За интересните съвпадения в живота

• 43 313
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен!
За съвпадения на дати не съм се замисляла и за сбор на числата. Това ми се струва като да търся под вола теле или да ровя, докато намеря. Сещам се за 2големи съвпадения в моя живот,едното от които промени живота ми на 180 градуса. Преди почти 11 години,прибирайки се от Австрия към България с цел да си взема виза за обучението ми във Виена, на нашата граница ме заприказва учтив и симпатичен младеж. Беше приятно. Не познавах София, той ме заведе до австрийското посолство и си взехме Довиждане, като той ми даде имейла си, а аз моят дом.тел във Виена. Така мина се не мина време(няколко месеца), след време се оказа, че през същото това време той ме е търсил и докато ме повикат на телефона, линията се разпаднала и той си помислил, че съм му затворила, пенеже не искам да се занимавам с него. Повече не се и обади. А аз бях затрила имейла му. След години го открих в едно тефтерче и си го пазя като сувенир. Та вече живееща в същия не малък град, всеки от нас посещаващ различен университет, се засичаме на курс по руски език, във Виена....Епа толкова ли е малка таз Виена...После излизахме като приятели, опознахме се и се събрахме... Бях млада и не мислех да се задомявам скоро. Но съдбата ми показа ясно, че ТОЙ Е моят мъж. Загубихме се и тя пак ми го доведе, затова сега имам едно наум и се опитвам да чета знаците на съдбата.

Второто съвпадение ми беше преди около половин година, когато бременна в началото на 8мия месец подготвях нещата около рождения ден на големия ми син и спонтанно родих неговото най-малко братче (третия ми син де) ден преди рождения ден на първородния. Така най-големият и най-малкият ми синове имат точно 7 години без 1 ден разлика.  А баткото го прие като най-специален подарък за р. ден, неговото бебенце.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 00:36 от VeTray

# 136
Със сестра ми сме родени на 19-ти в два последователни месеца.
Когато навремето си вадехме паспорти след навършване на пълнолетие, паспортите и на двете ни бяха издадени на една и съща дата, отдалечена 2-3 месеца от рожденните ни дни.

Мъжете ни са родени на една и съща дата и не са близнаци!!!  Crazy

Как така сте родени през 2 месеца със сестра ти? В една година ли?

# 137
Майка ми и брат ми са родени в един и същи месец. На различни дати и през 6 години де. Момчетата и на двамата също са родени този месец, че и на един и същи дядо ги кръстиха.
Брат ми е имал още 2-ма братя и две сестри. Като се задомили и почнали да кръщават момичетата, се оказали с 2 братовчедки на свекървата, от двамата братя. Когато баба ми родила майка, решила пак на свекървата да пише. Тогава прадядо отсякъл „стига толкова с това име, нека в къщата на най-малкия брат поне да не е то“. Кръстила баба майка ми на друг, но след години вуйчо ми доведе снаха с това име.
Иначе това да си спомня за някого и да го видя в рамките на 2-3 дни, ми се случва доста често.

Нищо не разбрах.  Thinking

# 138

Как така сте родени през 2 месеца със сестра ти? В една година ли?
Може, ако са от различни майки.  Peace НО най-вероятно са в различни години  Grinning

Има и друг вариант, осиновява се новородено бебе и майката в този момент разбира, че е бременна. Може и два месеца разлика да нямат. Simple Smile

# 139
  • Пловдив
И майката в този момент разбира, че е бременна в осмия месец? Stuck Out Tongue

# 140
Да пиша и аз малко по темата.
Родена съм на същата дата и месец, когато е починала пра баба ми но в различна година.

Случвало ми се е преди време цял един разговор, да знам предварително, какво ще ми каже другия човек, едно огромно дежа вю.

# 141
  • Пловдив
Уфффф, исках да кажа, че майка ми и нейният брат. Т.е. на баба двете деца и техните момчета.

# 142
  • София
Уфффф, исках да кажа, че майка ми и нейният брат. Т.е. на баба двете деца и техните момчета.

Аз продължавам нищо да не разбирам Simple Smile

# 143
Майката на Pesheck и нейния вуйчо, брат на майка й са родени в един и същи месец с шест години разлика. И двамата имат момчета, и двете момчета са родени в същия този месец като своите родители и са кръстени на общия им дядо.

Дядо й вероятно, не брат й, имал още двама братя и две сестри. Като се заженили тези братя и сестри, и си родили деца, съответно братовчеди по между си, се оказало, че две от братовчедките са кръстени еднакво на баба си по бащина линия, да речем Минка. Двете Минки са дъщери на двама от гореспоменатите братя. Тогава прадядото, съпруг на Минка им казал, че повече не разрешава да се кръщават момичета Минки на жена му. И майката на  Pesheck не се казва Минка поради тази причина, но след време нейният брат, вуйчо на  Pesheck се оженил за някаква си друга Минка.

Сега, ако съм го разгадала, печеля приз по математическа лингвистика!

# 144
  • София - Рим и обратно
 Joy

# 145
  • Пловдив
Касита, не просто печелиш приза, а и допълнителна награда - майка ми се казваше Минка. Joy Joy Joy

# 146
  • Пловдив
Касита, не просто печелиш приза, а и допълнителна награда - майка ми се казваше Минка. Joy Joy Joy

Joy Е нееееее  Joy

# 147
Ако това не е интересно съвпадение, не знам кое е. До колкото си спомням, Касита имаше някакви способности или много силно развито шесто чувство. С това съм я запомнила.  bouquet

# 148
 Grinning Pesheck.

Ако това не е интересно съвпадение, не знам кое е. До колкото си спомням, Касита имаше някакви способности или много силно развито шесто чувство. С това съм я запомнила.  bouquet

Мислех да пиша Мария, но не зная защо реших да го сменя с Минка.

# 149
  • София
Касита, нещо да чувстваш за числата от тотото...?
 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт