същи ден от седмицата, и с три минути разлика в часа.

# 114
  • София
Дъщерята на брат ми и големият ми син са родени на една и съща дата през 10 години, нашата разлика също е 10 години и също сме родени на една и съща дата. Синът ми носи името на брат ми и на дядо ни, дъщерята на брат ми носи моето име и на баба ни. Аз и брат ми и синът ми и племенницата ми сме родени в една и съща болница и сме изродени от една и съща лекарка.
Съпругата на брат ми и съпруга ми са брат и сестра, но до преди няколко години не знаеха за това, свекър ми също не е знаел, че има дъщеря.
Дядо ми и голямата му любов имат по трима сина от браковете си. И дядо ми и тя имат по 6 внучета и само едно от тях е момиче. И двамата са вдовци и се събраха след 40 години брак с други хора и след 5 години самота след смъртта на съпруга.
С баба ми по майчина линия сме с еднакви три имена. Разликата м/у мен и нея е 55 години 5 месеца и 5дни.
Майка ми и свекърва ми са от един град и са били съученички, също така са завършили една специалност но в различни градове. 

От това настръхнах. Последното, с еднаквите специалности  е срещано, и баща ми и майката на бившия ми са така, в различни градове, обаче не са били съученици  newsm78

Ама историята с брат ти, сина ти, дъщеря му е неправо страховита. А пък за съпрузите ви... добре де, как така, свекър ти нее знаел, че има дъщеря. И как се събират случайно... Олееее, нямам думи

# 115
За дати и числа има много съвпадения, но ще разкажа друга случка.

Имаме ведомствена база за почивка, която е много отдалечена от нашия град .Там почиват колеги от цялата страна, които няма как да се познават всички.

Една година, синът ми беше още в ДГ- отиваме на почивка, синът ми се заиграва с всички деца- а там деца- безброй!Но особено близък беше с едно момиченце на три годинки, което като го видеше се усмихваше и му викаше"Приятел, приятел".Детето беше на почивка с баба си и дядо си, те са от друг град.

Базата не е голяма, колегите от страната -много,смените - също много, т.е. човекопоток- безкраен.

След две години- синът ми вече е ученик, отиваме отново на почивка.Мъжът ми и детето в колата, аз отивам на рецепция да оправям документи и да взема ключ.На рецепцията една дама, която не разпознавам- възкликва- "Я...казва името на детето ми- също е тук".Този път случайно се оказва, че сме и съседи по тераса.
Синът ми играе с всички деца, но най-много с това момиченце.Купихме на сина ми едно атрактивно фенерче, това фенерче беше изцяло в ръцете на въпросната госпожица.
Този път разговорите с бабата и дядото - по-продължителни и какво разбирам- майката и бащата на детето- живеят в нашия град/Те не бяха на почивка, нямат нищо общо с професията ни./Последната вечер си вземаме довиждане, беше ми на устата да кажа да разменим телефони, ама пак не се получи нещо.

Връщаме се у дома.Ние живеем във Варна, не малък град.Казвам си- синът ми и без това с малко момиченца общува, защо не взех някакви координати, за да поканя момиченцето на рожден ден , който е скоро след почивката.Дори един ден взех да ровя във ведомствения сайт, тъй като така и не разбрах как се казва бабата, обаче зарязах заниманието.
Докато един ден, тъкмо организирах рождения ден на сина ми-едно дете вика името му- оказва се, че въпросното дете е на ДГ, която се помещава в блока срещу нашия.Децата от градината играят на площадката, на която играе и моят син, но просто когато той е на училище, а синът ми и децата от махалата играят когато децата от ДГ вече са прибрани.
И пак не направих нищо, не поканих детето.

После се видяхме в навечерието на Заговезни, пак случайно.
Преди месец- на театър, пак случайно.
Децата се прегръщат и подскачат от радост като се видят, после изчезват за месеци, години от погледите си, докато пак се срещат.

Много ми е интересно развитието на нещата. Simple Smile

# 116
  • София - Рим и обратно
Според мен трябва да вземеш координатите на момиченцето Peace. Прекалено много възможности са ти дадени, да не вземат да секнат по някое време и да им се разделят пътищата, а да не трябва Confused.

# 117
На първата ми хазяйка съпругът и' се е казвал Георги, мъжът на голямата и' дъщеря- и той Георги. Тъст и зет.
На втората ми хазяйка баща и' се е казвал Георги, мъжът и'- и той Георги. Тъст и зет. (Тя е голямата дъщеря.)
На съпруга ми баща му се е казвал Георги, дядо му по майчина линия- и той Георги. Тъст и зет. (Свекърва ми е голямата дъщеря)
Да се оглеждам ли за Георгиевци или да си свиркам, защото аз имам син...  Laughing Laughing Laughing

# 118
Според мен трябва да вземеш координатите на момиченцето Peace. Прекалено много възможности са ти дадени, да не вземат да секнат по някое време и да им се разделят пътищата, а да не трябва Confused.

Другото необяснимо за мен е, че все се каня да предприема контакт и размяна на координати и... нещо ме спира.Иначе много дружелюбно се отнасяме всички, но така и не си знаем имената, дори и с бабата- колежка от друг град.И в следващия момент- децата отново се срещат и се радват  възторжено един на друг.

# 119
  • Варна
Оф, сетих се за още нещо интересно.   Crazy

Миналото лято отиваме на плаж извън Варна. По едно време до нас се настанява майка с 3 деца (учудих се на бройката и си помислих, че сигурно не са всички нейните, т.к. наблизо има почивни бази с бунгала).

По едно време дъщеря ми отива и се заиграва с едно от децата - момиченце на нейната възраст. След малко тича при мен и ми съобщава, че момиченцето е родено същата година като нея и има РД един ден преди нейния. Викам си, брей, колко интересно.

После се заслушвам в имената на децата, с които майката си говори, и започвам да стоплям. Преди 10 год. като родих, лежах в една стая с друга жена, която имаше вече едно дете и роди момиченце ден преди мен.

Зачудих се дали е възможно това да е същата жена. Сърцето ми започна лудо да бие.  Simple SmileИзпратих щерката да научи името й и като го чух, щях да припадна на пясъка.  Crazy

Та така, след 10 години, съвсем случайно се оказахме на един плаж. Много се зарадвахме, а момиченцата за кратко време доста се сдружиха и не искаха да се разделят.

Общи условия

Активация на акаунт