За интересните съвпадения в живота

• 43 311
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Много интересна тема. Аз силно вярвам в съдбата и в това, че няма случайни неща.
Кръстена съм на баба ми. И двете сме се омъжили на един и същи ден- 13 май.
Със съпруга ми живеем в 13 апартамент.
Кръстихме сина си на 13 април.
Рождените дни на мен, сестра ми, майка ми и баща ми винаги се падат в един и същи ден от седмицата.
Моя близка приятелка ден преди да ѝ дам покана за сватбата ми беше сънувала гълъб, като прочела в съновника това означавало, че ще получи покана за сватба. Същата тази приятелка малко преди да родя си пожела да родя на нейния рожден ден и аз наистина родих сина си на рождения ѝ ден.
Съпругът ми, синът ми и аз сме родени в последователни месеци. Simple Smile

# 121
Дъщерята на брат ми и големият ми син са родени на една и съща дата през 10 години, нашата разлика също е 10 години и също сме родени на една и съща дата. Синът ми носи името на брат ми и на дядо ни, дъщерята на брат ми носи моето име и на баба ни. Аз и брат ми и синът ми и племенницата ми сме родени в една и съща болница и сме изродени от една и съща лекарка.
Съпругата на брат ми и съпруга ми са брат и сестра, но до преди няколко години не знаеха за това, свекър ми също не е знаел, че има дъщеря.
Дядо ми и голямата му любов имат по трима сина от браковете си. И дядо ми и тя имат по 6 внучета и само едно от тях е момиче. И двамата са вдовци и се събраха след 40 години брак с други хора и след 5 години самота след смъртта на съпруга.
С баба ми по майчина линия сме с еднакви три имена. Разликата м/у мен и нея е 55 години 5 месеца и 5дни.
Майка ми и свекърва ми са от един град и са били съученички, също така са завършили една специалност но в различни градове. 

От това настръхнах. Последното, с еднаквите специалности  е срещано, и баща ми и майката на бившия ми са така, в различни градове, обаче не са били съученици  newsm78

Ама историята с брат ти, сина ти, дъщеря му е неправо страховита. А пък за съпрузите ви... добре де, как така, свекър ти нее знаел, че има дъщеря. И как се събират случайно... Олееее, нямам думи

Майката на снаха  ми и свекър ми са имали забежка на младини, после той влиза в казармата, а тя заминава да живее във Варна със семейството си.Опитва се да се свърже със свекър ми но не успява, решава да роди детето. Когато снаха ми е станала на 5 са се върнали обратно в София и заживяват в същи квартал в който са живели свекър ми и свекърва ми по онова време младоженци. Съпругът ми е със 7 години по малък от кака си. Свекър ми и майка и се виждат за пръв път след почти 30 години отново на нашата сватба, няколко месеца по-късно се разкри цялата истина.
Сега се сетих и нещо друго:
Дядо ми е роден през 34, баща ми са родени през 54, брат ми е роден през 74, аз съм родена през 84 племенника ми е роден през 94, дъщеря ми се роди през 2014,

# 122
  • София
трите ми най-добри приятелки са родени в един и същи ден през два часа. Нямат нищо общо в характерите (освен че ме търпят)

# 123
В моето семейство девятката ни е белязала.
Аз съм родена на 09.11, синът ми на 18.12, а ММ на 27.01, т.е. в три поредни месеца. Сега терминът ми за раждане е отново 27, но месец 07

# 124
  • София
Дъщерята на брат ми и големият ми син са родени на една и съща дата през 10 години, нашата разлика също е 10 години и също сме родени на една и съща дата. Синът ми носи името на брат ми и на дядо ни, дъщерята на брат ми носи моето име и на баба ни. Аз и брат ми и синът ми и племенницата ми сме родени в една и съща болница и сме изродени от една и съща лекарка.
Съпругата на брат ми и съпруга ми са брат и сестра, но до преди няколко години не знаеха за това, свекър ми също не е знаел, че има дъщеря.
Дядо ми и голямата му любов имат по трима сина от браковете си. И дядо ми и тя имат по 6 внучета и само едно от тях е момиче. И двамата са вдовци и се събраха след 40 години брак с други хора и след 5 години самота след смъртта на съпруга.
С баба ми по майчина линия сме с еднакви три имена. Разликата м/у мен и нея е 55 години 5 месеца и 5дни.
Майка ми и свекърва ми са от един град и са били съученички, също така са завършили една специалност но в различни градове. 

От това настръхнах. Последното, с еднаквите специалности  е срещано, и баща ми и майката на бившия ми са така, в различни градове, обаче не са били съученици  newsm78

Ама историята с брат ти, сина ти, дъщеря му е неправо страховита. А пък за съпрузите ви... добре де, как така, свекър ти нее знаел, че има дъщеря. И как се събират случайно... Олееее, нямам думи

Майката на снаха  ми и свекър ми са имали забежка на младини, после той влиза в казармата, а тя заминава да живее във Варна със семейството си.Опитва се да се свърже със свекър ми но не успява, решава да роди детето. Когато снаха ми е станала на 5 са се върнали обратно в София и заживяват в същи квартал в който са живели свекър ми и свекърва ми по онова време младоженци. Съпругът ми е със 7 години по малък от кака си. Свекър ми и майка и се виждат за пръв път след почти 30 години отново на нашата сватба, няколко месеца по-късно се разкри цялата истина.
Сега се сетих и нещо друго:
Дядо ми е роден през 34, баща ми са родени през 54, брат ми е роден през 74, аз съм родена през 84 племенника ми е роден през 94, дъщеря ми се роди през 2014,

Не, вие сте някакво чудо! Ъ-ъ-ъ,  newsm78 да знаеш числата от тотото? Simple Smile

# 125
  • Мадрид / София
Здравейте, от много време си мисля за съвпаденията в моето семейство и виждам, че не е случайно нито единствено. Та всичките, на които знам рождените дати числата съвпадат:
Аз, едната ми братовчедка, леля ми (майката на тази ми братовчедка)  и единия ми братовчед сме на 1 число.
 Брат ми, и другата ми братовчедка и племенника ми са на 28 число.
 Майка, и братовчеда по бащина линия са на 20.02. различни години.
 Баща ми и приятеля ми са на 14.11 различни години.
Сина ми, един от братовчедите и приятелката на сина са на 29 число (тя е на 29.02. и празнува кога на 29 кога на 28 та пак е в кюпа).
Снаха ми и бащата на сина ми са на 8 число.
За другата рода просто не знам датите им.

# 126
На 13 не им върви само на лошите хора
на добрите им е на късмет

Подкрепям !   newsm10

13 петък се смята ден на св. Богородица по католическия календар. Скоро ми го казаха. Та затова толкова ми върви на 13-ти петък - главно на любов или пари  bowuu Все става нещо запомнящо се готино  Embarassed

# 127
  • София - Рим и обратно
За католиците фаталното число не е 13, а 17.

# 128
  • зад парка
Откакто бях малко дете, кръщавах поредица от кукли с името Саня. Много ми харесваше, харесва ми и сега. С последната кукла Саня играх докъм 12-тата ми година.

Когато влязох в гимназията, "най-добра" приятелка ми стана момиче със същото име. Въпреки че пътищата ни се разделиха, поддържаме връзка и винаги много се радвам, когато се видим.

Никога не съм познавала друг човек с това име.

# 129
За католиците фаталното число не е 13, а 17.

Ай стига де, аз съм родена на тази дата и всички край майка - брат й, баща ми....май го казах....а немарливата акушерка ме записала на 18-ти.  ooooh!

Какво е толкова фатално на числото? newsm78

# 130
Ванилина не си го слагай това с фаталните числа. Всичко е в главата, ако вярваш че на 13ти няма да ти върви, то наистина няма да ти върви, а всъщност 13ти е ден като всички други, като 15ти, 20ти, 30ти и т.н.
Няма никакво значение, че ти си родена на 17ти и за католиците 17ти е фатален, ама никакво, това са някакви измислени поверия. Усмихни се и живей щастливо.

# 131
Като казахте фатални числа се сетих нещо. През 2011г. (най-ужасната за мен) на 7.01 направих спонтанен аборт. На 07.02 без никаква причина почина декоративният ми заек, който ми беше подарък от ММ още за бала и обожавах. По това време на майка ми й откриха тумор в главата и спешно насрочиха дата за операция кога мислите? На 07.03. Не мога да ви опиша как се чувствах с това глупаво съвпадение на датите! За щастие операцията мина перфектно и мама е жива и здрава  и дори в момента си гледа внучето, докато аз съм на работа.  Heart Eyes

# 132
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз се сещам само за едно интересно съвпадение в нашето семейство - 3 поколения жени сме родени в неделя, всички естествено - майка ми и леля ми (те са близначки), аз и дъщеря ми (която е не просто в неделя, а баш на Великден).  Grinning
 Имаме и още едно интересно съвпадение, но то е по-скоро по наследство вероятно, аз и големият ми син имаме еднакви бенки на ръката и на стъпалата на краката, бенка на стъпалото мисля, че има и малкият ми син (белязвам си ги явно децата).

# 133
  • Sofia
...и моите бенки се предадоха и на двете ми деца,но те пък си ги махнаха Wink

# 134
Като казахте фатални числа се сетих нещо. През 2011г. (най-ужасната за мен) на 7.01 направих спонтанен аборт. На 07.02 без никаква причина почина декоративният ми заек, който ми беше подарък от ММ още за бала и обожавах. По това време на майка ми й откриха тумор в главата и спешно насрочиха дата за операция кога мислите? На 07.03. Не мога да ви опиша как се чувствах с това глупаво съвпадение на датите! За щастие операцията мина перфектно и мама е жива и здрава  и дори в момента си гледа внучето, докато аз съм на работа.  Heart Eyes

За спонтанният аборт " без причина " една версия , която гледах : Човек има 7 / като 7 чакри или най-малко толкова / астрални енергии . Душата на човека се оказва не в сърцето и не в хипофизата , а във ДНК-то .
Душата се вселява в тялото на 5-ят месец от бременността . Защо обаче ? Как познава душата при кого и кога да отиде ? - Не им е ясно ... Аз си мислих по въпросът следното : Ако душата е в ДНК-то , то учените са открили , че точното ДНК-съвпадение е 1: 10 000 0000 (10 милиона) . За това Душата на някакво ниво усеща , че една двойка някъде и е създала нова " обвивка" и напуска старата . За това са и внезапните смърти и всички други видове смърт в различни възрасти - въпрос на това : Колко си уникален ?
Просто във вашия случай човекът на душата е бил спасен .

Общи условия

Активация на акаунт