За интересните съвпадения в живота

• 43 331
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
аз съм родена на 1 април,брат ми на 1 юни,майка ми(вечна й памет) на 1 март,а баща ми на 11 октомври(2 единици)  Simple Smile

# 46
Имам чувството , че половината човечество е зодия близнак .
Свекърва ми , свекър ми , зетят им и трима внуци -все близнаци .

Казах на близка , която имаше осиновено момиче , че ще си роди свое дете .
Оказах се права .И това след 18 годишен брак .
Не се правя на врачка - просто интуиция

И аз съм близнаци Simple Smile

При мен май няма кой знае какви съвпадения по дати и имена, но пък много често само да си помисля за някой и реша да му се обадя например и телефонът ми вече звъни. А сетих се, майка ми, вуйчо ми и баба ми са родени на дата 5 Simple Smile

А преди много години баба ми по бащина линия е родила момиченце, което починало. 5 години по-късно сестра ѝ родила момиченце на същата дата Simple Smile

# 47
  • Sofiq, Bulgaria
При мен пък от детството  до се с което и момче да имам нещо общо,дори и само закачка винаги има брат.Аз дори в годините спрях да питам,направо си знаех Simple Smile

# 48
Интересна тема Simple Smile

Свекърва ми ( вечна й памет) пострада в злополука, когато бях бременна с голямата си дъщеря .
Датата на термина на раждане беше 12ти юни, датата на злополуката - 12ти януари.
Родих след четири дни преносване на 16ти юни, а тя почина на 16ти януари, след четири дни борба.

# 49
Момичета, преди години, когато малката сестра на майка ми / леля / била по-малка, сънувала 6 числа. Сутринта ги написала на лист и дала на дядо ми /лека му пръст/ да отиде да пусне тото, ей така за всеки случай, а баба ми се заинатила и го спряла. Омръзнало й било всяка седмица да се дават пари "за глупости", понеже той си играеше от години. Е познайте - на следващия ден числата излезнали до едно, само, че разбъркани. Е ... дали още не я е яд ?  Joy
А и друго, аз съм родена на 14-ти октомври, а термина на майка ми е бил на 14-ти декември.

# 50
Вторият ми син се роди на 05 март 2010 година,в петък, в 5:15 часа.Разликата с батко му е 5 години,който пък е роден 2005 година.Доста петици ни се събират.Трябва да се разтърся дали пък не значи нещо...

# 51
Четях темата и реших и аз да се включа с едно съвпадение
Аз и поп фолк певеца Константин сме родени на една дата 17.юли- само дето той е по голям от мен,
той и съпругата му правиха бебето в Тайланд, ние с моя мъж в Египет. Децата ни са родени на
30.11.2010г и двете са кръстени на майките ни (той я кръсти на майка си, а аз на моята)  newsm78
много странно ми се струва

# 52
Преди 7г. баща ми почина на дата 14,от тогава моето дете се роди на числото 14,детето на брат ми също ,но в различни месеци.Пак на 14 майка ми пък постъпи в болница,незнам дали е съвпадение или нещо повече,но е факт.

# 53
Интересна тема Simple Smile

Свекърва ми ( вечна й памет) пострада в злополука, когато бях бременна с голямата си дъщеря .
Датата на термина на раждане беше 12ти юни, датата на злополуката - 12ти януари.
Родих след четири дни преносване на 16ти юни, а тя почина на 16ти януари, след четири дни борба.

Това ме подсеща за един много тъжен случай от миналата година. Моя приятелка роди бебчето си в деня, когато по-малката й сестра почина по изключително нелеп начин. Сестра й почина, а няколко часа по-късно моята приятелка роди. Представяте ли си как се чувстват тези хора. Цял живот тази дата ще бъде годишнина от смъртта на дъщеря им и рожден ден на внучката им.

