За съвпадения на дати не съм се замисляла и за сбор на числата. Това ми се струва като да търся под вола теле или да ровя, докато намеря. Сещам се за 2големи съвпадения в моя живот,едното от които промени живота ми на 180 градуса. Преди почти 11 години,прибирайки се от Австрия към България с цел да си взема виза за обучението ми във Виена, на нашата граница ме заприказва учтив и симпатичен младеж. Беше приятно. Не познавах София, той ме заведе до австрийското посолство и си взехме Довиждане, като той ми даде имейла си, а аз моят дом.тел във Виена. Така мина се не мина време(няколко месеца), след време се оказа, че през същото това време той ме е търсил и докато ме повикат на телефона, линията се разпаднала и той си помислил, че съм му затворила, пенеже не искам да се занимавам с него. Повече не се и обади. А аз бях затрила имейла му. След години го открих в едно тефтерче и си го пазя като сувенир. Та вече живееща в същия не малък град, всеки от нас посещаващ различен университет, се засичаме на курс по руски език, във Виена....Епа толкова ли е малка таз Виена...После излизахме като приятели, опознахме се и се събрахме... Бях млада и не мислех да се задомявам скоро. Но съдбата ми показа ясно, че ТОЙ Е моят мъж. Загубихме се и тя пак ми го доведе, затова сега имам едно наум и се опитвам да чета знаците на съдбата.
Второто съвпадение ми беше преди около половин година, когато бременна в началото на 8мия месец подготвях нещата около рождения ден на големия ми син и спонтанно родих неговото най-малко братче (третия ми син де) ден преди рождения ден на първородния. Така най-големият и най-малкият ми синове имат точно 7 години без 1 ден разлика. А баткото го прие като най-специален подарък за р. ден, неговото бебенце.