# 54
Дъщеря ми е родена на 10.02, аз съм на 10.06, а съпругът ми на 10.11. Каза ми, че иска да се оженим на 10.05. Свекърва ми е родена на 10.03. Тя и баща ми са Янка и Янко. Аз и кумът ни сме родени м. юни аз 10, той 19, а съпругът ми и детето на кума са ноември - ММ на 10, а детето на 19. Съпругът ми и любимият ми дядо, лека му пръст, са родени на 10.11. Същият този дядо, беше изключителен добряк, отзивчив, раздаващ се човек и за познати и за непознати, много вярващ и много работлив, когато почита великден беше на 30.04 и съответно го погребахме на деня на труда. Всеки път, когато ми е напрегнато или съм на косъм от голяма опасност го сънувам и слава Бого, опасността се размина (например единия път закъсахме в снега, тъкмо успя да мръдне колата с около метър и там, където беше задницата й падна дърво) За сега това се сещам  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 11:45 от nevVn

# 55
Сестра ми и мъжът ми са родени в два поредни дни съответно 19.09 и 20.09 в различни година
Двете ми братовчедки сестри са родени на 27-мо число.
Аз имам имен ден на 07.07, а рожден ден на 08.08
Родителите на ММ са същите зодии като на моите родители
И при двете бременности на сестра ми  терминът й беше на петък 13, но не роди никога на тази дата.
Две от връзките ми са започвали на една и съща дата (в различни години разбира се)
Две мои приятелки са родени на една и съща дата и имат еднакви имена.

Имам и няколко фрапантни съвпаденя като срещи, но за тях ще пиша по-късно.

# 56
Тъкмо бях забременяла с близнаците (момчета), когато се запознах с много хубав и добър човек, жена, която повече от 12-13 години се мъчеше да има деца. След прекарани 5-6 ин-витро процедури из цяла Европа (тя самата живее в Швейцария и има финансови възможности) тя тотално беше загубила вяра, че ще има деца, но пък въпреки всичко не спираше да се усмихва и да се майтапи със себе си.
Казах й на майтап да ми пипне корема, та да вземе да "хване", а тя: "Аз с едно не мога да забременея, та ти ми говориш за две". Въпреки всичко през смях го направи.
Година по-късно, точно след последната процедура, която беше решила да направи, дойде в България, за да осинови дете и по време на престоя си разбра, че е бременна... с близнаци-момчета. Точно както и аз Simple Smile

# 57
Точно когато погребваха свекърва ми, аз раждах. Детето закъсня с няколко дни, а нея я чакаха от няколко дни и така съвпаднаха нещата, случайно или не.
В Германия си търсех работа навсякъде и попаднах точно до мястото, което посетих за пръв път в живота си /извън БГ/. През годините много често ми излизаше в съзнанието и го виждах някак си като нещо близко и мило. Сега там ще си правим къща и ще заживеем. Не съм го целяла, просто само се случи.
Случва ми се да си помисля, че ще се видя с човек, въпреки че си казвам, че вероятността е минимална...но се случва, точно както съм помислила. При което естествено изобщо не се изненадвам.
Относно дати съвпадението е само, че дъщерята и майката на хазайката ни са родени на една и съща дата с мъжа ми.

# 58
Чувала съм за поверие, че когато се ражда човек, му се прави място на тази земя и затова е възможно някой от близките да си замине по това време. Като се замисля и ви чета ми изглежда логично. След като родих дъщеря си, бабата на мъжа ми почина, а след раждането на сина ми, почина дядо му.

# 59
foxita  като те прочетох и аз се сетих как галих коремите с обич на 2 мои близки и само месец по-късно и аз видях 2те черти. И 2те чакаха момиченца. Към 15-16г.с ми казаха че ще е момче и 2мата с ММ бяхме много щастливи, но в 20 седмица видяха че госпожицата ни си стои на пъпната връв и тогава последва нова вълна на радост. Прибрахме се у дома а моя мъж ми вика "е как ще да е момче като ти всички кореми, които гали бяха с момичета" ?  Laughing То и моя които го гали има сега момиченца 2 приятелки

Общи условия

Активация на акаунт